αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πρόσκληση προς τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την εκλογή των μελών του Προεδρείου και των Επιτροπών

Δήμος Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας
Δίστομο, 20-12-2010
Αρ. Πρωτ.: 3112

ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας στο Δίστομο στις 2-1-2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.30’, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο προεδρεύων Σύμβουλος
Ευστάθιος Γιαννέλος

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011»

7 σχόλια:

DIMOTIS είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΓΙΝΕΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.-Α.-Α. ΑΦΟΥ Ο Κ.ΓΙΑΝΕΛΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΣΕ΄ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ).

ονομα είπε...

Φίλε DIMOTIS θα σε στεναχωρήσω μου φαίνεται. Πώς το κατάλαβες ότι το έστειλε μόνο σε μένα? Απ' ότι βλέπω στο email ο Γιαννέλος έστειλε σε όλα τα blogs του Δήμου την ανακοίνωση.
Εγώ είμαι επίσημο blog του εαυτού μου και των αναγνωστών, ούτε του Δήμου ούτε κανενός άλλου. Δεν εντάσσομαι πουθενά, για να μπορώ να λέω τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Οι άλλοι blogger πιθανώς να μην είναι μπροστά στην υπολογιστή τους γι'αυτό δεν το έχουν βγάλει ακόμη.
Είδες λοιπόν πώς μπορείς να εκτεθείς? Μη βιάζεσαι γιατί θα σκοντάφτεις...

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο. Αμέσως έδειξε δείγμα γραφής με δημοσιοποίηση των προσκλήσεων σε όλα τα μέσα. Εύχομαι κ. Γιαννέλο η θητεία σας να είναι μια όαση δημοκρατικότητας και διαφάνειας σε αντίθεση με την έρημο του απερχόμενου προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

ερημο και ζουγκλα.μαζι αυτα τα δυο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΣΤΑΘΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε ποιος θα ειναι ο νεος προεδρος....

σταθης γιαννελος είπε...

φιλε δημοτη την προσκληση την εστειλε η υπαλληλος της δημαρχιας κατοπιν εντολης μου σ ολα τα blogs οπως ειχαμε υποσχεθειπροεκλογικα.επιτελους αφηστε τα περι ντελαλη.προεδρος δεν εχει εκλεγει ακομη.απλα στην πρωτη συνεδριαση προεδρευει ο συμβουλος με τους περισσοτερους σταυρους.καλες γιορτες σ ολους

Top