αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την ανάρτηση για το γήπεδο της Αράχωβας

Η σημερινή ανάρτηση "Ερωτήματα ενός αναγνώστη για το γήπεδο της Αράχωβας" από τον αναγνώστη madguest αναφέρεται ανώνυμα επί προσωπικού σε 2 συμπολίτες μας χωρίς την απαραίτητη στοιχειοθέτηση.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρχή του blog, ότι δεν δημοσιεύεται τίποτε ανώνυμα επί προσωπικού χωρίς την στοιχειώδη τεκμηρίωση αυτών που επικαλείται.

Ως εκ τούτου, αποσύρω τη σχετική δημοσίευση και καλώ τον χρήστη madguest να αποστείλει σχετικά χαρτιά (συμβάσεις, παραχώρηση, ή οτιδήποτε) που να αποδεικνύουν την αιτίασή του ότι το γήπεδο της Αράχωβας παραχωρήθηκε σε ιδιώτες.

Ντελάλης

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν παίζεσαι Ντελάλη! Βέβαια δικιά σου είναι η σελίδα, αλλά τα σχόλια δεν έπρεπε να τα σβήσεις. Η Ελένη έχει πολύ μα πολύ λερωμένη την φωλιά της! Ο μόνος Σύλλογος που πραγματικά είναι καθαρός Σύλλογος είναι των Γυναικών. Άντε μην κάνεις και εσύ πλάτες.

ονομα είπε...

Φίλε Ανώνυμε πλάτες δεν κάνω σε κανέναν. Τα σχόλια είναι αποθηκευμένα στη σχετική δημοσίευση, η οποία θα ξαναβγεί όταν τεκμηριωθεί η παραχώρηση του γηπέδου σε ιδιώτες.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Η Ελένη φαίνεται σαν Σύλλογος. Εχει βάλει κάποιους κολλητούς της στο συμβούλιο. Αλλά στην πράξη είναι ιδιώτης για να γλιτώνει εφορία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Υ.Γ. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ.
ΤΗΟΜΑΣ

ονομα είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

Επειδή εκτός του blog, έχω και προσωπική και επαγγελματική ζωή, και δεν μπορώ να ασχολούμαι κάθε μέρα όλη μέρα με κάποιου είδους κατηγορίες, να ψάχνω να βρω την άκρη του νήματος επί παντός επιστητού, να ρωτώ δεξιά κι αριστερά τι είναι αλήθεια και τι είναι ανακρίβεια, να επικοινωνώ με ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω και άλλα πολλά τέτοια, και επειδή κυρίως με εχει κουράσει αυτή η κατάσταση, σας παρακαλώ όλους για κατανόηση.

Τα πράγματα είναι απλά αν τα αφήσουμε να είναι, ας μην τα κάνουμε δύσκολα.

Θα παρακαλέσω τον Θωμά Γιαννέλο, μετά τη συνεδρίαση της τετάρτης, να μας ενημερώσει με ένα email για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με αυτά που μέχρι τώρα αναφέρθηκαν.

Ας μη ρίχνουμε λάσπη δεξιά κι αριστερά γιατί αφενός είναι εις βάρος όλων μας, και αφετέρου μας κουράζει και μας στενοχωρεί.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Αραχωβίτης είπε...

ΚΑΛΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ" ΝΤΕΛΑΛΗ. ΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω θα ήθελα να προτινω μια διαφορετική προσέγγιση επί του θέματος. Αυτό που ξέρω εδώ και κάποια χρόνια είναι ότι η Ελενη εχει κάνει αθλους για την αραχωβα και για τα παιδιά της, φέρνοντας μετάλλια και εκπροσωποντας το Χωριο μας στο εξωτερικό κλπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούνται μερικοί για το αν θα πληρώσει φόρους ή αν θα πληρωθεί απο για την δουλειά που κάνει; Για μένα είναι πολύ καλό να υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, πολλές επιλογές για τα παιδιά μας κλπ Επισης γιατί να μην γίνει Ακαδημια ποδοσφαίρου απο ιδιώτη; Έχετε την επιλογή να στείλετε το παιδί σας ή να μην το στείλετε! Μην σας ενοχλεί αν κάποιος βγάλει λεφτά απο αυτό! Να σας ενοχλεί η στάση σας σε κάθε κίνηση που παει το Χωριο μπροστά και εσείς την σταματατε! οταν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, θα υπάρχει ανταγωνισμός, ο οποίος θα φέρει μόνο καλά αποτελέσματα για να κερδίσει ο κάθε σύλλογος πελάτες θα κάνει το κάτι παραπάνω άρα το οφελος είναι για τα παιδιά μας!
Κοιταξτε μπροστά, η νοοτροπία του γκαβαραπισμου θα πρέπει να σταματησει

