αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ένοπλη ληστεία στο Δίστομο από πενταμελή ομάδα κακοποιών

Χτες τα ξημερώματα Πέμπτης 18 Νοεμβρίου, πενταμελής ομάδα με καλάσνικοφ, απέσπασε από το ATM της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος στο Δίστομο στην πλατεία Δανιήλ Γαμβρίλη, το ποσό των 60.000€.
Η ληστεία έγινε τις 03.00 με 04.00 τα ξημερώματα αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό του κτηρίου που στεγάζεται το ATM. Οι δράστες γνώριζαν ότι ήταν μέρα ανεφοδιασμού για το μηχάνημα αναλήψεως, και έφυγαν με γερό κομπόδεμα.
Σύμφωνα με έρευνες της Αστυνομίας και από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες, οι δράστες ήταν πέντε, φορούσαν κουκούλες, και ήταν όλοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Η σπείρα είναι γνωστή και έχει δράσει και σε άλλα μέρη της Στερεάς Ελλάδος.
Εξαιρετικά επικίνδυνοι για όποιον τύχαινε να περνάει εκείνη την ώρα από κει, γιατί είναι κεντρικό σημείο.
Πριν τρείς ημέρες διέρρηξαν ATM και στο Γαλαξίδι.

Από το distomo.blogspot.com

3 σχόλια:

διστομίτης είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΕΙΠΗΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΖΗΛΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΟΜΗ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ , Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ,, ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ?? ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΤΕ ΙΤΕΑ..
ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΜΕΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑ???
Η ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΚΙΝΗΣΗ?? ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.. ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..
ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.....!!

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι ξέρω καμιά δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να έχει όπλα και μου φένεται σωστό και λογικό. Αν "εκπυρσωκροτούν" τα όπλα των "εκπαιδευμένων" προστατών του πολίτη ,φανταστείτε τι θα έκαναν τα όπλα των ανεκπαίδευτων προστατών του δημότη. Πιστεύεις φίλε ότι κάποια δημοτική αστυνομία με όπλα τον ασύρματο και το ροζ μπλόκ των κλήσεων, θα τα έβαζε με σπείρα με kalasnikov?? Εδώ οι προστάτες του πολίτη που έχουν και όπλα φοβούνται τέτοιες επιχειρήσεις. Με το δίκιο τους βέβαια, αφού αυτό που μαθαίνουν τόσα χρόνια να κάνουν, είναι να σε σημαδεύουν με το radar - και να ξεβρακώνουν κανένα πιτσιρικά που δεν τους αρέσει η φάτσα του. Aλήθεια όμως αφού τράπεζα κλέψανε, που καθημερινώς μας κλέβει νομίμως - ο κλέψας του κλέψαντος δηλαδή- δεν πειράξανε απο ότι φαίνεται περιουσίες κάνενος, ενώ θα μπορούσαν - γιατί τόσος φόβος?
Αν πιστεύεις οτι στολές και όπλα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια κατέβα μια βόλτα στην Αθήνα που είναι γεμάτη απο αστυνομία αλλά φοβάσαι να κυκλοφορήσεις.

Λ. είπε...

''ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ(...)
ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.....!!''
Οπως καταλαβαινετε ο φιλος - ειτε Διστομιτης ειτε με μασκα Διστομιτη για να γινει πιστευτος - θελει ...ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Θελει ..στολη, γαλονια, προσοχες και - κυριως - μισθο!
Ελπιζω να μην τον ακουσει ο Πατσανταρας!
Γκεγκε?

Top