αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Το σχόλιο του Παρατηρητή για την αξιολόγηση των υποψηφίων και για το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Για την Αργώ και την Αξιολόγηση υποψηφίων.

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο για την κ. Ε. Γρανιτσιώτη γιατί δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει τον τίτλο του συνδυασμού της αλλά δήλωσε αμέσως και εξ αρχής ότι υπεδείχθη και την υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Όταν ανακοινώσει τον τίτλο θα τον σχολιάσουμε.

Για τον κ. Λ. Ζιάκκα θα έπρεπε να προσθέσεις ότι έχει την εύνοια-χρίσμα του ΚΚΕ ως γραμματέας της ΚΟ Διστόμου καθώς και ότι ο τίτλος του συνδυασμού είναι αντιπροσωπευτικός του χώρου στον όποιο είναι ενταγμένος.

Για τον κ. Γ. Πατσαντάρα δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη εάν ο τίτλος και ο συνδυασμός ταυτίζονται στο "Ανεξάρτητη ενωτική...". Για το θέμα αυτό επαναλαμβάνω άσα έχω σχολιάσει. Προσθέτω ότι Ανεξάρτητος και ενωτικός είναι ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός ευρύτερα κοινής αποδοχής από όλα τα διαμερίσματα του διευρυμένου Δήμου στον όποιο «συστεγάζονται» πρόσωπα από όλους τους αυτοδιοικητικους ιδεολογικους και τεχνοκρατικους χώρους, διαφορετικών μεταξυ τους τάσεων, αντιλήψεων και ρευμάτων χωρίς τις εύνοιες και «χρίσματα» από συγκεκριμένο πολιτικό-κομματικό χώρο. Διαφορετικά δεν ισχύει ούτε το ανεξάρτητη ούτε το ενωτική και παραμένει μόνον Πρωτοβουλία συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
Ο συνδυασμός του κ. Γ. Πατσαντάρα έχει την εύνοια της ΝΔ και της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής της Αράχοβας (εάν τελικά μέχρι το τέλος δεν ξεπηδήσει κάποια έκπληξη).

Για τον κ. Πανουργιά λίγα γράφεις. Από μόνη της η ανακοίνωση του συνδυασμού με τα μακρόσυρτα παρακάλια του, προκαλεί πράγματι ναυτία από τον ναρκισσισμό και την αυτοδιοικητική του ωραιοπάθεια, τον ρεβανσισμό (προφανώς έναντι του κ. Γ. Πατσαντάρα) γιατί το κόμμα (ΝΔ) δεν του έδωσε την εύνοια, για την αυτοανακήρυξη του σε τοπικό ήρωα του Διστόμου που επιθυμεί να γίνει ήρωας και στον διευρυμένο Δήμο, για την προσπάθεια του να πείσει για την μάλλον εκ γενετής υποχρέωση των δημοτών να τον ψηφίζουν για Δήμαρχο (προφανώς για όλα τα καλά που έκανε με την σημαία της ΝΔ) κατά την τρέχουσα δημαρχιακή περίοδο και κυρίως για το έργο του "αισθητική αναβάθμιση... της ποιότητας ζωής όλων μας" sic!!

Ευγε! Όμως τι τα θες τά πολλά λόγια;


Και κάτι για την Αράχοβα.

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν είχες καλέσει και τον κ. Πανουργιά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της Κυριακής; Ήξερες ότι δεν θα γινόταν; Γιατί δεν ενημέρωσες τους δημότες, ενδιαφερόμενους και προσκαλεσμένους ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει σε μαντρί στο Λειβάδι, ότι θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, ότι ο απών Δήμαρχος θα έκανε «θράκα και κάρβουνα» τα θέματα της ημερησίας διάταξης για να ψηθεί το μοσχάρι, ότι η συνεδρίαση θα αρχίσει το πρωί της Κυριακής και θα τελειώσει όποτε θα είχε φαγωθεί το μοσχάρι που ήταν στο μενού μαζί με την ημερήσια διάταξη; Γιατί περιμένανε τα κορόιδα έξω από το Λαογραφικό; Γιατί ορίστηκε η συνεδρίαση στις 21.00 μ.μ. και όχι στις 23.59 της Κυριακής που ήταν σίγουρο ότι όλοι θα κοιμούνται;

Αυτή η αντίληψη έχει βάθος χρόνου;

Τα γράφουμε έτσι μήπως γίνει και καμία δημόσια δήλωση!!!

