αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Δημόσια στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη από τον Γιάννη Σωτηρίου

Μετά από πολυήμερη διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του νέου Καλλικρατικού Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντικυρας και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα νέα δεδομένα του πρωτοποριακού Νόμου για την τοπική Αυτοδιοίκηση καταλήξαμε στην υποψηφιότητα της Κας Γρανιτσιώτη Πολιτικού Μηχανικού με μεγάλη εμπειρία στα θέματα της Αυτοδιοίκησης αφού έχει διατελέσει Δήμαρχος Αράχωβας.

Είχα την τύχη να συμμετάσχω σ ΄αυτή τη διαβούλευση και να βοηθήσω από την πλευρά μου, όσο γίνεται περισσότερο στη διαμόρφωση μιας κοινής υποψηφιότητας, ικανής να σηκώσει όλο το βάρος του νέου Δήμου και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτικών, αφήνοντας στην άκρη όπως όλοι μας, προσωπικές επιλογές, συναισθήματα και βάζοντας πάνω από όλα την κοινή πορεία και το συμφέρον των χωριών, όπως διαμορφώνεται από τον καινούργιο Νόμο του Καλλικράτη, ούτως ώστε να οδηγηθούμε σε μια αναπτυξιακή πορεία, σε ένα νέο ξεκίνημα ως νεοσύστατος Δήμος.

Δηλώνω απερίφραστα ότι θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου την υποψηφιότητα της κας Γρανιτσιώτη και προσκαλώ όλους τους πολίτες του νέου Δήμου σε συστράτευση και ανταγωνιστικότητα.

Από το orchomenos-press.blogspot.com


Σημείωση Ντελάλη:

Εκτός από το
orchomenos-press.blogspot.com η παραπάνω δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας της κυρίας Γρανιτσιώτη δημοσιεύθηκε στο exeisminima.gr (Θήβα), και στο vagia-gr.blogspot.com (Βάγια).

Δεν δημοσιεύθηκε σε κανένα από τα blogs του Δήμου
, από τους πολίτες του οποίου θα ζητήσουν σε λίγο καιρό την ψήφο.
Τώρα αυτό πώς να το εκλάβουμε κύριε Σωτηρίου? Τόσο επίπονη διαβούλευση και την κάνετε γνωστή μόνο στη Θήβα, στον Ορχομενό και στα Βάγια?

Ντελάλης

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είσαι πολύ "καμμένος" ρε Ντελάλη για να ψάχνεις τον Ορχομενό τα Βάγια και το έχεις μήνυμα προκειμένου να ανακοινώσεις τη δήλωση του κάθε Σωτηρίου που δεν σέβεται τα blogs του Δήμου του Αράχωβα (2), Δίστομο(1), Στείρι(2) και στέλνει τις ανακοινώσεις του αλλού για αλλού. Καλώ όλους τους πολίτες των Δήμων Θηβών και Αλιάρτου να στηρίξουν το Γιάννη Σωτηρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.. ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΡΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ονομα είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι κάνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και γιατί στέλνουν τις ανακοινώσεις τους αλλού γι' αλλού.

Εγώ σεβόμενος/η τους 500+ επισκέπτες μου ανά ημέρα, οφείλω να είμαι "καμμένος" όπως λες και να ψάχνω ακόμα και στη Θήβα και στα Βάγια για να δω κάποιες από τις ανακοινώσεις τους.

Ίσως μέχρι τις εκλογές να προσαρτήσουμε τον Αλίαρτο, τη Θήβα και τα Βάγια, πού ξέρεις?

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μας αποκαλείς ρε! ΡΕ ανώνυμε ε!

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη, άμα θυμώνεις μ’ αρέσεις, γίνεσαι πιο ….. σέξι!!!

Ανώνυμος είπε...

αρε πασοκια εχετε χασει τα αυγα και τα καλαθια........
αι καλααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σωτηρίου, ολόκληρη οργάνωση, δεν είχατε έναν άνθρωπο να σας συντάξει σωστά τις πέντε αράδες της δήλωσής σας;

αμβρυσσευς είπε...

ο εχθρος του διστομου.ο κρατικοδιαιτος αεργος γ.σωτηριου.δοξαστε τον

Αντικυραίος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ!!! ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ γ.σωτηρίου!!!ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

Υ.Γ. πιστεύω να καταλαβαινει τι σημαίνει αυτό ο κος Σωτηρίου

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ , ΠΟΥ Μ ΑΠΟΧΤΗΣΑΤ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ! ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΧΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ? ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟ 83? ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΕ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ , ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ?

