αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αυτή θα είναι η τιμωρία σας... Χορτάτοι αλλά μόνοι...

Με αυτή την ανάρτηση απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες, από 40 μέχρι 75 ετών. Σε όλους εσάς που μας καταντήσατε έτσι... Στη γενιά του Πολυτεχνείου, που μας ελευθερώσατε από τη χούντα, που θυσιαστήκατε... Που οι μισοί εξαργυρώσατε τη θυσία σας στην πολιτική και οι άλλοι μισοί τους κοιτάγατε να τρώνε... Είστε όλοι υπαίτιοι.

Δείτε αρχικά το παρακάτω ρεπορτάζ του Al Jazeera για την κρίση στην Ελλάδα...


Και τώρα δείτε τα παιδιά σας να φεύγουν από αυτό το μόρφωμα που γέννησε τη δημοκρατία (ξέρω γω, λέγεται ακόμα χώρα αυτό το πράγμα??)... Πανηγυρίστε που θα μείνει το ΔΝΤ μέχρι το 2024 (και βλέπουμε!!). Γλυτώσαμε την πτώχευση!! Σωθήκαμε!!

Αυτή θα είναι η τιμωρία σας... Θα είστε χορτάτοι αλλά μόνοι... Γιατί τα παιδιά σας εσείς τα διώξατε!!

Αλήθεια πότε ξαναέρχονται εκλογές να κάνουμε αγώνα για το... "κόμμα"?? Να βολευτούμε βρε αδερφέ... Πράσινους, μπλε και κόκκινους, σας λυπάμαι όλους. Ειλικρινά!!

Περαστικά σε σας. Περαστικά σε μας. Περαστικά σε όλους μας...

Καληνύχτα.

Ντελάλης

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ...!!!
ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ Η ΚΛΥΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ...
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ' ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο "ΥΓΙΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ" ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ...
...ΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΗΝΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΛΑ...
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΑ...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...
...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ...
...ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜ...
...Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ" ΤΩΝ...

Sogal είπε...

Ντελάλη

στοχοπιείς μια ολόκληρη γενιά.

Η γενιά σου τι κάνει;

έχει λουφάξει;

Βρήκατε αποδιοπομπαίους τράγους και αυτομαστιγωνόσαστε ;

Σου αφιερώνω το τελευταίο στίχο από το τραγούδι του Πάνου Τζαβέλλα

" Ξυπνήστε"

Ξυπνήστε
Ξυπνήστε νέες, ξυπνήστε νιοί
βγέστε απʼ του τάφου τη σιωπή
δείτε του κόσμου τη ντροπή
γίνετε χίλιοι κεραυνοί
και κάψτε μας ή σώστε μας
γλιτώστε μας, ή θάψτε μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταντάμε Ελλάδα... H ξεφτίλα. Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010) - FINANCIAL TIMES

Πρόεδρος Βενεζουέλας:
Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.
Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα... γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν.
Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη...
μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας.
Δεν καταντάμε Ελλάδα!

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ είπε...

