αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μόνος πρώτος ο Παρνασσός Αράχωβας

Ο "Παρνασσός", μετά και από τους αγώνες της 7ης Αγωνιστικής, παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας. Η ομάδα του Νίκου Γεωργακόπουλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού κέρδισε με 3 - 0 την ομάδα του "Πελοπίδα" στο γήπεδο Μουρικίου και εκμεταλέυτηκε την εντός έδρας "γκέλα" του "Επαμεινώνδα" Λεύκτρων, ο οποίος ηττήθηκε 0 - 2 από τις "Πλαταιές".
Τα γκόλ πέτυχαν: στο 8΄ ο Καλλέργης, στο 40΄ ο Καρδαράς και στο 82΄ ο Μπότσι.

Βαθμολογία:
1. Παρνασσός Αράχωβας - 19
2. Επαμεινώνδας Λεύκτρων - 16
-. Παναλίαρτος - 16
4. Ένωση - 15
5. Α.Ο. Πλαταιών - 12
-. Ελαιώνας - 12

Αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε έτσι.
Όλοι στο γήπεδο αύριο Σάββατο και ώρα 15:00 για το ντέρμπι με την ένωση (Άσπρα Σπίτια Αντίκυρας).

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ...... ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗ........ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε κανεις φαουλ.Το παιχνιδι αύριο δεν είναι ντερμπυ.Από την Κυριακή και μετά θα είμαστε όλοι ένα (Διστομο-Αράχωβα-Αντικυρα-Άσπρα Σπίτια) οπότε καλύτερα να το έλεγες οικογενειακό διπλό.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Νίκο αύριο 3 η ώρα που παίζουν οι καλλικρατικές ομάδες θα έχει λιακάδα ? ή θα φορέσουμ τς τσέργες και τα ταλαγάνια για να δούμ το μάτς ?

Ανώνυμος είπε...

ANTARSIA ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ

Top