αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"Μοσχαροφαγίας" το ανάγνωσμα

Από το γείτονα Τροιζηνίκο

Στην παραβολή του Ασώτου Υιού ο πατέρας «θύει τον μόσχον τον σιτευτόν» για να γιορτάσει την επιστροφή του από τα ξένα. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αράχωβας κ. Γ.Δ. Ανδρέου με επιστολή του στο Ντελάλη διέψευσε σχόλιο ανώνυμου σχολιαστή ότι έθυσε το δικό του μόσχον τον σιτευτόν για να γιορτάσει την επιστροφή του Δημάρχου από τη Βουλγαρία.
Με την ευκαιρία πληροφόρησε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους υποψήφιους Δημάρχους ότι στο εξής θα τοποθετήσει ένα “λθάρ” στην είσοδο του Λαογραφικού Μουσείου κι εκεί από κάτω θα κρύψει ένα κλειδί (όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας), ώστε ο πρώτος Σύμβουλος που θα φθάνει να ανοίγει το μαγαζί και να μην ξαναπαρουσιασθεί ανάλογο φαινόμενο.

Εν τω μεταξύ κατά την ώρα του μοσχαροτσιμπουσιού:
  • Ο Πτέραρχος κ. Ιωάννης Πατσαντάρας πετούσε πάνω από το Λιβάδι επικεφαλής άψογου αεροπορικού ΕΝΩΤΙΚΟΥ σχηματισμού και κατόρθωσε να πάρει καταπληκτικές φωτογραφίες από αέρος από το επίγειο γλέντι, που θα δημοσιευθούν στον επόμενο τουριστικό οδηγό της Αράχωβας, αφού κατά τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ. σκοπός του γλεντιού δεν ήταν το φαγοπότι αλλά η τουριστική προβολή της Αράχωβας.
  • Η κα Ευαγγελία Γρανιτσιώτη ήταν σε άλλο μαντρί πνιγμένο μέσα στο πράσινο και προσπαθούσε να “σαλαγήσει” τα εκεί πρόβατα της στρούγκας που τελευταία δείχνουν ανυπάκουα και έχουν τάσεις φυγής.
  • Ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς ενεργοποίησε για πρώτη φορά το Σταθμό Μέτρησης Ρύπων προκειμένου να διαπιστώσει αν το ψήσιμο των Αραχωβιτών καθώς και η τσίκνα με τη στάχτη επιβάρυναν την ατμόσφαιρα του νέου Δήμου.
  • Ο κ. Λουκάς Ζάκας βασιζόμενος σε λανθασμένο τηλεγράφημα του σοβιετικού πρακτορείου ειδήσεων ΤΑΣ που μπέρδεψε τους καπνούς, κατήγγειλε τη λειτουργία ενεργειακού σταθμού λιθάνθρακα στο Λιβάδι. Ταυτόχρονα κατηγόρησε το κεφάλαιο και την πλουτοκρατία της Αράχωβας για απάνθρωπες και ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας των ψηστών του μοσχαριού, οι οποίοι έψηναν αδιάκοπα για δύο μέρες σε συνθήκες σταχτώματος και πύρας και χωρίς υπερωριακή αμοιβή.
  • Ο κ. Στάθης Γιαννέλος κατήγγειλε το Δήμαρχο για βρώμικο παρασκήνιο κατά τη σφαγή του μοσχαριού και προανήγγειλε αποκαλύψεις στο επόμενο τεύχος του Αχού, αναγνωρίζοντας όμως ότι ο μεζές ήταν πολύ νόστιμος. Στο επόμενο όμως τεύχος μάλλον θα δηλώσει (σε αποκλειστική συνέντευξη προς τον εκδότη της Εφημερίδας) ότι δεν είναι και κτηνίατρος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των σταυρωτών είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με το Δήμαρχο. Παρόλα αυτά όμως ο κ. Γιαννέλος διέθεσε δωρεάν μεγάλες ποσότητες από σόδα και τόνικ TUBΟRG προκειμένου να διευκολυνθεί το χώνεμα του μοσχαριού.
  • Ο κ. Θεόδωρος Κοκκοβός ήταν απών γενικώς.
  • Ο κ. Ιωάννης Γεωργακός ήταν απών ειδικώς.
  • Οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι αγνοούνται μαζικώς.
  • Ο κ. Στέργιος Μπακολουκάς κατήγγειλε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για την μη πρόσκληση του Δήμου Δελφών, στον οποίο ιστορικά ανήκει η Αράχωβα, στο προαναφερθέν ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ.
  • Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ διαμαρτυρήθηκε για τη μη ανάρτηση της πρόσκλησης στο blog.