ονομα είπε...

Φίλε Αραχωβίτη τις αποκαλύψεις τις έκανα γαργάρα και πράσιν' άλογα.

Δεν είμαι ούτε εφοριακός ούτε εισαγγελέας. Ούτε τιμητής των πάντων.

Εσύ που έχεις χρόνο, ψάξε και ρώτα και πες μας κι εμάς τεκμηριωμένα τι συμβαίνει, όχι κουβέντες στον αέρα. Κι ευχαρίστως θα το βγάλω, ότι και να αφορά.

Δεν είμαι υποχρεωμένος/η να ψάχνω την ιστορία καθενός.

Όσο για το αν είμαι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ή όχι, μπορείς κάλλιστα να μη με ξαναδιαβάσεις.

Ντελάλης

Αραχωβίτης είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ Ή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ-ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ! ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΟΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ , ΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΛΕΓΘΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ,ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!

Υ.Γ. στα πράσιν'άλογα θα προσέθετα και μπλέ κατσίκες.

ονομα είπε...

Φίλε Αραχωβίτη.

Όσον αφορά τη δεοντολογία, ότι δηλαδή έπρεπε να ελεγχθεί προτού βγει το θέμα, έχεις απόλυτο δίκιο. Ζητώ δημόσια συγνώμη από τους θιγόμενους κι από όλους τους αναγνώστες και σχολιαστές.

Όσον αφορά τις μικρόψυχες και παιδιάστικες υποδείξεις μου, σε ευχαριστώ για την κριτική, θα την λάβω σοβαρά υπόψη μου.
Ξέρω πολύ καλά να ακούω και να σέβομαι όλες τις απόψεις, και πιο πολύ τις αντίθετες από τις δικές μου.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε, από το να προσφέρει κάποιος αφιλοκερδώς στην πόλη του και τους κατοίκους της, μέχρι να τους εκμεταλλεύεται με διάφορα τερτίπια, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση!!!! Όσο για τη ¨διαφορετική προσέγγιση¨στο θέμα της πληρωμής ή όχι των φόρων, που ΟΦΕΙΛΕΙ κάθε ένας μας να πληρώνει, προτιμώ να μην το σχολιάσω γιατί θα σε στεναχωρήσω. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν δικαιούσαι να σχολιάζεις θέσεις ή καταγγελίες άλλων συμπολιτών μας, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχεις μάθει να σέβεσαι και να τηρείς τους υπάρχοντες νόμους.
Και κάτι τελευταίο, το να βγάζει κάποιος λεφτά, εκπληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις του απέναντι στην πολιτεία, είναι και θεμιτό και αποδεκτό. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούνενο σε μια ευνομούμενη Πολιτεία......

Ανώνυμος είπε...

Του'χετε πρήξει τα....... του ανθρώπου με τις μαλακίες σας. Ότι κόμπλεξ και απωθημένο έχει ο καθένας με τον άλλο εδώ το ξεσπάει.... Γι'αυτό δε θα γίνουμε ποτέ εμείς ανθρώποι.

ΓΡΙΓΙΑ ΣΟΥΛΑΡΕΝΑ είπε...

Συμφωνώ και επ΄αυξάνω με τον παραπάνω ανώνυμο, και προτείνω στον Ντελάλη να βγάλει στο χωριό ρεπόρτερ πιγκουίνους ώστε να υπάρχει μια ποιο αντικειμενική και άμεση πληροφόρηση ! Ντελάλη, μάλλον πρέπει να ενοικιάσεις κανένα σπίτι στην αγορά για να μαθαίνεις τα χαμπέρια απο πρώτο χέρι !Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Τ Ε ....ΔΗΜΙΟΙ!

