αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: την επόμενη Κυριακή θα εκλεγεί ο νέος δήμαρχος

Την επόμενη Κυριακή θα εκλεγεί η νέα δημοτική αρχή καθώς κανείς από τους υποψηφίους δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο 50% συν 1, που θα τον αναδείκνυε ως τον νέο μας δήμαρχο.

Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα αναμετρηθούν ο Γιάννης Πατσαντάρας ("Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία"), που συγκέντρωσε το 47,9% των ψήφων (2.721 ψήφοι) με την Ευαγγελία Γρανιτσιώτη ("Δημοτική Συνεργασία Διστόμου - Στειρίου - Αράχωβας - Αντίκυρας"), που συγκέντρωσε το 42,56% των ψήφων (2.418 ψήφοι).

Με μια γρήγορη πρώτη ανάγνωση, η Αράχωβα, η Αντίκυρα και το Στείρι προτίμησαν τον Γιάννη Πατσαντάρα, ενώ στον αντίποδα το Δίστομο επέλεξε την Ευαγγελία Γρανιτσιώτη, ως αυτούς που θα ήθελαν να ηγηθούν της νέας δημοτικής αρχής.

Ο συνδυασμός "Λαϊκή Συσπείρωση" με επικεφαλής τον Λουκά Ζάκκα συγκεντρώνει 9,54% των ψήφων (542 ψήφοι).

3 σχόλια:

Ρ είπε...

http://www2.ots.gr/ekloges/ekloges2010/elections.asp
TO ΠΙΟ ΑΝΑΛΤΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΠΑΣΟΚοι ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ τι σας έμελλε να πάθετε. Να σας ψηφίζουν οι Διστομίτες, για τον Δήμο, και το ΛΑΟΣ με τον Μητσοτάκη και την κόρη του να στηρίζουν την Κυβέρνησή σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ? ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΑ α@@@@@@@ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΦΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ή ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ/Α ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Top