  • Το ΑΡΑΧΩΒΑΣ BLOG δημοσίευσε άρθρο υπέρ της χορτοφαγίας και της σωματικής άσκησης.
  • Ο Απόλλων, ο Διόνυσος, ο Παν, ο Δευκαλίων και οι Νύμφες του Κωρύκειου Άντρου ευφράνθηκαν από την οσμή της θυσίας του μόσχου.
Ας δούμε τώρα και τις γενικότερες αναταράξεις που προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η αθώα και δικαιωματική αυτή φιλική συνάντηση:
  • Οι άσπονδοι φίλοι μας Δεσφινιώτες την ξαναπάτησαν χοντρά, αφού βλέποντας από απέναντι προσανάμματα και καπνούς έκαναν Πάσχα από Σεπτέμβριο μήνα. Όταν όμως το κατάλαβαν αναφώνησαν με τη χαρακτηριστική τους προφορά: «Νιαδέ αι Αραχωβίται προοδέψαν. Από γμαροφάηδες γενήκαν μοσχοροφάηδες».
  • Οι οικολογικές όμως οργανώσεις προστασίας του Κορινθιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς θεωρούν ότι με τόση μοσχαροφαγία τα βιολογικά απόβλητα που καταλήγουν στον κόλπο θα προκαλέσουν μεγάλη ρύπανση.
  • Η ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ αντιθέτως το είδε ευμενώς. Ζήτησε από τον Ψηλό πληροφορίες και τεχνογνωσία προκειμένου να εντάξει τη Θυσία του Μόσχου και το Συμπόσιο στα events της ΕΠΤΑΠΟΛΕΩΣ.
  • Ο Λαογραφικός Όμιλος μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του θα καθιερώσει το τραγούδι «Μανουσάκια Μανουσάκια ΜΟΣΧΟΣ και γαρυφαλλάκια», ως δεύτερο τοπικό τραγούδι μετά το Πανηγυράκι. (Σημείωση ότι αυτός ο ΜΟΣΧΟΣ δεν είναι το μοσχάρι αλλά έχει τον ίδιο ήχο και επίσης χρησιμοποιείται σαν ευχή στο ρέψιμο μικρών και μεγάλων παιδιών που πάλι είναι σχετικό με το θέμα της μοσχαροφαγίας).
Η μεγαλύτερη όμως επίδραση από την εκδήλωση παρατηρήθηκε στο Στείρι, όπου ο καταπληκτικός κ. Λάκης Μπέλλος εμπνεύσθηκε πολλά νέα θέματα:
  • Η κα Λύκαρη θα υποδυθεί ξανά την καγκελάριο στο επεισόδιο αυτή τη φορά : «Σφάξεν μοσχάρεν στο Λιβάδεν» (και καταβροχθίσεν).
  • Ο κ. Δημ. Λαγός αντί για κύκνο (που είχε μερικές τεχνικές δυσκολίες), θα υποδυθεί αυτή τη φορά ένα μοσχάρι (ανάλογης μπάκας). Θα χρειασθεί όμως να συμμετάσχει και επιμορφωθεί σε πολλές τέτοιες πολιτιστικές συνάξεις, κυρίως για να μη χάσει τη γραμμή του.
  • Ο κ. Σπ. Μάρκος με το ταλέντο που διαθέτει θα παίζει διπλό ρόλο (ακατόρθωτο στο θέατρο). Τσοπάνος του Παρνασσού με αραχωβίτικη καμζόλα στα ελληνικά και τσοπάνισσα του Στειρίου με τσεμπέρι στα Αρβανίτικα με θέμα: «Να χαλάσουμε τα πράματα, ν’ αγοράσουμε μοσχάρια».
  • Τέλος ο κ. Αθ. Αποστόλου θα μιμείται τον Ηλία Ψιψινάκη που δεν θα ονειρεύεται να φάει μοσχάρι, αλλά να τον φάει από μοσχάρι.
Αυτά τα ολίγα με τη δήλωση της ειλικρινούς αγάπης και εκτίμησης προς όλους τους προαναφερθέντες και με το συμπάθιο, προεκλογική σατιρική αδεία.

Και μια προτροπή: «Γ___άτε γιατί χανόμαστε».

Εν Αραχώβη.

Υ.Γ.: Ντροπή σε όσους διεστραμμένους πήγε αλλού το μυαλό τους.
«Γελάτε γιατί χανόμαστε, μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές», εννοούσα.

23 σχόλια:

alhena είπε...

Μπράβο βρε γείτονα!!!!!!!!!!!
Μου έφτιαξες τη μέρα!!!!!!!!!
Να 'σαι καλά!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο θα κανει καποιους να χασουν τον υπνο τους?

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΛΛΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΙΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜ ΞΥΠΝΗΤΗΡ 10 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΥΠΩΣΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ Τ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑΣ ΠΙΟΥΜ ΜΙΑ ΛΑΓΚΟΡΣΑ ΚΑΦΕ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ !

