αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή - κάλεσμα του Γιάννη Πατσαντάρα


Αγαπητές συμπολίτισσες
Αγαπητοί συμπολίτες

Ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όπως αυτή εκδηλώθηκε με την υπερψήφιση των αρχών, των θέσεων και του προγράμματος που υποβάλαμε ως υποψήφιοι στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα και προωθώντας όλοι μαζί μια νέα αντίληψη στη διαχείριση των κοινών, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ πρώτον με ποσοστό 47,90%.

Δώσαμε μαζί σας έναν ωραίο αγώνα: έντιμο, ηθικό, καθαρό, πρόσωπο με πρόσωπο στο φως της ημέρας, και τον κερδίσαμε. Την Κυριακή που μας έρχεται η νίκη θα ολοκληρωθεί. Θα είναι νίκη του λαού μας. Νίκη όλων των κατοίκων του Δήμου μας. Νίκη που θα σηματοδοτήσει το καινούριο, το νέο στην ζωή μας και στην καθημερινότητά μας.

Μας εμπιστευθήκατε εναποθέτοντας τις προσδοκίες σας για χρηστή διοίκηση του νέου δήμου μας στα πρόσωπα που συγκροτούν τον συνδυασμό μας, ακριβώς επειδή γνωρίζετε καθ’ έναν από εμάς μέσα από την καθημερινή, πολύχρονη, δράση του στα κοινά.

Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες σας. Ό,τι είπαμε στην δημόσια επαφή μας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ισχύει. Ως δημοτική αρχή αύριο θα διοικήσουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου.

Η ανεξαρτησία μας, από διάφορα κέντρα, αποτελεί το ισχυρότερο χαρακτηριστικό μας.

Κεντρικές αξίες τις οποίες διακηρύσσουμε είναι η αξιοκρατία, ο αλληλοσεβασμός, η υπεύθυνη συμμετοχή, η στήριξη των αδυνάτων, η ισονομία και η ισηγορία. Οι αξίες αυτές είναι και η βάση μας, προκειμένου να αναπτύξουμε κοινά οράματα. Για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ευημερία όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις.

Ο αλληλοσεβασμός, η αλληλο-αποδοχή, η συλλογικότητα όσον αφορά τον τρόπο λήψης αποφάσεων και η δέσμευσή μας σε αυτές, καθώς επίσης η συν-ευθύνη και η συνεργασία αποτελούν τους κεντρικούς πυλώνες στην βάση των οποίων οικοδομείται και καλλιεργείται η πολιτική μας άποψη.

Αρχίσαμε, πορευτήκαμε, πορευόμαστε χωρίς να εμπορευόμαστε χωρίς να διαπραγματευόμαστε χωρίς να συμβιβαζόμαστε για τις αξίες και τις ιδέες μας. Αυτές οι αλήθειες βρήκαν ανταπόκριση, γιατί δοκιμάστηκαν και άντεξαν για την ποιότητά τους, γιατί είναι αλήθειες, γιατί με αυτές γαλουχηθήκαμε σε αυτό εδώ τον τόπο και με αυτές θα συνεχίσουμε.

Η αξιοποίηση αυτών των αξιών-αρχών, χρειάζεται τώρα την πάνδημη συστράτευση. Η μαζική συμμετοχή στο νέο ξεκίνημα που θα κάνουμε μαζί την ερχόμενη Κυριακή.

Να μη λείψει κανένας στις επαναληπτικές εκλογές.

Όλοι στην κάλπη την Κυριακή ψηφίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. Για να απογειωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Για να απογειώσουμε με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ τον ευλογημένο αυτό τόπο… Για να βγούμε από τη θολούρα των ξεθωριασμένων χρωμάτων, την ομίχλη της κάθε σκοπιμότητας… Για να δούμε πάνω από τα σύννεφα και να προγραμματίσουμε το ΜΕΛΛΟΝ του τόπου μας και των παιδιών μας με καθαρό ορίζοντα και πέρα από αυτόν…

Γιάννης Λ. Πατσαντάρας
Υποψήφιος Δήμαρχος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΩΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ..ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ΄΄ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ Π.Χ ΝΔ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΣΟΚ ..ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ..ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥ/ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/..

Ανώνυμος είπε...

Ntelali exei dikio o anwnimos i ola ta sxolia i kanena!

ntelalis είπε...

Φίλοι τα σχόλια που αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα έκοψα όλα για να μην γκρινιάζετε.
Είναι που είναι δύσκολα τα πράγματα, μην τα δυσκολεύουμε κι άλλο.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Μετά τις εκλογές τα σχόλια πάλι θα είναι ανοιχτά για όλους.

Ντελάλης

Top