αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή Φάνη Φιλίππου

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν σε αυτό το πρωτόγνωρο για έμενα ταξίδι. Ο προορισμός άλλωστε δεν έχει σημασία αλλά το ταξίδι και όλα αυτά τα χρόνια συνοδοιπόρος μαζί σας στους συλλόγους του τόπου μας έχουμε ανακαλύψει και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε νέους κόσμους προάγοντας την ηθική, την αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεστε και προπάντων το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο μας.

Και πάλι σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση
Φάνης Φιλίππου.

7 σχόλια:

Πάνος Οικονομάκης είπε...

Αγαπητέ Φάνη
Στό ταξίδι μας αυτό είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν υπέροχο άνθρωπο,έναν ευγενή συνοδοιπόρο,ένα τρυφερό σύζυγο και πατέρα.
Συνέχισε με αξιοπρέπεια και ήθος την πορεία σου και να θυμάσαι πάντα ότι σ΄αυτό τον αγώνα κέρδισες δυό ακόμα φίλους καρδιάς.Τόν υψιπέτη Γιάννη Πατσαντάρα κι εμένα.
Με την εκτίμησή μου Πάνος Οικονομάκης

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα που έκανες και κάνεις,δυστυχώς στην πολιτική δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος κι εσύ ήσουν ένας από τούς καλύτερους.δεν κέρδισες μόνο δύο φίλους αλλά πολλούς περισσότερους διότι το ήθος και η αξιοπρέπιά σου είναι μοναδικά.
ένα νέο φιλαράκι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... ΚΡΙΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι ο άνθρωπος να είχε την ικανότητα να εκτιμά έγκαιρα την αξία και την ηθική.Αγαπητέ Φάνη,το γεγονός ότι είσαι πρώτος σε σταυρό προτίμησης στον παλαιό Δήμο Διστόμου(177 στα 845)δηλώνει ότι αξίζεις και έχεις το ήθος να είσαι άξιος συνεργάτης,φίλος και συνοδοιπόρος με τον οποιονδήποτε προσδίδωντας τιμή και αξία!!! Όσοι παρακολουθήσαμε αυτές τις εκλογές δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον πόλεμο που δέχτηκες από τους "κολλητούς" σου τοπικούς άρχοντες....ήταν όλοι τους τόσο λίγοι τελικά και τους άξιζε η διαπόμπευση που είχαν!!!!Ελπίζω μ΄νο να δείξουν περισσότερη ευγνωμοσύνη οι κύριοι της Αράχωβας,αλλά έπεσαν ήδη σ΄ένα ατόπημα μαζί σου και ο κόσμος το κατάλαβε....Αναμένουμε....!Θερμά συγχαρητήρια Φάνη!!! Καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ Κ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!
ΦΑΝΗ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ...

Top