Ντελάλη αδικείς πολύ κόσμο.
Αδικείς αυτούς που ποτέ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Γενιά του Πολυτεχνείου είμαι και 'γω και ποτέ δεν στήριξα αυτά τα λαμόγια.
Αυτή η (καινούρια) τάση να αποδοθούν ευθύνες σε μία γενιά ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΨΕΜΑ για να ξεγελάσουν τον κόσμο οι πραγματικοί κλέφτες και ψεύτες.
Και συ, όπως και ο Στέργιος (αμφίβολης σοβαρότητας και αξιοπιστίας, άρτι στρατολογηθείς στο προσωπικό του ντελάλη από το αφεντικό σας Γιαννέλο) συμμετέχετε στην προώθηση αυτού του απίστευτου ψέματος.
Αν δεν θέλετε να κατηγορηθείτε για αποπροσανατολισμό του κοινού (η χρήση της λέξης "πολυτεχνείο", στο υποσυνείδητο των πολλών παραπέμπει στην αριστερά... που είναι και ο τελικός στόχος) ανασκευάστε και δηλώστε ότι "οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης" ευθύνονται για όλα αυτά. Βέβαια, έτσι θα αθωώνατε τους προηγούμενους πολιτικούς που ήταν άλλωστε οι πρωτομάστορες της λαμογιάς. Μαζί θα αθωώνατε και τους μεταγενέστερους πολιτικούς που είναι οι πλέον αδίστακτοι εκτελεστές.
Ότι ΚΑΙ η γενιά του Πολυτεχνείου φταίει, συμφωνώ... και αυτοί, όπως και ΟΛΕΣ οι άλλες γενιές συνέχισαν να ψηφίζουν τους ίδιους κλέφτες/ψεύτες χρόνο με το χρόνο, επί 35 χρόνια...! 35...! 35...!
35 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και οι έλληνες δεν αντιστάθηκαν στους βιαστές τους.
Δεν θα μείνω στην λεπτομέρεια ότι οι αριστεροί δεν ευθύνονται για τις μαλακίες των άλλων αφού δεν είναι περισσότεροι από 10-13 % και σαφώς δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο του λαού, ενώ δεν μπορώ να διαβάζω απαντήσεις οπαδικού τύπου (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ), "εμείς - εσείς" κλπ.
Μένω στο 90% των πραγματικών υπαιτίων: Αυτών που κάθε φορά ψηφίζουν υπάκουα τους βιαστές τους. Αυτών που πιστεύουν τόσο εύκολα κάθε ψέμα που τους πασάρουν. Αυτών που νομίζουν ότι είναι καλοί γονείς και κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, παραβλέποντας ότι εκλέγουν τους βιαστές και φονιάδες των παιδιών τους. Αυτών των ηλιθίων που νομίζουν ότι η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ των κυβερνήσεων είναι απαραίτητη (μήπως η Γερμανία έχει αυτοδυναμία;). Η αυτοδυναμία ευθύνεται τόσο για τον ΜΗ ΕΛΕΓΧΟ των πολιτικών, όσο και για τον φόβο και την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης (ποιος δικαστής θα ορθώσει ανάστημα σε αυτές τις πανίσχυρες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις;).
Έλεος! Κάνατε σημαία μία γενιά σαν ένοχη για τα προβλήματά μας, αφήνοντας απέξω τους πραγματικούς ένοχους: Έλληνες πολιτικούς και έλληνες ψηφοφόρους. Πρώτα βάζω τους πολιτικούς που θα έπρεπε να ξυπνούσαν τους πολίτες (αν θέλανε το καλό της χώρας) και μετά τους πολίτες που θα έπρεπε να είναι πολίτες και όχι πρόβατα.

Υ.Γ. Για όποιον θεωρεί υπερβολικά τα λόγια μου ας αναρωτηθεί: Ο Πάγκαλος, πρωτομάστορας του εθνικού ξεπουλήματος (αα... μη ξεχάσω να θυμίσω κσι το πούλημα του Οτσαλάν), ΜΟΝΙΜΟ στέλεχος όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια, που είπε ότι μαζί τα φάγαμε και το ακόμα καλύτερο ότι "το μνημόνιο είναι ευτυχία !!!!!!!!! " ( ήμαρτον!!!)... αυτό το απίστευτο παχύδερμο έχει κανένας την παραμικρή αμφιβολία ότι στις επόμενες εκλογές ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ;;; Και βέβαια θα εκλεγεί ξανά και ξανά. Αφού τα πρόβατα δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ!

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ είπε...

Όσο για τους νεοδημοκράτες, ας θυμηθούν ότι αυτός που αύριο θα τον ψηφίσουν για αρχηγό της χώρας, άνοιξε τα σύνορα για την ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών από την Αλβανία και αλλού, με τα γνωστά αποτελέσματα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ παραπονούνται περισσότερο από κάθε άλλον!
Τυχαίο; δε νομίζω!
Οι συγκάτοικοι ΓΑΠ και Σαμαράς μέσα σε 20 χρόνια έδωσαν τα ισχυρότερα χτυπήματα στην χώρα μας: Διέλυσαν το τρίπτυχο Οικονομία - Παιδεία - Εθνική Συνοχή (αφού το 15-20% του λαού δεν είναι έλληνες).
Μας τελείωσαν! Και τα πρόβατα θα τους ψηφίσουν πάλι, ξανά και ξανά!

ονομα είπε...

1) Φίλε Πρώτε Ανώνυμε συμφωνώ μαζί σου.

2) Φίλε Sogal έχεις δίκιο. Δε στοχοποιώ μια γενιά, στοχοποιώ αυτούς που κλέψαν κι αυτούς που τους κοιτούσαν και σφυρίζαν αδιάφορα. Από μια γενιά σαν αυτή του Πολυτεχνείου θα περίμενε κανείς ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που ζούμε. Η γενιά η νεότερη τα'χει χαμένα και όντως, μάλλον έχει λουφάξει. Δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου ούτε ψάχνω εξιλαστήρια θύματα αλλού. Ελπίζω να μην το κάνεις ούτε εσύ. Όσον αφορά το στίχο σε ευχαριστώ και τον αφιερώνω με τη σειρά μου στους αναγνώστες.

3) Φίλε Δεύτερε Ανώνυμε η ξεφτίλα μας δεν έχει σταματημό. Σε ευχαριστώ.

