αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, κ. Γιάννης Πατσαντάρας για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και τον Γιώργο Παπανδρέου

Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας
Δελτίο Τύπου
Δίστομο 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Κος Γιάννης Πατσαντάρας, μόλις έγινε γνωστή η Πρωθυπουργική απόφαση για παράσταση του Ελληνικού Δημοσίου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, απέστειλε προσωπικώς στον Πρωθυπουργό Κο Γεώργιο Παπανδρέου το παρακάτω τηλεγράφημα:

"Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, η θαρραλέα απόφασή σας για παρέμβαση του Ελληνικού Δημοσίου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, σχετικά με το ζήτημα της καταβολής των Γερμανικών αποζημιώσεων, αποτελεί σημαντικό-ουσιαστικό και συμβολικό-βήμα για την απόδοση δικαιοσύνης στο μαρτυρικό Δίστομο.
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των πολιτών του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και τα δικά μου, σας εκφράζω την πλήρη ικανοποίησή μου και τις ευχαριστίες μου και σας δηλώνω την ακλόνητη και απόλυτη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας στον δύσκολο Αγώνα που αναλαμβάνετε, ευελπιστώντας στο αίσιο αποτέλεσμα".

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Γιάννης Πατσαντάρας

Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μενα μπραβο στην κυβερνηση που εχει το θαρρος να παει στην Χαγη.
Να παρει το Διστομο οτι θελει και να στσμστησουν να το παιζουν , και να διοριζονταο ολοι στο δημοσιο.
βεβαια οι Γερμανοι θα μας πουν ΝΑΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας
Δελτίο Τύπου
Δίστομο 12 Δεκεμβρίου 2011

Δήμαρχε με την ημερομηνία που έχεις στο δελτίο τύπου την φάγαμ... την χρονιά πατριώτ

Ανώνυμος είπε...

ο Ντελάλης μου έκανε ζαβολιά, την διόρθωσ την ημερομηνία και θα με περάσουν για κουζουλό που λεν οι Κρητικοί

Ανώνυμος είπε...

Προς τον πρώτο Ανώνυμο

Μεγάλε,όχι και μπράβο στην κυβέρνηση για το αυτονόητο που έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και εξήντα χρόνια

αυτά τα άτομα δεν μας κυβερνούν τόσες δεκαετίες, από το 1985 είναι ο Γιώργος στο Ελληνικό κοινοβούλιο,μην μας τρελαίνεις...

Όσο για την δεύτερη πρόταση στο κείμενό σου, είναι επιεικώς απαράδεκτη, δεν σε τιμά καθόλου σαν λογικό ον.

Disharmony είπε...

http://www.audiovisual.gr/page.ashx?pid=7&evid=3661&sm=12&frId=1

distomiths είπε...

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1ο ΑΝΩΝΥΜΟ..
ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ Κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Κ ΑΝΘΕΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ??

giannisdistomo είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
ΤΙΜΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΣΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

αντικυρεας είπε...

εγω θα ελεγα οτν περτε τα λεφτα να δωσετε ενα ποσοστο στον λαμπρου .ξερετε γιατι

distomiths είπε...

αντικυρεα παλι στα ιδια...

λοιπον ποσο κομπλεξ κ κακια κουβαλατε???ποσο ανιστορητοι, ανθελληνες κ προκλητικοι ειστε ??

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ.ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ.ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΣΧΟΥΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

νν είπε...

τοτε αφου ειναι ετσι να δηλωσουν οτι χαριζουν τα χρηματα της αποζημιωσης σε κοινωφελη εργα στην περιοχη και να παμε ολοι μαζι.και να παψουν ν αποτιμουν το αιμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ νν ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ:'ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!'ΑΙΣΧΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον ο ΝΝ και όσοι γραφουν τα ανάλογα,ειναι ίσως απογονοi καποιου από τους κουκουλοφόρους συνεργατες των στρατευματων που εκαναν την σφαγή !! και πολλοί στο Δίστομο ξερουν.. ποιοι ηταν αυτοί και από που καταγοταν!!