Elenis friend είπε...

ρε μεγαλε εσυ που εισαι σωστος και τα λες ωραια περι νομων και εφοριων θα σε ρωτησω κατι, εσυ οταν κανεις τις λαμογιες σου στις δημοσιες υπηρεσιες ειναι καλα? μη μου πεις οτι εσυ πληρωνεις τους φορους σου κλπ. και σε ενοχλησε η ελενη που εκανε το συλλογο για να μην πληρωνει φορους. Εγω θα σου πω το εξης, "μαγκια της" και κριμα για την αντιμετωπιση που της δειχνουν μερικοι, γιατι η ελενη εχει προσφερει πολλα στην Αραχωβα, σε αντιθεση με σενα φιλε μου που το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να δημιουργεις καταστασεις. Πληρωνε εσυ την εφορια σου, στειλε τα παιδια σου μονο σε οτι κανει ο δημος και ο συλλογος γυναικων(δηλαδη τιποτα) και ασε τους υπολοιπους να στελνουν τα παιδι; τους στην ελενη και στον καθε ενα που εχει να προσφερει κατι και μην σε νοιαζει αν θα γινει πλουσια κλπ. Αντι να πεις και ευχαριστω στην κοπελα που κανει αψογα την δουλεια της καθεσε και βγαζεις ολη την κακια σου! Γιαυτο δεν θα προοδευσουμε ποτε σε αυτον τον τοπο! Γιατι εχουμε ατομα που σκεφτονται μονο για το κακο του αλλου! Αν παλι εισαι εφοριακος πηγαινε να πιασεις κανεναν μεγαλοκαρχαρια και ασε την ελενη και τον καθε ενα να βγαλει το ψωμι του. Ουτως η αλλως δεν ζημειωνει εσενα, ουτε περνει απο το δικο σου ψωμι! Ρωτα καμια μερα τα παιδια του συλλογου αν ειναι ευχαριστημενα απο την ελενη και αν την αγαπουν για αυτα που τους εχει προσφερει! Και κατι τελευταιο, τα λεφτα που περνει ειναι ελαχιστα για το εργο που προσφερει, και ποτε δεν προκεται να γινει πλουσια ουτε να σου στερησει το παραμικρο με το να μην κοβει αποδειξεις επειδη εχει συλλογο δικο της. Αν ειχαμε 10 συλλογους και 100 ιδιωτες που να προσφεραν τις υπηρεσιες τους στον αθλητισμο, να εισαι σιγουρος οτι τα παιδια μας δεν θα ηταν "μουροχαυλα", και οι γονεις θα λεγαν οτι προσφερουν στα παιδια τους. Αντιθετα, αν εσυ που λες τα παραπανω καταφερεις να κλεισει η ελενη το συλλογο γιατι δεν πληρωνει εφορια τι περιμενεις να σου πουν τα παιδια σου αυριο "μπραβο σου που μας στερησες το μοναδικο μας αδιεξοδο στον αθλητισμο?"

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μονο η Ελένη , ειναι κι ο κος Λεντας . Που αντι να ψαχτει να βρει κονδυλια και να κανει εγκαταστασεις , αραχτος απ'το σπιτι του θα βρεθει με γηπεδο κι ακαδημία ποδοσφαιρου . Αθανατη Αραχωβα .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Α.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-09-2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΑΣ(ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΛΕΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ).
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Α.Π

Ανώνυμος είπε...

οταν χαλανε οι πελατειακες σχεσεις μας τοτε βλεπουμε τα στραβα . ας φοραμε παντοτε τα γυαλια μας

Ανώνυμος είπε...

