αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο λαός απαιτεί: o κουρασμένος στη Βουλή...

Μ' ένα συντριπτικό ποσοστό που φτάνει το 76% η κοινή γνώμη τάσσεται υπέρ της αυτοπρόσωπης παρουσίας του Καραμανλή στην προανακριτική της Βουλής.
Το γκάλοπ δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Σιγά που θα ιδρώσει το αυτί του.

Από το nonews-news.blogspot.com

10 σχόλια:

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΛΟΠ..Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ..ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΕΡΙΑ... ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ..!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ,ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..
ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΠΟΤΕ ..ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ...

Ανώνυμος είπε...

Aποσπασμα απο το χθεσινο δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ (24/9/2010) στο οποιο αναφερονται επισημα στοιχεια του ΣΟΕ και της εξεταστικης επιτροπης για το Βατοπαιδι...
απο τα οποια στοιχεια προεκυψε οτι το δημοσιο δεν εχει ζημιωθει καθολου απο τις ανταλλαγες, και οτι προκειται για κατασκευμασμενο σκανδαλο.
Καιρος να μαθει ολος ο κοσμος την αληθεια για τον φαρο του Αγιου Ορους, την Μονη Βατοπαιδιου.
Το σχετικο αποσπασμα απο το δελτιο ειδησεων

Ανώνυμος είπε...

ποιες πλατες μεγαλε; δεν φτανει που τον ανεχτηκαμε,θα μας ξεμεσασει κιολας; αφηστε τον να ξεκουραστει,και αν ξεκουραστει να γυρισει απο την αλλη ο κοπρητης.

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Τελευταίε Ανώνυμε, γιατί τέτοιες σφυξούρες με τον Καραμανλή?????

Στραβων είπε...

Καρφί πολύ καλό το σχόλιο σου! Σίγουρα δεν ήταν σκάνδαλο πάντως. Τα ΜΜΕ το κατασκεύασαν.

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ..''ΟΥΣΤ''.....
ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΕΣΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ''ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ'' ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ .ΠΑΠΑΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ??
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΜΕΣΑΣΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ??

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.., ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΜΥΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ Ο ΘΕΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 5.000.000 ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΕΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

εσεις οι ιδιοι που εχετε το θρασος να μιλατε για το χοντρο θελετε να μας επιβαλλεται το φαντομα ως ανεξαρτητο και ενωτικο. ενωτικο δεςν γινεται χωρις τον τσιριμωκο!!

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΕΣ???
ΣΤΟΝ Θ.Π ΨΑΧΤΟΝ ...
ΚΑΛΟ Ε???

Top