αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους... Εξαιρούνται οι κάτοικοι της Ραφήνας...

«Έπρεπε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής να πάρει τότε την ευθύνη και να πει ότι ναι πήρα την απόφαση και έδωσα εντολή να την υλοποιήσουν»!

Για πρώτη φορά η σύζυγος του πρώην υπουργού της ΝΔ Γ. Βουλγαράκη, Αικατερίνη Πελέκη, μίλησε για όλους και για όλα ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους που την ώθησαν να μιλήσει τώρα, ενώ τις προηγούμενες φορές που είχε κληθεί και είχε καταθέσει στις εξεταστικές επιτροπές, δήλωνε ότι όλα έγιναν σύννομα και χωρίς καμία υπόδειξη εκ των άνω, είπε, «κουράστηκα... και πλέον, στην προανακριτική φτάσαμε στην τελική ευθεία».
Και συνέχισε: «Ήρθα να μιλήσω, αφήστε με να τα πω. Δεν έχω κερδίσει ούτε ένα ευρώ από αυτή την υπόθεση, αντίθετα, με έχουν κατηγορήσει. Έχω τέσσερα παιδιά. Έχω ήδη καταστραφεί επαγγελματικά και κοινωνικά τουλάχιστον να αποκατασταθώ ηθικά».
Ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από την επιτροπή, σχολίασε πως «δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει ειδικό δικαστήριο διότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες» αλλά τόνισε πως η ανταλλαγή των εκτάσεων με τη μονή Βατοπεδίου ήταν «κεντρική πολιτική απόφαση». Άποψη που εξέφρασε και ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Βατοπεδίου.
Η κ. Πελέκη πρόσθεσε πως «σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός δίνει εντολές και τις διακινεί στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς δια του υπουργού Επικρατείας και ενδεχομένως του διευθυντή του γραφείου του». Κληθείσα να σχολιάσει ποιους εννοεί, κατονόμασε τους Ε. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό, Π. Δούκα και Κ. Κιλτίδη και το Θ. Ρουσόπουλο ως «μεταφορέα» των εντολών.

Η κυρία Πελέκη είπε επίσης ότι «δεν πιστεύω ότι υπήρξε βλάβη του Δημοσίου, δεν πιστεύω ότι υπήρξε δόλος υπουργού. Εγώ πάντως ξέρω ότι «όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και λένε, ότι, εγώ έδωσα την εντολή»...

Από το antinews.gr

6 σχόλια:

ονομα είπε...

Αλήθεια κρύωσε η θάλασσα στη Ραφήνα κ. Καραμανλή?
Ευθυνόφοβε κοίτα μας ίσα στα μάτια και ανέλαβε τις ευθύνες σου.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Χοντρε μας κατεστρεψες

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη,
εκτιμώ οτι με το να αναλάβει τις ευθύνες του ο κ. Καραμανλής το κακό δεν διορθώνεται πλέον. Εννοώ οτι δεν θα μειωθούν τα ελλείμματα. Εκτός αν ανάληψη ευθυνών εννοεις, οταν αργότερα αγριέψει η θάλλασσα στη Ραφήνα, να "φουντάρει" απο κάποιο βραχάκι της. Θα μου πεις ασφαλώς θα ξεβρωμίσει η στεριά και θα βρωμίσει η θάλασσα. Και εμείς αγαπάμε τη θάλασσα περισσότερο απο τη στεριά. Θα προτεινα χωματερή.
Καλή Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από blog της περιοχής.
Τα γεγονότα της εβδομάδας που μας πέρασε στην ΝΔ της Βοιωτίας, έδωσαν τα ερεθίσματα για διάφορες σκέψεις. Αυτή που επικράτησε ήταν ότι παραιτήθηκε από την ΝΟ.Δ.Ε Βοιωτίας ο Γιάννης Ταγκαλέγκας, ένας γιατρός 33 ετών και χρίστηκε υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς ο κ. Λουκάς Μπίνιος, δικηγόρος ετών 73. Μπράβο κ. Κουτσούμπα, μπράβο κ. Γιαννάκη, έναν έναν τους διώχνετε, όσοι είναι νεότεροι ηλικιακά και έχουν δυναμική ας αποχωρήσουν, αυτός δεν είναι ο στόχος σας;
Ζήτω η Νέα Νέα Δημοκρατία!
Αυτά για τη λειτουργία των κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Όσο εμείς οι γυναίκες επικαλούμαστε τα παντελόνια των ανδρών, άλλο τόσο θα υπάρχουν άνδρες κρυμμένοι στα φουστάνια μας??? Το είπε η κα Σ.Αλαφούζου και συμφωνώ εις το απόλυτον!!!!
-Maria-

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ...ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !

Top