αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή Παναγιώτη Οικονομάκη

Αγαπητοί Συμπολίτισες και Συμπολίτες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Θα προσπαθήσω να σας τις ανταποδώσω πολλαπλάσια από όποια θέση κι αν κλιθώ να υπηρετήσω το νέο μας δήμο.
Ελάτε να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας. Την Κυριακή στηρίζουμε την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. Ψηφίζουμε για δήμαρχο τον Γιάννη Πατσαντάρα.

Υ.Γ. Ντελάλη να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά, δημιουργικά, με ανιδιοτέλεια και ελευθεροτυπία.

Με τιμή,
Παναγιώτης Α. Οικονομάκης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ, ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ.ΝΑΙ.. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο, στον νέο Δήμο χρειαζόμαστε δυνατή αντιπολίτευση! Ο κ. Οικονομάκης σίγουρα θα μπορέσει να προσφέρει πολλά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ?ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ!!!!!

ονομα είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη,

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα των εκλογών. Εύχομαι από τη θέση του Σύμβουλου που εξελέγεις, να διαφυλάσσεις πάντα το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό, τιμώντας έτσι αυτούς που σε επέλεξαν...

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

gia alh mia fora diapistono poso anikano se theorei o neodhmokraths meta thn chfo poy toy edoses

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΡΑΨΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΕΝΩΤΙΚΟ, ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ,ΑΛΗΘΙΝΟ,ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ!ΑΝΤΕ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!

Top