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΓΑΔΙ ΣΤΟ INTERNET ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΑΡΑΤΟΨΤΟΣ .

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΣΤΕ ΣΤΑΘΗ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΓΕΛΛΙΩ.ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ.ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για σκληρός προβοκάτορας μου φαίνεσαι. Το να σπιλώνεις ονόματα επαγγελματιών του χωριού , χωρίς να μας αναφέρεις στοιχεία, κριμένος πίσω από την ανωνυμία, αν μη τι άλλο είναι ανήθικο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ , ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πάρε όσο ρουσφέτια θέλεις Γιαννέλο και βάλε 10 σελίδες Πατσαντάρα στον ΑΧΟ θα τα χρειαστείς... Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ότι στην Αράχοβα βγήκε δήμαρχος ΠΑΣΟΚ! Ο λαός θα ψηφίσει και εσείς κάθε μέρα να μιλάτε 2000 ώρες και ρίχνετε λάσπη! Απειλείτε και τον κόσμο με τη θέση του..

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είμαστε εμείς οι απλοί άνθρωποι και δεν δεχόμαστε καπέλωμα από τα είκοσι κοματό …. α της περιοχής, που θέλουν να ζωντανέψουν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτό θα φανεί στις ψήφους του περιφερειάρχη, που θα είναι τετραπλάσιοι στην Αράχωβα απ’ ότι θα πάρει η Βαγγελιώ και τότε να δώ που θα κρυφτείτε.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ.ΣΟΚ ! ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΚ !

γιαννελος σταθης είπε...

φιλε ανωνυμε ποιον απειλησα εγω?για τα ρουσφετια καταντησατε μονοτονοι.τιποτε αλλο καινουριο?οσο για καποια ονοματα που μου λετε ακομη κι αν ειναι αληθεια την δευτερα των εκλογων παλι μαζι θα τα πινουμε.στον αχο ειχα ζητησει απο την βαγελιω δηλωση και μου ειχε πει να περιμενω στο επομενοτευχος.αρα αφηστε τις αισχροτητες.οσο για τον φιλο που με ρωταει ποιοι θα με ψηφισουνε..σαββατο κοντογιορτη παπαγαλακι!!!!.ξαναπροτεινω να χαμηλωσουμε τους τονους.την επομενη των εκλογων παλι συντοπιτες θα μαστε.αυτα.μπορειτε φιλοι να βριστε ελευθερα

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε είκοσι σειρές κείμενο υπάρχουν ένα τσουβάλι λάθη. Επισημαίνω τα σπουδαιότερα
1) Στις τρείς πρώτες σειρές λέει ότι έκανε πολυήμερη διαβούλευση μεταξύ του νέου Καλλικρατικού Δήμου………. Ερωτώ: Που τον βρήκε τον Νέο Δήμο και έκανε μαζί του διαβούλευση;
2) Στη δεύτερη παράγραφο στην τρίτη σειρά λέει ότι …….θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Πολιτικών!!!!!!. Ερωτώ: Το εννοεί αυτό ο κ. Σωτηρίου;
3) Με την τελευταία λέξη μας καλεί σε ανταγωνιστικότητα!!! Ερωτώ: Με ποιούς να ανταγωνιστούμε; Μεταξύ μας;
Κ. Σωτηρίου, δεν σας λέω ότι είσαστε υποχρεωμένος να γράφετε σωστά, όμως ως στέλεχος ενός κόμματος και μάλιστα ως τέως υποψήφιος Δήμαρχος του Νέου Δήμου, δεν θα έπρεπε να δώσετε το κείμενο να σας το διορθώσουν; Γιατί βιαστήκατε να το δημοσιεύσετε; Τι φοβηθήκατε; Μήπως «κόψει η σούπα»;
Κ. Σωτηρίου πιστέψτε με, ανήκω σε αυτό το χώρο και αισθάνομαι ότι με προσβάλετε.
Πρόταση: Στείλτε ένα διορθωτικό κείμενο στον Ντελάλη ή κατεβάστε την ανάρτηση.

ΑΡΓΩ είπε...

Με πρόφτασε ο Ανώνυμος.
Θα του πρότεινα να αλλάξει Γραφιά, αλλά αυτόν εδώ ούτε ο ...Μπαμπινιώτης αυτοπροσώπως δεν θα τον έσωζε!

Top