αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα σχόλια του Παρατηρητή

Οι παρενέργειες στομαχικές και άλλες από το σχόλιό μας.

Το μοσχάρι, επιβεβαιώθηκε με σχετική δήλωση ότι ήταν ψητό στα κάρβουνα και φαγώθηκε!! Δεν μπορέσαμε όμως να καταλάβουμε εάν το ψήσιμο ήταν δημόσια η ιδιωτική γιορτή. Η έστω και μικτή. Το μπέρδεμα οφείλεται στην εξήγηση ότι ήταν διαφήμιση της Αράχοβας προς τους δεκάδες ξένους επώνυμους και ανώνυμους. Ηταν περαστικοί η προσκεκλημένοι; Δικαίωμα του καθενός είναι να μαζεύει τους φίλους του να γιορτάζει (και χωρίς αιτία) και να κάνει ο,τι θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει.
Όμως το μοσχάρι να μην λανσάρεται και ως διαφήμιση!!! Εκτός εάν η ιδιωτική εκδήλωση με τους επώνυμους (ξέρετε να υπάρχουν πολίτες χωρίς όνομα;) έγινε στα πλαίσια για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δημοτικού Συμβουλίου εξ αιτίας των οποίων και η βαρυστομαχιά.
Το «ψήσιμο» δεν είχε ανακοινωθεί στους αραχωβίτες αλλά μόνον στους επιλεγμένους γευσιγνώστες και δοκιμαστές. Πάντως σαν ιδιωτική εκδήλωση δεν ενδιαφέρει κανέναν απολύτως!!!.

Πάντως εντύπωση και οίκτο προκάλεσε η μη πρόσκληση του κ. Πανουργία διότι όπως έγραψε ο Πρόεδρος δεν είχε μολυβί και χαρτί για να στείλει την πρόσκληση. Επίσης συμπληρώνουμε εμείς δεν είχε ούτε και το τηλέφωνο του κ. Πανουργιά. Αυτά όλα ο Πρόεδρος τα είχε στην Αθήνα και τα ξέχασε.Προφανώς μαζί με το χρίσμα. Δεν είχε πάντως τηλεφωνικό κατάλογο στην Αράχοβα ούτε και μπόρεσε να βρει κάτι ανάλογο (μολυβί και χαρτί).

Θα τα γράφουμε συνέχεια γιατί η απόκρυψη παγιδεύει τους ψηφοφόρους.

Τελικά η παρενέργεια από το ψήσιμο και το φάγωμα προκάλεσε και έκτακτες ανάγκες που ήταν η αιτία της ματαίωσης της συνεδρίασης του ΔΣ. Ακούστηκε ότι ο δήμαρχος που ήταν στην θράκα και διάβαζε επάνω στα κάρβουνα τις μελέτες για την Αράχοβα ειδοποιήθηκε μετά την ματαίωση. Μάλιστα από την βιασύνη να παρευρεθει στις παρενέργειες από την ματαίωση, έδενε τα παντελόνια και τα κορδόνια καθ οδόν. Όταν έφθασε είχε την απαίτηση να συνεχίσει την μελέτη για το ψήσιμο των αραχωβιτών. Τελικά η ευαισθησία που έχει ενταφιαστεί από καιρό δεν άφησε δυστυχώς ίχνη και έτσι την έχουν ξεχάσει.

Το ψήσιμο δεν συνδέεται με τις εκλογές και τις διαδικασίες. Αναγκαστικά όμως έτσι για το γλέντι όλο και κάτι λέγεται. Έτσι ξεπήδησαν οι λαγοί που κρυφάκουγαν.
Οι υποψήφιοι του ενωτικού απέστειλαν ευχαριστήρια στον Ντελάλη και μάλιστα πρώτοι από αλλους χώρους πριν από το βαρύ πυροβολικό του συνδυασμού της ΝΔ του κ. Γ. Πατσαντάρα. Είχαν και την εγκριση της τρόϊκας όπως σχολίασε και ο ανώνυμος. Το επιτελείο με τον αρχηγό κ. Πατσαντάρα πήρε κουράγιο και δύναμη και έφυγε για την Αντίκυρα. Εκεί συνάντησε συγγενείς εξ αίματος και εξ αγχιστείας, εργολάβους και διευθυντές αλλα και στελέχη του κόμματος και στην συνέχεια άρχισαν συναντήσεις «πόρτα πόρτα» με τα τάματα προς τους αξιοτίμους κκ ψηφοφόρους «αμα τη εκλογή». Η γύρα τελείωσε στο Δίστομο.

Κατά τα λοιπά η «σιωπή των αμνών» δεν μας δίδει τροφή για αλλά σχόλια. Θα σχολιάζουμε τους συνδυασμούς και τους επικεφαλής και όχι τους υποψηφίους όσο και να μας προκαλούν.

Και μια επισήμανση.

Αγαπητέ Ντελάλη, η προαναγγελία ανάρτησης άρθρων και σχολίων δεν συνηθίζεται σε ιστοχώρους ελεύθερης πρόσβασης και σχολιασμού όπως και εσύ έχεις αυτοπροσδιοριστεί. Σε συνηθίσαμε απλό και ρομαντικό με την κουλτούρα σου. Η προαναγγελία ανάρτησης είναι επικοινωνιακό τέχνασμα αύξησης των επισκεπτών το οποίο κατά την άποψη μας δεν το έχεις ανάγκη. Τέτοιες μέθοδοι παραπέμπουν σε επαγγελματική ιστοσελίδα εκτός εάν μας προδιαθέτεις ότι σε λίγο θα δούμε και διαφημίσεις. Εάν είναι επιλογή σου και πορεία σου, θα την ενισχύσουμε αρκεί να το ξέρουμε.

