αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ξεπεράσατε τις 10.000 επισκέψεις - μηνιαία στατιστικά του Ντελάλη

Σήμερα ξεπεράσατε τις 10.000 επισκέψεις στον Ντελάλη της Αράχωβας.
Από δω και στο εξής και κάθε μήνα θα δημοσιοποιούνται τα στατιστικά επισκεψιμότητας (για το μήνα που πέρασε).
Όπως φαίνεται στην εικόνα, για το διάστημα από 17/12/2009 έως 16/01/2010 ο Ντελάλης της Αράχωβας δέχτηκε:
4.260 επισκέψεις (δηλαδή "χτυπήματα" ή κλικ)
1.285 επισκέπτες
443 νέους επισκέπτες

Για τα δεδομένα της Αράχωβας πιστεύω ότι είναι καλά τα παραπάνω μεγέθη.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κατ'αρχήν όλους τους Αραχωβίτες που μπαίνουν, διαβάζουν το blog αυτό, κάνουν σχόλια και έτσι δεν είναι άσκοπες οι ώρες που ξοδεύω προκειμένου να το ενημερώνω.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους φίλους μου που στέλνουν ειδήσεις, νέα του χωριού, απόψεις κτλ, όπως το Λουκά, τον Παναγιώτη, τον "V", το Νίκο Δαλαρούγκα και όλους τους υπόλοιπους ανώνυμους (συγχωρήστε με αν ξεχνάω κάποιον).
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το δημοτικό συμβούλιο συνολικά και ιδιαίτερα τους Γ. Ανδρέου και Σ. Γιανέλλο που δείχνουν στην πράξη ότι αγαπάνε το χωριό μας και επιθυμούν τη συμμετοχή όλων στη λήψη των αποφάσεων.

Εν'όψει των δύσκολων αποφάσεων και των ανακατατάξεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα κλείσω με την ευχή να μείνουμε όλοι οι Αραχωβίτες ενωμένοι, προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις αλλαγές που μας περιμένουν.

Με τιμή
Ντελάλης
Top