αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αποθέωση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από τους φορτηγατζήδες στο σύνταγμα

Τα ρεζιλίκια μας σ'αυτή τη χώρα δεν έχουν τελειωμό...

Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας που κάνουν στο Σύνταγμα οι μεταφορείς αντιδρώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
Όταν είδαν να περνάει από μπροστά τους ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του, Αννα Μαρία τους αποθέωσαν και μάλιστα έπιασαν κουβέντα μαζί τους.
Οι διαδηλωτές φώναζαν "εσένα θέλουμε" και μάλιστα ένας από αυτούς ηταν τόσο ενθουσιασμένος που κάλεσε στο τηλέφωνο τη μητέρα του για να μιλήσει με τον τέως Βασιλιά. Εκείνος δεν αρνήθηκε αλλά μίλησε με τη γυναίκα του.

Είναι ν'απορεί κανείς, αν είμαστε για γέλια ή για κλάματα... Μήπως τελικά του Έλληνα ο τράχηλος το ζυγό τον υπομένει??? Πάντως οι συγκεκριμένοι φορτηγατζήδες, με μετριοπαθείς υπολογισμούς, λογικά έχουν αποσβέσει 5-6 φορές την άδειά τους, καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία ποιος τους την έδωσε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά οι άνθρωποι είναι εντελώς για τα λότζα... κάτω για το βουτζά

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό:

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/09/blog-post_3130.html

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αίσχος αυτές οι απόψεις είναι ακραίες.. Ντροπή

Top