4) Φίλε Μαύρο Πρόβατο δεν έχω καμία σχέση με το Γιαννέλο. Ο λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Δεν συμμετέχω σε κανένα ψέμα, λέω την άποψή μου. Νομίζω η γνώμη σου είναι αντιφατική στην αρχή και στο τέλος. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΩΣΕΝΤΟΝΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ !....
Με αυτή την ανάρτηση απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες, από 40 μέχρι 75 ετών. Σε όλους εσάς που μας καταντήσατε έτσι... Στη γενιά του Πολυτεχνείου, που μας ελευθερώσατε από τη χούντα, που θυσιαστήκατε... Που οι μισοί εξαργυρώσατε τη θυσία σας στην πολιτική και οι άλλοι μισοί τους κοιτάγατε να τρώνε... Είστε όλοι υπαίτιοι.

Ανώνυμος είπε...

EXEIS ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΜΩΣ..ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ 20ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΑ..ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΓΝΩΣΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ..ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ..ΠΟΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ..ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ..ΧΤΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ..ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ..ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΡΘΙΟΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ..

γιαννελος σταθης είπε...

φιλε μαυρο προβατο τα περι αφεντικων τα επιστρεφω σ εσενα.στα υπολοιπα δεν διαφωνω.κυριοι εγω ανηκω στη γενια μετα το πολυτεχνειο,και θεωρω αδικο αυτοι που τωρα συνωστιζονται(μεταξυ αυτων κι εγω να μη βγαζω την ουρα μου απ εξω) να δουν το ρεαλ-μπαρτσελονα να κρινουν αυτους που μπηκαν μπροστα στα τανκς.βεβαιως υπαρχουν πολλοι που προδωσαν αυτη την γενια,που ξεπουλησαν ιδεες.που εξαργυρωσαν αγωνες.υπαρχουν ομως κι αλλοι πολλοι που εδωσαν την ζωη τους και που αγωνισθηκαν για κατι καλυτερο ειτε μπλε,ειτε πρασινοι,ειτε κοκκινοι .μην τους βαζουμε ολους στον ιδιο τενεκε επειδη καποιοι ..ιδεολογοι σαν το μαυρο προβατο πειραχθηκαν που ο στεργιος κι ο γιαννελος ανθρωποι διαφορετικης ιδεολογιας βρηκαν κοινο δρομο και..Π Ρ Ο Σ Π Α Θ Ο Υ Ν.ας προσπαθησουμε ολοι μαζι .κι εσυ μαυρο προβατο αντι να κρ ινεις ανθρωπους καλυπτομενος απο την ανωνυμια.βαλε ενα χερακι μπας καισωσουμε την παρτιδα

κεντροδεξιός -δίστομο είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ'' ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Ο ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΣΥΜΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ..
Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.. ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ , ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ (ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ)
..ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ!! ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.. Ο ΜΑΝΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 1% ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΤΑΥΡΟΥΣ'', ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ..
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ..''Ο.Α.Σ''.. ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ..ΜΕΡΚΕΛ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ "ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕ-ΔΙΣΤΟΜΟ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ,ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ,ΤΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ....
"ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ" ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑ GOLDEN-BOYS ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...
ΑΣ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...
...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ...
...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΠΡΩΞΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΠΑΔΙ...!!! ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΛΥΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ...

Στέργιος είπε...

Είναι γνωστό ότι ο φασισμός στην Ελλάδα πάντα συνεπικουρείτο από την σταλινική «αριστερά»(άπειρα τα παραδείγματα), ιδιαίτερα δε τα τελευταία χρόνια, οι πράκτορες του νεοφασισμού χρησιμοποιούν σταλινικής απόχρωσης τύπους, ιδεολόγους ή εγκάθετους, για να επιτίθενται σε οποιαδήποτε Ελεύθερη και ανένταχτη φωνή τολμήσει να εκφέρει γνώμη έξω από τα γνωστά τσιτάτα και πέρα από τις κατευθυντήριες γραμμές συγκεκριμένων κέντρων εντολών.
Ένα δείγμα τέτοιου ανθρώπου, είναι αυτός που αυτοαποκαλείτε «μαύρο πρόβατο»(γνωστή η ταυτότητά του). Η χρησιμοποίηση δήθεν προοδευτικού λόγου είναι και αυτός ένας τρόπος αποπροσανατολισμού. Το “μαύρο πρόβατο” χρησιμοποιώντας ως άλλοθι και ως κουκούλα την υποτιθέμενη ανωνυμία που του παρέχει η προβιά του, υποδύεται τον προοδευτικό, αναρτά ποσοστά για την αριστερά(13%) λες και η αριστερά είναι όσπρια για να την μετρήσουμε με ποσοστά(Αμ η αριστερά είναι τρόπος ζωής πατριώτη!!!!), ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και χρησιμοποιεί την άγνοιά του ως στρουθοκαμηλικό όπλο.
Αποκρύπτει το γεγονός, ότι στήριξε (όντας διορισμένος) τη ζωή του στις πλάτες μας( γιατί εμείς τον τρέφαμε όλα αυτά τα χρόνια ως περισσευούμενο στην υπηρεσία του και μάλιστα εκτός αντικειμένου σπουδών).
ΥΣ Το κείμενό μου, για τη Γενιά του Πολυτεχνείου, έγραφε τελείως διαφορετικά πράγματα από τα συμπεράσματα του σταλινικού νεοφασίστα «μαύρου πρόβατου».

