αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση υποψηφιότητας δημοτικού σύμβουλου

Συνδημότισσες - συνδημότες:

Η εφαρμογή του νόμου ‘’Καλλικράτης’’ δημιουργεί απαιτήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίες επιβάλουν την συνύπαρξη ανθρώπινου δυναμικού ευρύτερων συναινέσεων, την συμμετοχή και ενθάρρυνση της συλλογικότητας, πολυσυλλεκτικότητας στη βάση των ιδεών, την ανάγκη ανάδειξης αξιών, προγραμματικού λόγου αλλά και οράματος. Στόχος η αφύπνιση των Ενεργών Πολιτών, για την ανάπτυξη του τόπου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά για πολλά χρόνια, η προσωπική μου επαγγελματική διαδρομή στην Πόλη που γεννήθηκα και που αγαπώ, η δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία της χώρας μας και το νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», της οποίας ηγείται ο Γιάννης Πατσαντάρας, γνωρίζοντας την ακεραιότητα, εργατικότητα και πάνω απ’ όλα την δημοκρατικότητα του Ανδρός .

Θεωρώ ότι, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τόπος, η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να βοηθήσει να βγούμε από την κρίση με αναγκαία προϋπόθεση τη συστράτευση ανθρώπων από όλο το φάσμα της ιδεολογικής Δημοκρατικής προσήλωσης των Πολιτών.

Θεωρώ ότι η περιοχή μας έχει την δυνατότητα να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης, βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Πολιτών, πολιτιστικής αναγέννησης, κοινωνικής ισονομίας, αλλά πάνω απ’ όλα μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίε
ς, την εδραίωση της Ισοπολιτείας και την επιβολή της έντιμης διαχείρισης του ιδρώτα των Πολιτών.

Έχοντας επίγνωση όλων αυτών, με ευθύνη και διάθεση για δουλειά, δηλώνω δημόσια ότι θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Γιάννη Πατσαντάρα.

Αράχωβα 15/09/2010
Ζαχαρίας Δ. Μηλιώνης
Δικηγόρος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, τι εγινε ρε γαμωτο; Ολοι οι δεξιοι μαζευτηκαν γυρω απο τον Πατσανταρα; Τελικα ειχες πολυ δικιο. Εχει παρει ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ σιγουρα.

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά είναι ότι τότε είχαμε «Αστραχάν» για αρχηγό.

Λ. είπε...

Χαίρομαι ιδιαίτερα που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η ανεξάρτητη και ενωτική ταυτότητα του ψηφοδελτίου!
Ιδιαίτερα με αυτή την κίνηση, καταλαβαίνουμε όλοι πως πέρα από κάποιες διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις, υπάρχουν τρόποι να ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε κάτι καλό.Καλό για όλους, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δείξουμε σε κάποιους "παράγοντες" ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουν τον πρώτο λόγο τα κόμματα, αλλά οι δημότες!
Ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες υποψηφιότητες προερχόμενες από διάφορους πολιτικούς χώρους και θα έρθουν σε πλήρη αντίθεση με ανακοινώσεις στήριξης του προηγούμενου αιώνα, που ακόμα κάποιοι δέχονται...
Τώρα όσο κι αν θέλουν ή θελήσουν κάποιοι άλλοι να αυτοανακυρρηχθούν "ανεξάρτητοι", ας ρίξουν μια ματιά στη σύνθεση του ψηφοδελτίου του κ. Πατσαντάρα.

Φιλικά πάντα,
Λ.

Top