γιαννελος σταθης είπε...

νομιζω οτι μετα απ ολα αυτα αποκαλυφθηκε ποιος ειναι ο ..ντελαλης,αφου ηξερε γι τις TUBORG.στον επομενο αχο θ αποκαλυψω οτι ο ντελαλης ειναι ο παναγιωτης κοκκοβος κι ο μπαμης μπακολουκας!!!!γι αυτο ξεραν τοσες λεπτομερειες,και γι αυτο περνανε τον ψηλο απαλα και θαβουν εμας τους φουκαραδες υπολοιπους που ενα μεζεδακι πηραμε.παρακαλω να επεμβει ο εισαγγελεςς και να κατασχεθει η στρουγκα του παναγιωτη και να γινει κτηνοτροφικο μουσειο!!!εστω και αδειο.η δε ταβερνα του μπαμπη να αποδοθει στο βοιδολιβαδο.οντως πατριωτες γελατε γιατι χανομαστε..μπραβο ντελαλη.300 ατομα περιμεναν στην οθονη και προεκυψε βοδι!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ησουν στο χρηματιστηριο οι μετοχές σου θα ειχαν χτυπήσει κορυφή. Περιμέναμε την μεγαλη αποκάλυψη βλεπαμε κοσμος να μπαινει, να φτανουν στα ορια τους τα μηχανακια της AGB, κοσμος να εχει αφησει τις δουλειες του και να εχει κολήσει πανω στην οθονη για να δει το μέγα σκανδαλο που θα αποκαλυπτες και εσυ.... μας την εκανες. Μπραβο marketing σε ολο του το μεγαλειο. Κι ομως καποιοι χασαν τον υπνο τους... αρκει την επομενη φορά να βγάλεις κανένα θέμα, εκτος και αν φοβάσαι μην "χαλασεις καρδιες"! Ηθικό διδαγμα, φατε τα μοσχάρια αλλά καντε και καμιά δουλειά. Τουλάχιστον οι καινουργιοι που θελουν να εκλεγούν!

the watcher είπε...

Είμαι υπερήφανος που μπορώ να απολαμβάνω τέτοια αναγνώσματα σε σύγχρονα μέσα ενημμέρωσης που επιμελούνται Αραχωβίτες. Είμαι υπηρήφανος για το επίπεδο της σάτυρας που παρά το πέρασμα των χρόνων παραμένει το ίδιο πειραχτικό, δημιουργικό και έξυπνο και στην γενιά μας. Τέλος είμαι υπερήφανος ως Αραχωβίτης και για το επίπεδο του σαρκασμού του γράψαντος το σχόλιο καθώς και του αυτοσαρκασμού των "στυλιτευμένων" μοσχαροφάιδων. . .

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΡΟΙΖΙΝΙΚΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΥ.

Διστομίτισσα είπε...

Μπραβο παιδια,ειστε αψογοι.Λετε αυτο που πρεπει να ακουσουν οι αρχοντες με τον τροπο σας το σατυρικο και τον ωραιο.Η κουβεντα τελευταια εχει ξεφτιλιστει,αποχαζομαρα σε χαζομαρα παει για βοδια και πρασινα αλογα.Νομιζω πηραν το μηνυμα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ..........

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η Κα ΛΥΚΑΡΗ ΩΣ ΚΕΓΚΕΛΑΡΙΟΣ, 'ΣΦΑΞΕΝ ΜΟΣΧΑΡΕΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΕΝ', 'ΤΙΜΗΣΕΝ ΝΤΕΛΑΛΗΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΝ'. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Αυτήκοος Μάρτης είπε...

Και μια ακόμα αποκάλυψη:
Η μη πραγματοποίηση, του προγραμματισμένου Δημοτικού Συμβουλίου για την Κυριακή το βράδυ, ήταν ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μεθοδευμένη από τους διοργανωτές της γιορτής του Μοσχαριού, με σκοπό να γίνει Ντόρος γύρω από αυτό το θέμα, να γίνει γνωστή η γιορτή ευρύτερα και κατά συνέπεια να την ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ως ετήσιο δρώμενο.
Θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν με στοιχεία και φωτογραφίες τη δημοσιότητα με την επιδίωξη να ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ το γεγονός και να το καταγράψουν στη συνείδηση των ντόπιων.
Σας αποκαλύπτω τη συντονιστική επιτροπή αυτής της επιδίωξης:
1) Ανδρέου Δ. Γεώργιος (ψιλός) – Επί της υποδοχής(Πολιτική καθοδήγηση).
2) Μπακάλης Θωμάς – Οργάνωση και επιτήρηση( Μια στρούμπα το πανί με τον ψιλό).
3) Ανδρέου Γεώργιος (Δήμαρχος Αραχώβης)- Γενικός υπεύθυνος, κατασκευής, επίβλεψης και τροφοδοσίας της φωτιάς.
4) Πλήτσος Γιάννης (Ζορμπάς)- Γενικών καθηκόντων(ήρεμη δύναμη).
5) Κοκκοβός Παναγιώτης – Στρουγκάρχης , Ευροβοσκός.
6) Μπακολουκάς Χαράλαμπος- Τελετάρχης.

