αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ

«Λευκό ή άκυρο» και σε κάθε περίπτωση καμία ψήφο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνιστά το ΚΚΕ. Όπως τονίζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος σε ανακοίνωσή της, η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, «σε ριζική αντίθεση με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ, με στόχο ένα μνημόνιο διαρκείας, πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο».

«Καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ εκεί που αναμετρώνται μεταξύ τους στο δεύτερο γύρο. Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ θέλουν και μπορούν να αλλάξουν», επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα, προσθέτοντας ότι ο απεγκλωβισμός από τα δύο κόμματα είναι το καλύτερο και αποφασιστικότερο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος, προκειμένου ζήσει ο λαός καλύτερες μέρες».

Η ΚΕ συνιστά λευκό ή άκυρο και στην περίπτωση που στο δεύτερο γύρο υπάρχει εκπρόσωπος άλλων πολιτικών δυνάμεων ή «δήθεν ανεξάρτητοι, που με την πολιτική και τη στάση τους στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική, παρεμβάλλουν εμπόδια και αναχώματα στον ριζοσπαστισμό».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως βολέυει τον πατσαντάρα? Τυχαία ανάρτηση? Δεν νομιζω

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΤΟ ΚΚΕ αν βγεί στην εξουσία ποτέ θα πεί ότι είναι προβοκάτσια των ιμπερια-ληστών και του κεφαλαίου!
μεγαλύτερο στρουθοκαμηλισμό άλλο κόμα δεν έχει ξανά κάνει ποτέ ! μια ζωή φωνή και φοβέρα και απο λύσεις τίποτα ! τώρα που φύγανε και φεύγουνε τα εργοστάσια το ένα μετά το άλλο ας πάνε στην Βουλγαρία και στα Σκόπια συνδικαλισμό.

Ανώνυμος είπε...

κανονικά θα έπρεπε να συννενοηθούμε όλοι και να ψηφίσουμε ΚΚΕ να πάρουν δηλαδή ενα ανέλπιστο ποσοστό και να βγούν να δούμε τι έχουν να μας πουν κι αυτοι που είναι όλο στην απ΄εξω. Αν δεν γουστάρουν τελικά την εξουσία γιατί υφίστανται? Εγω ξέρω οτι όπου ανήκεις δίνεις την μάχη σου για να βγεις κάποια στιγμή νικητής, εδω δεν βλέπω κάτι τέτοιο εδω και χρόνια

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Ναι να βγάλουμε αυτούς που λένε έξω απο την ευρώπη και παράλληλα παίρνουν τις επιδοτήσεις για την τυποεκδοτική στο Κρυονέρι ! αυτοί που λένε για συνδικαλισμό και σωματεία και στο εργοστάσιό τους τα μεροκάματα είναι κόκκινα , και όταν ρώτησαν την γραμματέα του κόμματος σε ένα παλιό debeat για όλα τα παραπάνω είπε ότι δουλεύουνε για το κόμμα ! μιλάνε όλοι τους για δημόσια και δωρεάν παιδεία και τα παιδιά τους τα πάνε στα ιδιωτικά , μιλάνε για την υγεία και μόλις πάθουνε κάτι πάνε όλοι τουε στις ιδιωτικές κλινικές!

Top