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.ΕΥΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Kαταπέλτης ο κ.Στέφανος Μανος σε εκπομπή του Real FM σήμερα το απόγευμα σχετικά με την στάση των ελληνικών Κυβερνήσεων από Σημίτη και μετά για το θέμα των αποζημειώσεων του Διστόμου.
Μέσες άκρες, ο κ. Μάνος λέει: Η οριστική απόφαση που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος ασφαλώς δικαιώνει τα θύματα, αλλά η ελληνική νομοθετική μπανανία ορίζει (άκουσον άκουσον) τέτοιου είδους αποφάσεις, με αντίδικο δηλαδή ξένο κράτος,πρέπει να τις εγκρίνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, για να έχουν ισχύ (κατά τα άλλα λέμε οτι δεν υπάρχει πολιτική παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης).
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ελληνική Κυβέρνηση είχε το θάρρος (ανθρωπάκια γαρ) να τα βάλει με τους παντρόνους της Γερμανίας εγκρίνοντας την εν λόγω απόφαση, έτσι το θέμα έμεινε στάσιμο ενώ θα μπορούσαμε με εντολή πρωθυπουργού να προβούμε σε πράξη κατάσχεσης γερμανικής περιουσίας εντός ελληνικού εδάφους χρόνια πριν.
Έτσι αφού το ελληνικό κράτος ξανααποδεικνύει πόσο σκάρτο είναι, ο κ. Σταμούλης και οι λοιποί πρωτοστάτες του αγώνα ζήτησαν εκδίκαση από τα δικαστήρια της Ιταλίας που δεν ισχύουν τέτοιες μπαρούφες. Ο αντίστοιχος Άρειος Πάγος της Ιταλίας μας δικαιώνει και η Ιτάλική Κυβέρνηση προχωράει σε διαδικασία κατάσχεσης γερμανικής περιουσίας εντός Ιταλικού εδάφους για λογαριασμό των θυμάτων (αν είναι δυνατόν, οι Ιταλοί δικαιώσαν τον αγώνα μας.
Η Γερμανία προσέφυγε στη Χάγη ως έσχατο μέσον, για μια υπόθεση 90% τελειωμένη εις βάρος τους (ας είναι καλά η Ιταλία, ξαναλέω αν είναι δυνατόν). Και τώρα το ΝΣΚ του κράτους μας κάνει το πετεινάρι, σα να μπήκε αλλαγή στο 89΄ ενώ το σκόρ είναι 5-0 για να καθαρίσει το μάτς. Έλεος, μόνο για πολιτικά οφέλη γίνεται η μανούρα αυτή.
Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ο κ. Μάνος λέει οτι η ανάμειξη των φωστήρων νομικών του κράτους μόνο ζημιά μπορει να προκαλέσει τώρα που η υπόθεση έχει πάει στην τελική ευθεία.
Αν όλα αυτά που λέει ο κ. Μάνος ισχύουν συντοπήτες μου, έχουμε σοβαρό θέμα, όχι για το αν θα καρπωθεί την επιτυχία άλλων η Κυβέρνηση ή όχι, δεν απασχολεί αυτό, αλλά μη γίνει καμία ζημιά λόγω υπερβολικής προβολής στα διεθνή μέσα ή καμίας αδέξιας Κυβερνητικής ενέργειας (που είναι πολύ μα πολύ πιθανό) και τόσα χρόνια αγώνων πάνε στράφι.
Κύριε Δήμαρχε, Στάθη και Πάνο ίσως πρέπει να έρθουμε σε επαφή με αυτόν τον κύριο, όπως τον άκουσα φαίνεται να το κατέχει το θέμα καλά (εγώ σκοπεύω να του στείλω email), είπε και άλλα πολλά με ονόματα και στοιχεία τα οποία μάλλον οι πολλοί τα αγνοούμε, αλλιώς δεν θα είχαμε προβεί σε μια ευχαριστήρια δήλωση για το τίποτα που έχει η Διοίκηση προσφέρει στο θέμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό να χύσουν και την καρδάρα στο τέλος, για να το παίξουν μάγκες στη Μέρκελ με τα "προσόντα" άλλων.
Εκτός αν η δήλωση έγινε για άλλους πολιτικούς λόγους που έχουν να κάνουν με το μέλλον του δήμου και την αυριανή σχέση μας με την κεντρική εξουσία, οπότε πάσο...
ευχαριστώ

123 είπε...

re anepafe yvristi den xortaste akomi me tin laspi sto giannelo.teliosan oi ekloges re re re

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΠΑΦΕ.....
ΦΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ..
ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ MEGA ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..
ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.....
ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ,Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ'ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...ΤΙ ΝΑ'ΚΑΝΕ Ο(ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΛΕΟΝ) ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ) ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΗΛ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩ)...;; OΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ "ΑΡΧΟΝΤΟΛΟΪ", ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ,Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ...;;;

αραχωβιτης είπε...