Elenis friend, μάλλον η υπερβολική σου αγάπη και αφοσίωση προς την Ελένη, σου στερούν την δυνατότητα ευθυκρισίας και δικαιοσύνης. Για να το τελειώνουμε λοιπόν, το να έχεις την απαίτηση να είναι όλοι οι πολίτες συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις τους στο κράτος, δεν είναι κακία-εγώ θα το έλεγα δυκαιοσύνη. Αντιθέτως πραγματικά με τρομάζουν οι νεωτεριστικές(?) σου αντιλήψεις, του τύπου ¨τί σε νοιάζει άν κλέβει την εφορία¨ ή πολύ περισσότερο το ¨για να μην γίνουν τα παιδιά μας μουρόχαυλα¨ θα πρέπει να επιβραβεύουμε παράνομες ενέργειες. Πίστεψέ με, θα προσέφερε πολύ περισσότερα στο χωριό και τα παιδιά, αν παράλληλα με τις αθλητικές υπηρεσίες της, έδινε στα παιδιά μας και το παράδειγμα του νομοταγούς πολίτη.

Elenis friend είπε...

Φίλε νομοταγη, η άποψη μου είναι απλή αλλά δεν πιανεις το νόημα. Δεν είμαι υπέρ σε οτιδήποτε παράνομο, είμαι υπέρ σε οτιδήποτε παει τον τόπο μπροστά, και η Ελενη δεν έκανε κάτι το τόσο τρομερό που την στησατε στον τοίχο. Σε ξαναρωτω ποτέ θα είσαι ευχαριστημένος αν κλείσει εντελώς ή εάν κόβει αποδείξεις;Ασε να σου απαντήσω εγώ, εάν κλείσει θα είσαι ευχαριστημένος, οπότε ότι λες περί νομιμότητας πέφτει στο κενό! Δεν βλέπεις την ουσία, όσο και να προσφέρει στα παιδιά μας, εσυ θα βλέπεις εάν κόβει αποδείξεις.Μάθε να κυνηγας καρχαρίες και όχι μαριδουλες!

νομοταγης είπε...

Η ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Elenis friend, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ!! ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ! ΤΊ ΣΟΙ ΔΗΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΑΝ "θα είσαι ευχαριστημένος αν κλείσει εντελώς ή εάν κόβει αποδείξεις?" ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!

elenis friend είπε...

Μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα, εγώ κοιτάζω το δάσος και ΕΣΥ το δέντρο. Το δάσος είναι η προσφορά της σε τόσα παιδάκια, το δέντρο είναι η επικεντρωση σου σε ένα άτομο και το εάν είναι νομοταγης. Δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος, στην Ελλάδα, γιατί δεν κάνεις το ίδιο και για τους υπόλοιπους; Μάλλον έχεις κάποια προσωπική κόντρα μαζί της και γιαυτό συμπεριφέρεσαι έτσι, κοιτά την δουλειά σου και ασε το καθένα να κάνει ότι κάνει, δεν είσαι ραμπο να καθαρίσεις την φοροδιαφυγή. Βέβαια απο τα λεγόμενα σου δεν πρόκειται να σου αλλάξω γνώμη, τουλάχιστον μην καρφωνεσαι, φαίνεται ποιος είσαι...

ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑΣ είπε...

Για κριτική και θεωρεία καλοί είστε όλοι ! μακάρι τέτοιο ζήλο όπως σχολιάζετε και καυτηριάζετε τους πάντες και τα πάντα να είχατε και για την ομάδα του παρνασσού όταν παίζει εντός και εκτός έδρας αγαπητοί μου φίλαθλοι! σήμερα παίζουμε με τον Ορχομενό 4.30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! για να δούμε πόσοι θα έρθετε κοντά στην ομάδα ?

..Ι..Τ.. είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ..ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΑΠΟΣΧΟΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ, ΤΩΡΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΟΥΝ..ΤΙ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ'' Δ.Σ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε παρνασσαρα, μαζί σου! Εγώ θα προσθέσω και το άλλο, μαγκιά να είναι τα παιδιά μας μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο φίλαθλοι! Αυτό θα γίνει μόνο εάν ασχοληθούν όλοι, παραγωντες, σύλλογοι κλπ. γιατί αλλιώς τα παιδιά μας θα μιλούν μόνο μέσω facebook

ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΣΟΔΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΟΧΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ..ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΕΤΑ..Κ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

..Ι..Τ.. είπε...

ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ . ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ..ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ..ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ...ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ

Top