αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Λουκά Ζάκκα στο Star Λαμίας


Από το sogal-stiri.blogspot.com (πηγή: Αράχωβας blog)

3 σχόλια:

Στέργιος Μ. είπε...

Κ. Ζάκκα, εκτός από «τσιτάτα» έχεις να μας πεις τίποτα άλλο; Εκτός από αερολογίες τι έχεις να προτείνεις; Εκτός από μπουρδολογείες του τύπου « να κερδίσει λιγότερα η Πεσινέ» έχετε να πείτε τίποτα περισσότερο ; ΔΕΝ ξέρετε ότι η Πεσινέ τη χρήση 2009 είχε ζημιά 110 εκατ. Ευρώ ; Πρέπει το Αλουμίνιο της Ελλάδος να τηρήσει τους νόμους περί απορρύπανσης ναι ή όχι; Και αν ναι γιατί δεν το λέτε; Προέχει η ζωή των ανθρώπων ναι η όχι; Τι να το κάνω εγώ το μεροκάματο αν πεθαίνει από τη ρύπανση η οικογένεια μου; Κ. Ζάκκα ΔΕΝ γουστάρω και στο λέω έτσι κατάμουτρα να με ονοματίζεις ως οπαδό του ΠΑΣΟΚ ή Της Νέας Δημοκρατίας!!! Τράβα λοιπόν πιο πέρα να κάνεις τη μικροπολιτική σου, Μάθε πρώτα να ομιλείς Ελληνικά και μετά έλα να μονοπωλήσεις το χώρο της Αριστεράς και να ομιλείς εξ ονόματος όλων των εργαζομένων. Με έχεις αγανακτήσει με τον στόμφο που υπεκφεύγεις στις ερωτήσεις του Δημοσιογράφου.
Μου θυμίζεις την οπορτουνιστική τακτική των μενσεβίκων του 1905!!!
Μονοπωλείς αυθαίρετα τον χώρο της αριστεράς και ταυτόχρονα μου βάζεις ταμπέλες πάλι αυθαίρετα, κατατάσσοντάς με, ετσιθελικά, στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Έ λοιπόν δεν ανήκω εκεί και ΔΕΝ σου εκχωρώ το δικαίωμα να θεωρείς τον εαυτό σου ως μοναδικό εκπρόσωπο της Αριστεράς.
ΥΣ. 1)Και για να σε προλάβω, μην αρχίσεις να μας λες για φράξιες, δήθεν καπιταλιστικές αντιδράσεις, σκοτεινές δυνάμεις της αντίδρασης κλπ, γιατί όλα αυτά τα ξέρουμε πάρα πάρα πολύ καλά.
2) κ. Ζάκκα συνεχίζεις να αποκαλείς το συνδυασμό Πατσαντάρα, συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας. Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις, γιατί σας έχουμε κάνει γνωστό ότι είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός ανεξάρτητος συνδυασμός. Αν αυτό σας χαλάει τη σούπα της μονοπώλησης των Προοδευτικών ιδεών,νομίζω ότι ΔΕΝ είμαστε γι’ αυτό εμείς υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΡΓΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ..ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ,,

Ανώνυμος είπε...

"ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ" Η "ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ" Η "ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΩ".ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Top