ρε ντελλη ελεος με τους αιμοκαπηλους διστομιτες.τι πολεμικες αποζημιωσεις.τι σχεση ειχαν τα αθωα θυματα με λεφτα.απο ενα σχολειο ,ενα νοσοκομειο με τα ονοματα των θυματων να φτιαξουν οι γερμανοι,οχι να τα οικονομησουν ασχετα τρισεγγονα που ειδαν φαι και κλαινε

ΑΑ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣΤΕ.ΩΡΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑΝΑΣΑΚΗ

διστομίτης είπε...

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΚΑΙ Α.Α ΛΑΙ ΛΟΙΠΟΙ..ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ..

ΝΤΕΛΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ!!

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ , ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ IP ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ..
ΤΩΡΑ ΑΣ ΞΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

διστομίτη
Πρώτα από όλα δεν υπάρχει κανένα ποινικο σε αυτά που έχουν γραφτεί και άσε τις νομικές ανησυχίες σου για κανέναν που τα πιστεύει.
Δεύτερο, σου έχει μιλήσει κανείw για τα internet cafe, η sites που σου δίνουν προσωρινή IP ?
Ασε λοιπόν τις απειλές σε αυτούς που ξέρουν που και πώς να τις κάνουν

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΘΕΜΑ,ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ,ΕΝΑ ΕΡΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ.ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΠΟΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΠΟ 2 ΜΕ 3 ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Ν ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ .ΚΙ ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ Σ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

κ. δήμαρχε

όποτε ευκαιρήσετε,

ενημερώστε και την ιστοσελίδα του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.distomo.gr/newsite/
Δήμαρχε τι είναι αυτά; Δεν κατάλαβες ακόμα ότι ο Δήμος άλλαξε και περιέχει και άλλα χωριά; Γιατί στο site του δήμου άλλαξες μόνο τον τίτλο και άφησες όλα τ’ άλλα ίδια; Η Αράχωβα που είναι πήγε βόλτα;

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά για το διστομο, αν και είναι υπόθεση χρωνων και σίγουρα θα περάσουν και πολλά ακόμα χρόνια. Ο βράχος στο ζεμενο, τα σκουπίδια, οι εισοδοι, τα αυτοκίνητα στο κουλαντερ, ο δρόμος προς το κουλαντερ είναι πράγματα που γίνονται σε μια μέρα... ελπίζω να δούμε κάποια αλλαγή απο το Νεο δήμο, και να μην χρειαστεί να πάμε στη Χαγη! Δημαρχε κάντε κάτι για να δούμε ότι έχετε αναλάβει, γιατί εγώ νομίζω ότι διοικεί ακόμα ο Λεοντιος... δηλ. καμία αλλαγή!

Ανώνυμος είπε...

Έρε <> που μας χρειάζεται!!!!

Δ.Π. είπε...

Ποιος είναι υπεύθυνος για το site του Δήμου? Σε ποιόν έχει αναθέσει τη δουλειά ο δήμαρχος ? Όποιος και αν είναι κοιμάται όρθιος. Έχουν περάσει 2 μήνες που ήξερε ότι θα χρειαζόταν το site του Δήμου άμεσα.
Αν δεν έχουν λεφτά γιατί δεν φωνάζουν τους 3 επώνυμους bloggers (Θύμιο, Δημήτρη, Θέμη) να βοηθήσουν και αυτούς που αποδεδειγμένα ασχολούνται με αυτά (Καλούσα,Παναγιώτης,Στάθης κ.λ). Στο πρόγραμμα σας κ. Πατσαντάρα δεν μιλούσατε για εθελοντισμό? Ας ξεκινήσουμε από τους εθελοντές του διαδικτύου που σίγουρα υπάρχουν . Ας τολμήσουμε λοιπόν, πάμε.
Πάμε να κάνουμε πράξη, όλοι μαζί, αυτά που λέγατε προεκλογικά.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε καλα που μας ανοιξες τα ματια. Αλλα αυτα δεν ειναι τιποτα. Δες και αυτο:
http://www.distomo.gr/newsite/el/2009-06-08-09-55-49/2009-10-01-10-18-09
Καλα δεν ειναι κανενας υπαλληλος της Αραχωβας; Γιανναρα τι κανεις εκει κατω; οι διστομιτες σε ολα τα ποστα; Ο Οικονομακης τι κανει; Ξυπνατε ρε. Οτι γινει τωρα στην αρχη. Μετα φασκελοκουκουλοστα.
Ντελαλη περιμενω σχολιο και αρθρο γιατι το πραμα ειναι σοβαρο. Και ποιος φτιαχνει τη σελιδα του Διστομου;

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ είπε...

