αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα

Η Μάχη του Μαραθώνα διεξήχθη το 490 π.Χ. ανάμεσα στους Αθηναίους και Πλαταιείς από τη μια πλευρά και τους Πέρσες από την άλλη, στην πεδιάδα του Μαραθώνα της Αττικής. Έληξε με νίκη των Ελλήνων και σήμανε το τέλος της πρώτης ουσιαστικής απόπειρας της Περσικής αυτοκρατορίας, επί βασιλείας Δαρείου Α' να υποτάξει τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς τους ιουδαιοχριστιανούς...
Μήπως ευλογήθηκαν και οι Μαραθωνομάχοι από το θεό σας, το Γιαχβέ;
Μήπως έστελναν τα παιδάκια τους να σταυροκοπιούνται και να φιλάνε μούμιες και κόκαλα;

Ανώνυμος είπε...

εχουμε και εμεις τον δικο μας φορεστ καμπ.τον ειδατε, ετρεχε στον μαραθωνειο΄...

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και τον είδαμε τον πρωθυπουργό. Και με τιμά ως Έλληνα πολίτη η συμμετοχή του στο μαραθώνιο.
...Και σίγουρα ο πατσοκοιλιάς με style μάγκα φορτηγατζή δε θα ήθελα να με εκπροσωπεί.Η διαφορά -εκτός από πολιτική-είναι πολιτισμική και αισθητική.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε , λίγοι θα καταλάβουν τι εννοείς με τον χαρακτηρισμό φορεστ καμπ. Για του λόγου του αληθές ας το βάλει ο Ντελάλης σε ψηφοφορία!

Top