αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Περί διαγωνισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Απο ότι διαβάζω στα διάφορα σχετικά forums, o διαγωνισμός για τον εκσυγχρονισμό των αναβατήρων του Χ/Κ Παρνασσού, δεν έβγαλε καμία εταιρεία νικητή γιατί απλά δεν κατατέθηκε καμία προσφορά...

Πληροφορίες λένε οτι στην προκήρυξη σύμβασης τους ζητήθηκε να αναλάβουν τη διαχείριση των σχέσεων με δασαρχείο, πολεοδομίες κλπ.

Προφανώς εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς δε ρισκάρουν να μπούνε σε ένα έργο, που για να προχωρήσει χρειάζεται να ξεπεράσουν οι ίδιες τα εμπόδια των ειδικών αδειοδοτήσεων. Είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν λεφτά σε τέτοια περίοδο κρίσης και να κολλάει το θέμα στην αθάνατη ελληνική γραφειο-λαμογιο-κρατία.

Πώς γίνεται να λειτουργεί το Χ/Κ τόσα χρόνια και να μην είναι ακόμα σαφές σε ποιόν φορέα ανήκει η έκταση αυτή?? Είναι δρυμός, περιοχή Νatura, είναι κάτι άλλο? Αν λειτουργεί νόμιμα τόσα χρόνια το Χ/Κ ποιο είναι το πρόβλημα αν φύγουν επιτέλους όλα τα παλιοσίδερα και μπούνε 2-3 σύγχρονοι αναβατήρες στην ίδια - ήδη "βιασμένη" έκταση του βουνού??

Να ξεκαθαρίσω πως είμαι υπέρ του εκσυγχρονισμού και όχι της επέκτασης του Χ/Κ. Το Χ/Κ είναι η καρδιά του του τουρισμού της περιοχής μας και δυστυχώς οδεύει προς το έμφραγμα. Δεν είναι η κότα με τα χρυσά αυγά, όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Eλπίζω να το αντιλαμβάνονται έτσι και οι υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι.

Λυκοτόμαρος

2 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Λυκοτόμαρε μπράβο καλά τα λές γι'αυτό ο λύκος έχει χοντρή σβερκαργιά για να κάνει τις δουλειές μοναχός του.

ΛΥΚΟΠΑΓΙΔΑΣ είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!

Top