αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου "Δημοτικής Συνεργασίας Διστόμου - Στειρίου - Αράχωβας - Αντίκυρας"

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή του κόσμου στις ομιλίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις της υποψήφιας δημάρχου με τον συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας» Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη.
Η αποδοχή των πολιτών στο πρόσωπο της κ. Γρανιτσιώτη και του συνδυασμού της, στην Αντίκυρα, το Στείρι και χθες το βράδυ στην Αράχωβα αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής.
Μεγαλειώδης αναμένεται και η συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στο Δίστομο που έχει ήδη αγκαλιάσει την Ευαγγελία Γρανιτσιώτη με απεριόριστη εμπιστοσύνη.
Η κ. Γρανιτσιώτη έχει όλο αυτό το διάστημα έχει πείσει με το όραμά της για το νέο μεγάλο δήμο καθώς επίσης και με το πρόγραμμά της που αναδεικνύει όλα τα ζητήματα και με συγκεκριμένα σχέδιο προωθεί τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την επίλυση τους.
Μέχρι σήμερα στις ομιλίες της αλλά και στις επαφές της με τους πολίτες και τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του διευρυμένου δήμου «Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας» η υποψήφια δήμαρχος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του προγράμματός της το οποίο παράλληλα βασίζεται σε συγκεκριμένους άξονες για την ανάπτυξη της περιοχής.
«Ο συνδυασμός μας διαθέτει την γνώση, την εμπειρία και την διάθεση για να δώσει νέα αναπτυξιακή ώθηση σε όλες τις περιοχές του δήμου. Γνωρίζουμε τον τόπο μας, γνωρίζουμε όλα τα προβλήματά και τα μεγάλα ζητήματα, γνωρίζουμε την αυτοδιοίκηση και πιστεύουμε ότι με τον «Καλλικράτη» και τη διοικητική μεταρρύθμιση που μας εφοδιάζει με συγκεκριμένες δυνατότητες μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων ανεξαιρέτως των πολιτών», τονίζει μεταξύ άλλων η κ. Γρανιτσιώτη.
Παράλληλα εκφράζει και η ίδια την εμπιστοσύνη της στους πολίτες του νέου μεγάλου δήμου απ΄ όπου αντλεί την δύναμη στην πορεία για τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, χωρίς να παραλείπει να τους ευχαριστήσει για την στήριξη που της παρέχουν.

Δείτε φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΨΕ!!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!

Top