αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται ο... δεύτερος γύρος

Καλή σας όρεξη...


Εφημερίδα Το Ποντίκι, 11/11/2010

7 σχόλια:

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ !!!!!! 2500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ !!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΗ ΤΟΥ !!!!

ANTAΡΣΙΑΣ είπε...

ΟΛΟΙ μαζί τα φάγαμε», αλλά ο κ. Πάγκαλος δεν…τρώγεται. Ούτε οι συνάδελφοι του υπουργοί με το «χρυσό» κινητό στο χέρι, ούτε οι «τριακόσιοι» που θα πούλαγαν και τη μάνα τους για το…ταπεινό βουλευτικό τους πόστο. Δεν τους ενοχλήσαμε, στο παρελθόν, ο πολίτης (συχνά με το αζημίωτό του) και…
να το σύνολο των «πατριωτών» με στάση και δράση πάνω απ’ τα συμφέροντά τους. Και ο άμεσος περίγυρος; Οι «εργαζόμενοι» της βουλής που πασκίζει για πάρτη τους ο κ. Πετσάλνικος. Και, βέβαια, είναι πρόσφατος ο (ειλικρινής) διάλογος με μια κυρία που διορίστηκε απ’ το παράθυρο, με καπαρωμένη της θέση της από μαθήτρια ακόμα.
-Πόσοι εργάζεστε στη βουλή;
-Στο πόστο μου, δεν έχουμε αντικείμενο. Προσερχόμαστε 22, για δουλειά 2 ατόμων.
-Οι υπόλοιποι τι κάνουν;
-ΤΙΠΟΤΑ(!).
Εμείς προσθέτουμε «προστρέχουν στο ταμείο 16 φορές το χρόνο, αλλά θα μας…αποκρούσει ο κ. Πετσάλνικος, καθαρίζοντας για το σινάφι του(ς).
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (της αγανάκτησής μας) στα «χρυσά» κινητά (να δεις πόσο έντεχνα ο κ. Πάγκαλος θα υποβαθμίσει τα 2.500 ευρώ το μήνα διαχέοντας τη χρήση τους και την ευθύνη του…). Πού αλλού; Στα επιδόματα των βουλευτών μας που τα ξεφούσκωσαν (φανερά), για να φουσκώσουν (κρυφά) τα επιδόματά τους. Πρόσφεραν κι αυτοί τον οβολό τους, αλλά με το…στανιό, χωρίς καρδιά και με το σταγονόμετρο.
ΔΕΝ χρειάζονται πολλά λόγια. Η φτώχια γεννάει και καλά. Η κρίση θα ρυθμίσει διαλυμένα και αφημένα στην τύχη τους. Αρκεί να ασκηθεί πίεση των «κάτω» που υποφέρουν στους «απάνω» που απολαμβάνουν. Αφού πρώτα ο πολίτης ενημερωθεί για τις τρέχουσες αμαρτίες των πολιτικών μας και όχι μόνο. Και των οικονομισάριων που τους περιβάλλουν και των απανταχού πιράνχας και σαπρόφυτων, φοροκλεφτών και λοιπών…πατριωτών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Για πρόσωπα, κεκτημένα, «συνήθειες» και δεδομένα. Για περιουσίες και πόθεν έσχες. Και, βέβαια, με ενσταντανέ υπουργών δίκην Παγκάλου με το «χρυσό» κινητό στο χέρι. Μια εφημερίδα, ένα δελτίο καθημερινό, μια φυλλάδα απ’ τις (πολλές), αντί να φλυαρεί και να βαράει κούφιες. Θέλουμε το «πρωινό» μας, με γράμματα μεγάλα. Κάθε μέρα και από έναν. Έχει τόσα, μας «στοιχίζει» τόσο. Θα τρομάξουν, θα τους φύγει το (χρυσό) κινητό απ’ το τρεμάμενο χέρι, θα συμμαζευτούν.

tati είπε...

ΜΕΛΙΓΑΛΑ Κ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ...ΑΡΑ ΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Γι΄αυτό τους έβαλε χέρι ο Πρόεδρος της Βουλής ? κάνεις πολύ μεγάλο λάθος !Λογαρισμοί - πρόκληση για τα κινητό τηλέφωνο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που χρεώνει το ελληνικό δημόσιο με 2.500 ευρώ κάθε μήνα.
'Οπως προκύπτει από τα διαβιβαστικά σημειώματα που έφτασαν σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Πάγκαλος χρέωσε το υπηρεσιακό του κινητό με 2.531 ευρώ για το διάστημα από 8 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου. Οι λογαριασμοί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στάλθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών μετά την χθεσινή απόφαση του Γιάννη Ραγκούση να βάλει φρένο στους "φλύαρους" της κυβέρνησης που χρεώνουν με υπερβολικά ποσά τα δημόσια ταμεία με τους λογαρισμούς των κινητών τους

Ανώνυμος είπε...

TON AKH KANATE MONTAZ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ '' ΠΑΙΔΙΑ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΡΡΟΣ ΝΑ ''ΠΛΗΡΩΣΕΙ'' ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..

Ανώνυμος είπε...

STO DHMOSIO PREPEI NA APOLYSEI OLOYS EKEINOYS POY DIORHSE O PATERAS TOY GIA NA PAIRNEI TIS EKLOGES..PREPEI NA MEIOSEI TOYS MISTHOYS POY ANEBAZE H ND..PREPEI NA BALEI FOROYS GIA NA PLHRVSEI TIS SPATALES TVN DYO KOMMATVN..AYTOS SIGOYRA PARAGEI ERGO../SYGNVMH ALLA XALASE TO PLHKTROLOGIO GIA TA ELLHNIKA/..

Top