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΥΛΙΑΝΕ ΤΟ ΛΑΓΙΟ ΑΡΝΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....

Ανώνυμος είπε...

CSI - STERGIOS

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝ-ΑΛΗΤΕΣ- ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!
ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι αυτός είναι πρόεδρος και πολιτικός πρός μίμηση !Διαβάστε παρακάτω τι έκανε....:
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβεζ, άνοιξε το προεδρικό μέγαρο για να στεγασθούν 26 οικογένειες που έμειναν άστεγες εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων που έπληξαν τη χώρα... Οι 26 οικογένειες κατοικούσαν στο κεντρικό στρατόπεδο του Καράκας, Φουέρτε Τιούνα και μεταφέρθηκαν στο προεδρικό μέγαρο Μιραφλόρες, όπου ο πρόεδρος Τσάβεζ τους είπε ότι μπορούν να παραμείνουν όσο χρειαστεί. Ο ίδιος ο Ούγκο Τσάβεζ επιθεώρησε τα δωμάτια όπου θα εγκατασταθούν οι άστεγες οικογένειες και τον χώρο όπου θα σιτίζονται. "Μπορείτε να μείνετε όσο χρειαστεί", δήλωσε ο Τσάβεζ στους άστεγους. "Πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τις προσωπικές μας ανέσεις και να ανταποκρινόμαστε στις έκτακτες καταστάσεις, όπως αυτή", δήλωσε ο Τσάβεζ.
Τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στη Βενεζουέλα έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 30 άνθρωποι, ενώ έχουν προκληθεί καταστροφές σε πολλές κατοικίες και δίκτυα υποδομών.
real.gr

ΑΣΠΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ είπε...

Μερικές παρατηρήσεις προς το ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ:
Ο προλεταριακός διεθνισμός δεν σε εμπόδισε να στραφείς κατά των "ανεξέλεγκτων Αλβανών" που δεν είναι τίποτε άλλο παρά οικονομικοί μετανάστες, που ήρθαν για να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί λακώντας από τον αλβανικό κομμουνιστικό παράδεισο, που ήταν η πρακτική εφαρμογή της λαμπρής σου ιδεολογίας. Μάλιστα δουλεύουν εκεί που οι κανακάρηδες οι δικοί μας δεν καταδέχονται ούτε να το σκεφθούν.
Επίσης σου υπενθυμίζω και τον άλλο παράδεισο της Ανατολικής Γερμανίας (αφού την αναφέρεις σαν παράδειγμα), το βασίλειο των αναβολικών,του απάνθρωπου πρωταθλητισμού, των μυστικών υπηρεσιών, της νομενκλατούρας κλπ. Σαν διαβασμένος που είσαι κάτι θάχεις ακούσει και γι' αυτά.
Συμφωνώ ότι η Αριστερά στην Ελλάδα δεν έχει κυβερνήσει ιδιαίτερα, παρότι υπάρχουν και οι περίοδοι της συγκυβέρνησης και της οικουμενικής (που θα έπρεπε να τις αναφέρεις αντί να βρίζεις ως ¨ηλίθιους" το 90% των συμπατριωτών σου), η ίδια όμως λύνει και δένει (για να μη χρησιμοποιήσω πιο χυδαία ρήματα) στα πανεπιστήμια, στον πολιτισμό, στον συνδικαλισμό και αρκετά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σ'αυτούς τους τομείς είσαι άραγε ευχαριστημένος;
Η καθημερινή πρακτική αυτών που δηλώνουν Αριστεροί πόσο διαφέρει από αυτή των υπόλοιπων ¨ηλιθίων" Ελλήνων; Μήπως πολλοί απ' αυτούς ανήκουν σε μια καλοβολεμένη ελίτ, που ταυτόχρονα έχει και ασυλία λόγω της αριστερής δήλωσης;
Επίσης δεν μας είπες σε ποιό τμήμα της Αριστεράς αναφέρεσαι. Πως αθροίζεις αλληλομισούμενους συντρόφους;
Τέλος το δεύτερο σχόλιο σου μάλλον παραπέμπει σε Καρατζαφέρη. Η ιδεολογική σύγχυση και η εμπάθεια σε όλο της το μεγαλείο.

Top