αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Διάλογος με πρυτάνεις και προέδρους ΤΕΙ παρουσία του πρωθυπουργού στους Δελφούς

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων διοργανώνει συνάντηση διαλόγου και εργασίας στο πλαίσιο των αλλαγών που προωθούνται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, την Κυριακή, 26/09/2010, στις 10:00, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.
Η έναρξη των εργασιών θα γίνει από τον Πρωθυπουργό, Γεώργιο Α. Παπανδρέου και θα παρευρίσκονται: η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι των Διοικήσεων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων.
Προσκεκλημένοι στη συνάντηση είναι, επίσης, ο Υπουργός Επιστήμης, Έρευνας και Τεχνολογίας της Πορτογαλίας, Jose Mariano Gago, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ. Ανδρέας Δημητρίου και ο Πρώην Πρόεδρος του Dublin City University, Ferdinand von Prondzynski.

Οι εναρκτήριες ομιλίες της συνάντησης θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (minedu.gov.gr).

5 σχόλια:

Ο ΓΙΑΟΥΡΤΑΣ είπε...

ΛΑΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΑΝΙ Η ΩΡΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

απλα ητανε ενα διαλειμα για τον κ.παπανδρεου. ηρθε στην ελλαδα,μηλησε στους δελφους και θα αναχοριση παλι για την πατριδα του (αμερικη)

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.....

ΝΙΑΤΑ είπε...

Γιωργαρα προχωρα δυνατα για ριζικες αλλαγες και νεα πνοη στη παιδεια ,μακρια παλιοφασισταρια βρε ουστ

ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ είπε...

Η κόρη του πού σπουδάζει βρε χαχόλε ¨νιάτα¨? Τόσα χρόνια υπουργός παιδείας τί έκανε και θυμήθηκε τώρα να λύσει το πρόβλημα της ανώτατης εκπαίδευσης, αφού πρώτα φρόντισε να την "αναβαθμίσει" βάζοντας στο παν/μιο μαθητές με μ.ο. το 0,8? Δεν βαρέθηκες να σε φουμάρει τόσο χοντρά το παιντί????
ΑΧ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!!

Top