αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Στατιστικά του Ντελάλη για τον οκτώβριο

Για το διάστημα από 01/10/2010 έως 31/10/2010 ο Ντελάλης της Αράχωβας δέχτηκε:

54.468 επισκέψεις
(δηλαδή "χτυπήματα" ή κλικ)
20.531 επισκέπτες
(662 επισκέπτες ανά ημέρα!)
4.256 νέους επισκέπτες

Η ημέρα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν η 18η Οκτωβρίου, με 1.077 επισκέπτες και 3.824 "κλικ".

(οι μετρήσεις πραγματοποιούνται από το histats.com)

9 σχόλια:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΑΝ ΝΤΕΛΑΛΗΣ.ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΠΑΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ .
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ 18/10 ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ "Απάντησης - ανοιχτής επιστολής του κ. Α. Πανουργιά στον κ. Πατσαντάρα".
ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ.
ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...ΜΥΩΠΙΑ ΕΧΕΙΣ???ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18-10 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΗΜΕΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ? ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ¨ΚΑΨΟΥΝ¨ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ9ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο "PANOS TZITZI". ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΕ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!!

ονομα είπε...

Φίλε Ρ,

Στατιστικά, αναρτήσεις, σχόλια, πλούσιο αφιέρωμα για τον 1 χρόνο του blog Ντελάλης... Και μια έκπληξη που δεν την ξέρω ούτε εγώ ακόμη από μια φίλη...
Όλα αυτά τη Δευτέρα, που γίνομαι ενός έτους...

Φιλικά
Ντελάλης

Στραβων είπε...

Ντελάλη δραίμοντας πας, φστούρα. Και εις ανώτερα. Όμως το κεράκι το σβήνεις την μέρα των εκλογών. Θα σου χαλάσει το πάρτυ. Ούτε εσύ δεν θα είσαι στο pc σου. Δεν πειράζει ένα ίσον κανένα. Θα σε γιορτάσουμε του χρόνου πιο καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη, σ΄ευχαριστούμε που μας δίνεις το βήμα σου για να εκφράσουμε τις απόψεις μας...ανώνυμα άρα χωρίς φόβο αλλά με πάθος, όπως πολύ σωστά γράφεις στο αρχικό σου μήνυμα.
keep walking...

ονομα είπε...

Φίλοι Ρ και Ανώνυμε σας ευχαριστώ για την υποστήριξη... Είστε καλοί φίλοι του blog...
Φίλε Στράβων τη Δευτέρα κλείνει 1 χρόνο το blog, αλλά και την Κυριακή να ήταν εδώ θα ήμουν, για να υποδέχομαι τους μουσαφιραίους που θα μου ευχηθούν... Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΛΟΚ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ..ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ..ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ..ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή,Ντελάλη, είσαι σκορπιός !!!

Top