αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πόρτα - πόρτα

Είσαι απλός πολίτης?
Ψηφίζεις στο Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας?

Αν μάλιστα δεν είσαι και σε κάποιο κομματικό χώρο ενταγμένος, τότε σίγουρα θα πρέπει να μάθεις για τις νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες του δήμου μας: τις υπηρεσίες Πόρτα - Πόρτα!

Χωρίς καμία χρέωση, έχεις άμεσα στη διάθεσή σου έναν εμφανίσιμο κύριο ή κυρία, για να ακούσει τις επιθυμίες σου μέχρι τελευταίας και να σου υποσχεθεί ότι θα τις κάνει πραγματικότητα. Νιώσε κι εσύ αυτή την πρόσκαιρη χαρά και ευτυχία ότι τα προβλήματά σου επιτέλους θα λυθούν, άμα τη εκλογή...

Τα προϊόντα της νέας υπηρεσίας Πόρτα - Πόρτα περιλαμβάνουν:

Εντός Χωριού (Intra-village)
- Επίδοση των αναγκών σας στο νέο Δήμαρχο την επόμενη ημέρα.
- Επίδοση αυθημερόν σε 2-5 ώρες στο νέο Δήμαρχο (αφορά οικογενειακό πακέτο: 5 ψήφους και άνω).

Χωριό - Χωριό (Domestic)
- Επίδοση την επόμενη ημέρα προς όλα τα χωριά του Δήμου.

Πρόσθετες Υπηρεσίες
- Ειδική Διαχείριση (ισχύει μόνο για ανένταχτους πολίτες).
- Επίδοση Σάββατο / Κυριακή ή αργία 24 ώρες το 24ωρο.
- Ασφάλιση των υποσχέσεων με βαρύγδουπες φράσεις.

Κόστος:
- Ανεξάρτητα του μεγέθους της επιθυμίας, από 1 ψήφο και πάνω.

Ψιλά γράμματα (βάσει της διάταξης @##$!%&&* - ΦΕΚ 0000):
Μετά την απομάκρυνση προεκλογικών περιόδων τρέχα - γύρευε... Για να ισχύσουν οι υποσχέσεις που θα λάβεις θα πρέπει να μάθεις απ΄έξω κι ανακατωτά το λαϊκό απόφθευγμα "Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε". Κι όταν το μάθεις καλά, να αρχίσεις να γαϊδουροδένεις...

Ντελάλης

7 σχόλια:

Κακος λυκος είπε...

Το σύστημα είναι φτιαγμένο να λειτουργεί με αυτόν τον τροπο! Ο μηχανισμός θέλει την φυσική παρουσία του υποψήφιου, για να νοιώσει ότι είναι υπολογίσιμος, διαφορετικά σου λέει ότι εμένα δεν ήρθε ούτε καν να μου μιλήσει ο και καλά αντίπαλος, άρα γιατί να ψηφίσω αυτον που δεν ηρθε να με πιάσει; Η ουσία δεν είναι ποια είναι η τεχνικη, αλλά ποιος είναι ο μηχανισμός! Αν ο κόσμος επί τόσα χρόνια στηρίζει μια πολιτική που ποτέ δεν ήταν κοντά στον πολίτη, ψηφίζει έναν άνθρωπο που δηλώνει προεκλογικά ότι θα είναι απών όταν θα βγει δήμαρχος, όταν επί 12 χρόνια τον βρίζει αλλά μόλις του χτυπά την πόρτα τον ψηφίζει γιατί νοιώθει ότι αυτό είναι το σωστό, και δεν καταλαβαίνει ότι τόσα χρόνια και ο μηχανισμός είναι ίδιος και η Τεχνικη είναι ίδια, μην απορειτε γιατί δεν αλλάζει κάτι! Να απορειτε γιατί δεν θέλει κανείς να αλλάξει κάτι! Δείτε πραγματικά ποια είναι η αλήθεια, ποιος είναι δίπλα σας τόσα χρόνια, ποιος μπορεί να προσφέρει σε όλους τους τομείς, ποιος θα είναι δίπλα σας έστω και αν χάσει τις εκλογές, εστω και αν δεν χτυπήσει την πόρτα σας...!