Παρατηρητής

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρητή έπεσες διάνα.

Που το ήξερες, ότι στα παιδικά του χρόνια ο πανούργος.... τσέλιγκας έβοσκε πρόβατα και τώρα έχει μεγάλο,μα πολύ μεγάλο κόμπλεξ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.......Δυστυχως για μενα και για αρκετους αναγνωστες του Ντελαλη εισαι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.... Σε πολλα απο αυτα που γραφεις εχεις δικιο, αλλα δειχνεις μια αντιπαθεια και μια προκαταληψη προς τον κ.Πατσανταρα, ενω ταυτοχρονα δεν εχεις δημοσιευση αυτη την περιφημη ανακοινωση-στηριξη-χρισμα της Ν.Δ, που ταχα καπου την διαβασες, με αποτελεσμα να πρεπει να αλλαξεις το ψευδονυμο σου και απο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ να το κανεις ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ....... Δυστυχως για σενα το γαλα το εχυσες απο την αρχη.......

Ανώνυμος είπε...

ητανε βαρυ το μοσχαρι ψηλε?ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο.θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι οι υπευθυνοι-ανευθυνοι

δικαιος είπε...

σταθη αληθευουν ολα αυτα.παρε θεσηειναι δυνατον να μην γινεται δημ.συμ γιατι γλενταγε ο δημαρχος.σημερα στα καφενεια ακουστηκε οτι του πες οτι εκανες ρημαδιο την δημαρχια.ο πατσανταρας που ταν εκει τι λεει για ολα αυτα

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι κριτικη αυτό..λυπάμαι αλλά ας τους κρίνουμε όλους πολιτικά. δείχνει γκεμπελικές μεθόδους, και κακία

Ε. Πολίτης είπε...

Ρε Παρατηρητή, πάλι β….. ς άρχισες να γράφεις; Λες ότι περιμένεις να δεις τον τίτλο του συνδυασμού της Βαγγελιώς, για να το συζητήσεις, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζεις την υποστήριξή της από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, δηλαδή από τον τίτλο τι περιμένεις να καταλάβεις περισσότερο; Θέλεις να δεις αν έχουν τρύπες τα δεκάρικά; σε διαβεβαιώνω πως ….δεν έχουν.
Αντίθετα για τον Πατσαντάρα έχεις τον τίτλο, αλλά περιμένεις και άλλα πράγματα, μόνο με αυτόν δεν πείθεσαι, ούτε με την διαβεβαίωση του ίδιου αλλά και άλλων, ότι ο συνδυασμός ΔΕΝ θέλει «χρίσματα» από κανέναν. Δηλαδή τι νομίζεις ότι θέλουμε να σε κοροϊδέψουμε για να σου πάρουμε την …… τραγιάσκα;
Και μέσα σε όλα αυτά επιμένεις να ……. φιλοδωρείς τον υποψήφιο του ΚΚΕ με εύνοες και χρίσματα. Καλά η ζωή σου τελικά δεν μπορεί να κυλίσει χωρίς ταμπέλες; Ξεκόλλα επιτέλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ρωτήσω για να ψήσεις ένα μοσχάρι πόσες αγκαλιές κλήματα χρειάζονται? Στάθη στο επόμενο Δ.Σ. θα είσαι παρών? για πες μας για το φραστικό επεισόδιο που είχες με το Δήμαρχο. Δεν είναι σωστό να τα λένε στα καφενεία μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας προσεκτικά το άρθρο του Παρατηρητή αντιλήφτηκα ότι, το λόγο του ανθρώπου (ακόμα χειρότερα αν είναι πολλοί όπως ισχυρίζεται), τον χαρακτηρίζει η φράση:
«Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι». Απορώ αν και ο ίδιος βγάζει νόημα από αυτά που γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρητή
για τη πολυσυλλεκτικότητα μήπως μπορείς να μου πεις πως θα τη μετρήσω προεκλογικά για να καταλήξω ποιος είναι ο ανεξάρτητος? και ποιος όχι.
Τι θα γίνει με το in.gr?

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

<< Ο συνδυασμός του κ. Γ. Πατσαντάρα έχει την εύνοια της ΝΔ και της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής της Αράχοβας (εάν τελικά μέχρι το τέλος δεν ξεπηδήσει κάποια έκπληξη). >>

διαβασμένος ο..παίχτης...διάβασες ΚΑΡΦΙ??

Top