.''ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ''.Ταδε εφα Γιαννελος, δηλαδη ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι εχει απωθημενα με τους Διστομιτες. Μηπως δεν τον επαιζε καποιος Παραλιωτης καταγομενος απο Διστομο? Διοτι το πραγμα φαινεται να αναγεται στην παιδικη ηλικια...

Ο Π. ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ είπε...

ΠΡΟΣ ''ΝΝ''. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ''Μ...Ν...'';

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Α ΑΝΩΝΥΜΟ: ΡΕ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑ...

ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ είπε...

Προς ''αντικυρεα''; Κοιτα μη σε μαθει ο Εργολαβος διοτι ειναι συγγενης του λαμπρου και τοτε θα βλεπεις την Αντικυρα με το κυαλι...

costas costas είπε...

Συγχαρητηρια στο κ.Δημαρχο Διστομου-Αραχωβας-Αντικυρας για την αμεση αντιδραση του με την επιστολη στον κ.Πρωθυπουργο για το θεμα της δικαιωσης των θυματων του Διστομου.!!!

γιαννελος σταθης είπε...

ψυχολογε ο γιαννελος κι ο καθε γιαννελος πολεμησε για το χωριο του οταν γινοταν ο καλλικρατης οπως φανταζομαι εκανες κι εσυ για το δικο σου.λογικο ηταν να δημιουργηθουν αντιπαραθεσεις κι απωθημενα.αυτο που ειπα ειναι οτι αυτα τελειωσαν.ειμαστε υποχρεωμενοι να τα προσπερασουμε.οσο για τ ασπρα σπιτια μια χαρα ειμασταν ολοι εκει

giannisdistomo είπε...

Συγχαρητηρια στο κ.Δημαρχο Διστομου-Αραχωβας-Αντικυρας για την αμεση αντιδραση του με την επιστολη στον κ.Πρωθυπουργο για το θεμα της δικαιωσης των θυματων του Διστομου.!!!

ΔΗΜΟΤΗΣ Δ-Α-Α είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΄GIANNISDISTOMO΄Ο Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.

Dimitris T είπε...

ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΗ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Το 1960 πλήρωσε το γερμανικό κράτος 115.000.000 ΓΜ στην Ελλάδα σαν τελική αποζημίωση για τα θύματα του πολέμου. Στο σύμφωνο που υπεγράφη από τον τότε διάδοχο Κωνσταντίνο η συμφωνία χαρακτηρίστηκε τελική .Παράλληλα χορηγήθηκαν αποζημιώσεις σε 3.000 Ελληνες θύματα των Ναζί από το ταμείο των καταναγκαστικών εργατών.
Με την επανένωση των Γερμανιών το 1990 υπεγράφη η συμφωνία 2 συν 4 για την σύσταση του ενωμένου πλέον γερμανικού κράτους (2 Γερμανίες με ΗΠΑ,Σοβιετική Ενωση,Μεγάλη Βρετανία,Γαλλία) Αυτή τη συμφωνία η οποία συζητήθηκε στην CSCE (Conference on Security and Cooperation in Europe/ Ευρωπαικό Συμβούλιο Ασφαλείας και Συνεργασίας ) το Νοέμβριο του 1990 επικύρωσε και η Ελλάδα βάσει της οποίας η ενωμένη Γερμανία απαλάσσεται απο οποιεσδήποτε πολεμικές αποζημιώσεις και απαιτήσεις.Βάσει αυτού η Γερμανική Κυβέρνηση θεωρεί ότι το θέμα των αποζημιώσεων εχει λήξει. Αν είναι δίκαιο η όχι πρέπει να αποφασίσουν διεθνή δικαστήρια. Ισως είναι νόμιμο αλλά όχι ηθικό όπως έλεγε και ο Καραμανλής

Ανώνυμος είπε...

Το περίεργο είναι ότι σε αυτό το blog σχολιάζουν και σοβαροί άνθρωποι. Γιατί άραγε ??? Ποιος θα τους ακούσει ή θα τους καταλάβει ακόμα κι αν τους ακούσει? Δεν έχετε πάρει μυρουδιάς τι γίνεται. Σε διατεταγμένη και πληρωμένη υπηρεσία είναι ο άνθρωπος.

Top