O)v(O είπε...

Γιατί ? είσαι ή είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω αυτή την τακτική ? θα κρίνω ποιός είναι σωστός και ποιός μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τόπου! οι κολλητοί, τα σόγια κτλπ πρέπει να πάνε στην άκρη! και θα στο πώ απλά : αν είχες μια εταιρία , αυτούς που ψηφίζεις θα τους έκανες συνέταιρους ? πρέπει τον τόπο μας να τον δούμε διαφορετικά , να δώσουμε και όχι να πάρουμε , αν θέλουμε να βρούν κάτι οι επόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας ανωνυμος αναγνωστης του Ντελαλη. Ποτε μεχρι τωρα δεν εχω στειλει καποιο σχολιο.Αν και ξερω οτι κανενας δεν θα το λαβει υπ'οψιν θελω να πω οτι ενω πριν τις εκλογες ημουν αδιαφορος και δεν ανηκα σε καποιο πολιτικο χωρο τωρα με τις μεθοδους που ακολουθουν οι αξιοτιμοι εκπροσωποι του κυβερνωντος κομματος στην Αραχωβα εχω τοποθετηθει ανοιχτα υπερ του κυριου Πατσανταρα. Ελεος πια κυριοι!!!!!Γυριζετε την Αραχωβα 100 χρονια πισω!!!!!

Υποψήφιος είπε...

Ειμαι ενας ανωνυμος αναγνωστης του Ντελαλη. Ποτε μεχρι τωρα δεν εχω στειλει καποιο σχολιο.Αν και ξερω οτι κανενας δεν θα το λαβει υπ'οψιν θελω να πω οτι ενω πριν τις εκλογες ημουν αδιαφορος και δεν ανηκα σε καποιο πολιτικο χωρο τωρα με τις μεθοδους που ακολουθουν οι αξιοτιμοι εκπροσωποι του Πατσανταρα γυριζουμε την Αραχωβα 100 χρονια πισω!!!!! Σε οποιο σπίτι και να χτυπησα την πόρτα για να ζητήσω την στηριξη τους μου είπαν "ήρθες Δεύτερος" σε πρόλαβαν οι "αλλοι" του Πατσαντάρα. Ο κακός ο λύκος τα είπε μια χαρά το σύστημα ειναι το ίδιο και η τεχνική ειναι η ίδια...

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...

Υποψήφιε καλή επιτυχία με τα μυαλά που κουβαλάς. Γιατί κατακρίνεις τους άλλους για κάτι το οποίο έκανες και εσύ ο ίδιος ? Δέν κατάλαβες ότι το κόλλησες το φαί ?
το δοκιμάζεις κιόλας ?
ΑΑΑΑΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ !

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιε μην αγχώνεσαι, για σένα δουλεύει το κόμμα και ο Κλέαρχος, που τάζουν λαγούς με πετραχήλια στον απλό πολίτη. Καθαρίζει ο αφέντης σου. Κάνε του 50 υποκλίσεις και θα το πάρεις το 50%. Είμαι σίγουρος. Κι άμα είσαι και καλό παιδί, που έτσι δείχνεις, θα σου δώσουν κι ένα μισθουλάκο. Αφού στήριξες. Σάμπως όλοι μαζί τα φάγαμε, έτσι δεν είναι?

Ο Πατσαντάρας από την άλλη, δεν έχει να τάξει κάτι, μόνο αγάπη για τον τόπο του έχει να καταθέσει. Και στην ομιλία του στην Αράχωβα, τόνισε την σημασία του εθελοντισμού. Γιατί μόνο δήμος και δημότες μαζί μπορούν να πετύχουν πράγματα για τον τόπο τους στην περίοδο που διανύουμε.

Πέσε λοιπόν να κοιμηθείς και τη Δευτέρα θα σ' ενημερώσει το κόμμα τι πετύχατε. Μπορεί να χρειαστεί να πας να χειροκροτήσεις. Μην σου κόψουν και το μισθό. Αμαρτία είναι.

Καλη σου νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ..ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ..ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ..ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ..ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ..

Top