αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Όλοι μαζί για το μέλλον

Συμπολίτες Συμπολίτισσες: Είμαστε στην τελική ευθεία για τη δημιουργία του Νέου Μεγάλου Δήμου.

Του Δήμου που μπορεί να ενώσει αντί να διχάσει, να δώσει δύναμη στις αναπτυξιακές κατευθύνσεις των πόλων μας. Αυτές οι κατευθύνσεις, θα είναι πολλές και σημαντικές για τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.
Νέες Υπηρεσίες, καλύτερη οργάνωση, εξοικονόμηση πόρων που χάνονταν μέχρι τώρα στη χοάνη της γραφειοκρατίας και την πολυδιάσπαση των υπηρεσιών.
Οι πόροι που θα εξοικονομηθούν θα διοχετευτούν σε νέους τομείς τοπικών πολιτικών, όπως είναι η κοινωνική φροντίδα και η εξυπηρέτηση του πολίτη στο νέο «ψηφιακό διοικητικό περιβάλλον». Χρειάζεται λοιπόν μία δυναμική, προοδευτική και ριζοσπαστική ηγεσία, ικανή να εμπνεύσει στους πολίτες του νέου Δήμου το όραμα της ενότητας και της ανάπτυξης, την πίστη ότι τώρα μπορούμε να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου γιατί έχουμε δύναμη, πρόγραμμα και στόχους.
Χρειάζεται μία δυναμική προοδευτική ηγεσία που να πιστεύει πάνω από όλα η ίδια και γι’ αυτό μπορεί να εμπνεύσει στους πολίτες, τη σημασία και το διακύβευμα της ενότητας και της αναπτυξιακής προοπτικής του νέου ενιαίου Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας. Χρειάζεται σε τελική ανάλυση...

...η ενότητα και η πρωτοβουλία όλων εκείνων που πιστεύουν στην προοπτική της συνένωσης των Πόλεών μας.

Ο νέος Δήμος: Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας
χρειάζεται στιβαρή ηγεσία, και εννοώ Δήμαρχο και Διοικητικά Συμβούλια που θα πιστέψουν στη Δυναμική του τόπου. Οι πολίτες του νέου Δήμου αξίζει να δώσουν την εντολή στην ηγεσία που πιστεύει σε αυτούς. Δεν αρκεί βέβαια η ενότητα αλλά χρειάζονται και ικανότητες και προσπάθεια και δουλειά.
Την ηγεσία μπορούμε να την διαμορφώσουμε ενωμένοι αλλά και με νέους πολιτικούς όρους, με όραμα για την ανάπτυξη του τόπου, με πίστη στις αξίες της πολιτικής ηθικής, με νέα πρόσωπα που θα αφοσιωθούν και θα παλέψουν γι’ αυτό το όραμα.
Με την ακράδαντη πίστη ότι η δημοτική εξουσία δεν μας ανήκε αλλά με την εντολή των πολιτών είμαστε οι διαχειριστές και οι εντολοδόχοι της. Η εξουσία ανήκει στους δημότες και σε αυτούς είμαστε υποχρεωμένοι να λογοδοτούμε. Τούτη είναι η ώρα να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Αύριο θα είναι αργά.
Το μεγάλο πολιτικό και αναπτυξιακό διακύβευμα των εκλογών του Νοέμβρη είναι η διασφάλιση της προοπτικής του Δήμου.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, απευθύνομαι και ζητώ τη στήριξή σας, γιατί είμαι βέβαιη για τον εαυτό μου, τις δυνατότητες, τις διαθέσεις τις προθέσεις μου που δεν τις ανακάλυψα ευκαιριακά για την περίσταση, αλλά που ελπίζω να μου αναγνωρίζετε, πως τις έχω θέσει στη διάθεση του τόπου μου στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, χρόνια τώρα, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των μαθητών ,των μαθητριών μου και των γονέων τους αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία των συλλόγων της περιοχής .

Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ να εγκρίνετε το πρόγραμμα μας και, αν όπως όλα δείχνουν κληθούμε να το εφαρμόσουμε ,να ετοιμαστείτε να δουλέψετε μαζί μας για το νέο μας δήμο που είμαι βέβαιη, ότι όλοι πιστεύετε ότι μπορεί και αξίζει να δει καλύτερες μέρες...

Στις 7 Νοεμβρίου πρέπει να είσαστε όλοι εκεί, η ψήφος σας είναι απαραίτητη.


Ευχαριστώ,

Ελένη (Λένα) Κων. Σύρου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού
"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία"

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Νομαρχιακή Υπεύθυνος Μαζικού Αθλητισμού
Top