αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αφιέρωση αναγνώστη στους παναθηναϊκούς


Αναγνώστης - Γαύρος

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτική δημοσίευση..μπράβο ΝΤΕΛΑΛΗ ..ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ονομα είπε...

Φίλε σ'ευχαριστώ πολύ.

Αν και εγώ δεν είμαι υποψήφιος/α.

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

σορρυ..δεν το ήξερα. αλήθεια η αράχωβα έχει πολλούς γαύρους?? γιατί εναν φίλο που έχω είναι άρρωστος βάζελος...

ονομα είπε...

Φίλε Ανώνυμε δεν το γνωρίζω. Η Αράχωβα έχει από όλους, όπως και όλα τα μέρη υποθέτω.

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ... ΜΕ ΕΔΡΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

Κόκκαλης είπε...

Αναλαμβάνω να ηγηθώ του Καλλικράτειου συνδέσμου. Δεν ξέρω για τα δημαρχιακά, αλλά στα ποδοσφαιρικά οι γαύροι βγάζουμε 60% από την πρώτη Κυριακή.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είπε...

ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟ MEGA ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Χ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΠΟΥ Χ ΑΝΤΟΧΗ !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΠΟΓΛΩΣΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ !!!

διστομίτης γαύρος είπε...

ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΣΑ.. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ. ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΤΛ?? ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΤΙ ΛΕΤΕ? ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ..

STATHIS είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=01C8JwYtMAc&feature=related..EXAIRETIKA AFIEROMENO

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΝΟΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΡΕ!!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΗΠΕΔΟ.... ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΞΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ !!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ...........

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ........ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ........ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΑΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ....... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.......

Ανώνυμος είπε...

Ντελαλη, δεν περιμενα απο εσενα τετοια δημοσιευση. Προκαλεις και θα εισπραξεις τους καρπους αυτης της ενεργειας σου. Αν εισαι γαυρος σε καταλαβαινω, αλλα να ξερεις το ρεκορ το εχεις εσυ με την εφταρα που εχεις φαει απο τη γιουβεντους. Οχι τιποτα αλλο αλλα πληρωνεις και τη nova τσαπα, εκτος αν θελεις να βλεπεις τις προπονησεις στο ρεντι. ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Top