αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Για την ψηφοφορία στο Ντελάλη

Δημοσίευση από Λουκά

Kαλό είναι αυτό με την ψηφοφορία για το αν συμφωνούμε με την ένωση μας με άλλους δήμους. Αλλά επειδή αυτό είναι αναγκαστικό και προαποφασισμένο το θέμα είναι -εάν περνάει ο λόγος μας- με ποιους θέλουμε να ενωθούμε. Κυκλοφορούν τελευταία 2 σενάρια . Ένα είναι το επίσημο -δήμος δίστομου- και ένα με δήμο αραχωβας και προσθήκη των Δελφών. Βρείτε ακριβώς ποια σενάρια κυκλοφορούν και να γίνει πάνω σε αυτό ψηφοφορία για το ποια είναι η άποψη μας.

3 σχόλια:

ονομα είπε...

Λουκά απλά θέλησα να καταγράψω τη γνώμη των πολιτών για το σχέδιο σαν σύνολο.

Όσον αφορά τα σενάρια, σύμφωνα με πληροφορίες από τη μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην οποία θα στηριχτεί η μεταρρύθμιση, υπάρχουν 2 προτάσεις για τη Βοιωτία. Η πρώτη με 5 Δήμους και η δεύτερη και πιο κοντά στη φιλοσοφία του εγχειρήματος με 4 Δήμους. Και στις δύο περιπτώσεις ο σημερινός δήμος Αράχωβας ενώνεται με Δαύλεια, Δίστομο και Αντίκυρα. Επίσης υπάρχει ένα όχι πιθανό σενάριο να ενταχθεί μαζί μας και η Δεσφίνα.
Για τους Δελφούς που λες δεν ξέρω κάτι. Αν έχεις υπόψη σου πες μας και θα βάλω την ψηφοφορία.

Ντελάλης.

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ -ΔΥΣΚΟΛΟ- ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΑΜΦΙΣΣΑ

Παναγιώτης είπε...

Πρώτη φορά ακούω πρόταση για ένωση με Δελφούς και μακάρι να είναι αλήθεια. Ισως θα έπρεπε εναλλακτικά, αν δεν μπορούμε με Δελφούς, να κάνουμε πρόταση για παραΠαρνάσσιους Αράχωβα,Δελφοί,Δαύλεια,Αγόριανη, Αμφίκλεια,Τιθορέα κ.λ. Δήμοι με ίδιες κατευθύνσεις(τουρισμός,χιονοδρομικό κ.α) και κοινά χούγια.

Top