Κοινό σημείο αναφοράς όλων των ανωτέρω: Σαχανάδες ευρέως φάσματος(Μοσχάρια , ψάρια, αρνιά, κατσίκια, και τζιτζιλουμιές γενικότερα).
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φάτε τα μοσχάρια τα ενωτικά.. Ο Στάθης που τάχα τσακώθηκε με το δήμαρχο... Ο κόσμος ξέρει πως όλα αυτά και το ενωτικό είναι στημμένα από Αθηναίους που το παίζουν Αραχοβίτες!! Ρεζίλια..

"ΓΕΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ" είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΗΝ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕ : ΤΡΥΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΟΥΡΙΚΟ, ΣΚΩΤ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... Η ΑΙΜΟΛΕΙΨΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 9μμ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Με τιμή ,
Άγιος Παφνούτιος ο Μέγας

ΠΟΝΗΡΟΣ είπε...

Η αποθεωση του marketing.Υπαρχει κανεις που αμφιβαλει ακομα για το ποιος κρυβεται πισω απο το ΝΤΕΛΑΛΗ;Να σας βοηθησω:εχει κανει και σχολιο παραπανω.....

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα καλόοοο μου έφτιαξες τη διάθεση λέμε..!! Όταν βάζεις κάτι τέτοια Ντελάλη χαίρομαι να περνάω απ΄το μπλογκ σου..

ΥΓ. Και σκασίλα μας τρανή ποιος κρύβεται πίσω απ' το Ντελάλη.....

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη - γείτονα Τροιζηνίκο μπράβο πολύ καλό το κείμενο γιατί αν μη τι άλλο η πολιτική θέλει σάτυρα!!!!

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ (Ρ) ΠΟΥ Σ ΑΠΑΝΤ ΣΕ ΤΟ ΓΜΑΡ ? ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕΣ ΝΤΙΠ ! ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ? ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Π ΔΕΝ ΤΟ ΠΣΤΕΥΩ ! ΠΕΡΑΣΤΚΑΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤ ΑΠΣΤΟΜΙΕΣΑΙ...

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

να μας ζήσει η ..δημαρχίνα μας σήμερα.
άντε και σε ανώτερες διακρίσεις στην πολιτική.. που ξέρεις..

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΕ ΛΑΒΩ ΝΤΕΛΑΛΗ ΘΑ ΣΤΑ ΛΙΩΣΩ ΤΑ ΠΑΓΙΔΙΑ Σ. ΑΦΣΑ ΤΟ ΤΡΑΓΑΝΑ ΠΟΥ ΧΑ ΑΠΛΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΙ ΣΤΣ 10 ΝΑ ΙΔΩ Τ ΜΠΟΜΠΑ ΝΑ ΣΚΑΖ.

Ανώνυμος είπε...

παραλειπόμενα μοσχαροφαγίας:
φέτος ήταν πιο οργανωμένα τα πράγματα, δεν περίσσεψ πολύ άψτου κρέγιας για να ξαναμαγειρευτεί τις επόμενες μέρες με πατάτες και κρεμμύδια.. εύγε στο μάγειρα! επίσης στην αγορά κάπου κυκλοφορεί η ταμπέλα που είχαν για να βρουν το δρόμο οι προσκεκλημένοι για την ευρωστάνη, είναι ένα πλακάτ με ζωγραφισμένη μια μοσχαροκεφαλή κι ένα βέλος.. να του δωστι στου δήμαρχου να βάλει κι ένα κλειδί απάνου και να του τουπουθετήσ απόξου στην αίθουσα των συνεδριάσεων όταν κρύβ του κλειδί για να του βρίσκνι

ΓΡΙΓΙΑ ΣΟΥΛΑΡΕΝΑ είπε...

ΑΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡ... ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΩ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΤΟΙΧΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ? ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΣΧΑΡΙ.........

Ανώνυμος είπε...

KAIRO EIXES NA TO THIMITHEIS AFTO TO PSEVDONYMO...

ΓΡΙΓΙΑ ΣΟΥΛΑΡΕΝΑ είπε...

Η ΓΡΙΓΙΑ ΣΟΥΛΑΡΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΣΟΥΛΤΟ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΑΡΕΙ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΙΣ.

Top