Με εκτίμηση
Παρατηρητής



Η απάντηση του Ντελάλη:

Αγαπητέ Παρατηρητή,

Καθώς το περιβάλλον του blog τελευταία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, κατά τη γνώμη μου -αν θες- χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, θεώρησα καλό να εφαρμόσω μια τεχνική "αποφόρτισης" του κλίματος και όχι πάντως αύξησης της επισκεψιμότητας. Η επισκεψιμότητα του blog όπως τη θέτεις, δεν με απασχολεί. Όμως με απασχολεί το ότι οι αναγνώστες του blog ανταποκρίθηκαν, κι αυτό σημαίνει ότι το χωριό μας δεν είναι παρατημένο στην τύχη του.
Η προαναγγελία του σατυρικού αυτού άρθρου με υπόνοιες "καταγγελίας" ήταν ένας δόκιμος τρόπος "διόρθωσης" της ρότας, εστιάζοντας με χιούμορ σε πολύ σοβαρά πράγματα, που ωστόσο τελευταία είχαν καταντήσει για γέλια (ή για κλάματα)...
Έρχομαι τώρα στις διαφημίσεις. Ο ιστοχώρος αυτός δεν είναι επαγγελματικός. Η διαχείρισή του οφείλεται και πηγάζει από την αγάπη μου για την Αράχωβα, η οποία δεν εξαγοράζεται. Το blog λειτουργεί (μέχρι σήμερα) ακριβώς 307 ημέρες, κατά τις οποίες απασχολούμαι για σχεδόν μία ώρα κάθε μέρα. Αυτό μας κάνει σύνολο 307 ώρες (μέχρι στιγμής). Αυτές τις ώρες φίλε μου δεν τις θεωρώ χαμένες, πίστεψέ με, είναι οι ώρες που περιμένω με χαρά κάθε μέρα. Προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί να βάλω διαφημίσεις, ακόμη όμως κι αν κάποτε το έκανα, θα πρόσφερα όλα τα χρήματα στο χωριό, για να βοηθήσω να γίνει κάτι, οτιδήποτε. Δεν περιμένω να ζήσω από την αγάπη μου για την Αράχωβα έτσι όπως το εννοείς, αντιθέτως έχω την ανάγκη να προσφέρω ότι μπορώ.
Από το blog αυτό έχω κάνει πολλούς φίλους και φίλες -αναγνώστες και αρθρογράφους-, που δεν θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω και που μου προσφέρουν πολλά. Αν ωστόσο, κάποτε πάψω να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες τους, θα σταματήσω να γράφω. Ελπίζω όμως ακόμα και τότε να συνεχίσω -με κάποιον άλλο ίσως τρόπο- να επικοινωνώ μαζί τους για να λέμε τα νέα του χωριού...

Ντελάλης

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παρατηρητή/ες (ότι θες εσύ τέλος πάντων) το μοσχάρι δύσκολα ή ευκολα χωνευεται..... τα δικά σου κείμενα δεν χωνεύονται με τίποτα.....τσ τσ τσ αφού δεν το έχεις το γράψιμο και είσαι και ξυνισμένος διαρκώς τι σου φταίμε ??? .....

Κι εσύ ρε Ντελάλη τον βάζεις και μόστρα λες και γράφει τίποτα ενδιαφέρον αστον σαν σχόλιο κι οποιος θέλει ας τον διαβάσει....εντάξει το σκοπό του τον έχουμε καταλάβει στο κάτω κάτω

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ... ΑΛΛΑΞ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ Σ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΥΡΑΛΕ... ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΠΟ ΛΑΤΣ ...ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.......Εισαι ψευτης....... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ........

Ανώνυμος είπε...

Δέν έχετε καταλάβει τη σημαίνει δημοκρατία ούτε και ο Γιαννέλος.. κυνηγάτε έναν έναν χωρίς να δέχεστε την άλλη άποψη.. Τέτοια πρόσωπα περισσεύουν..

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Σωτηριου και κυριε Καιλη κοιταξτε ποσο ωραια κειμενα γραφει ενας ανθρωπος (Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ) που δεν ειναι στη διοικηση.Ποσο απλες και ωραιες εκφρασεις χρησιμοποιει για να πει αυτο που θελει. Μετα διαβαστε τις δικες τις χαζομαρες που φαγατε με χρυσα κουταλια.
Τι συμπερασμα βγαζετε;
ΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΣΣΣΣΑ ΒΡΕΕΕΕΕ
ΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΣΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.

Λ. είπε...

Παρατηρητή, λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν(αναφέρομαι στη υποτιθέμενη είδηση-βόμβα).Αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αίσθηση του χιούμορ όπως κι εσύ.Εγώ δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό.Εσύ τα καταφέρνεις φαίνεται....

Ντελάλη, σε αυτές τις 307+ ώρες, σκέψου σε πόσους ανθρώπους αρέσει η δουλειά σου και σε πόσους όχι και συνέχισε να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό(και είναι)

Και γενικά, ψυχραιμία γιατί έχουμε ακόμα καιρό για τις εκλογές.Αν δεν είμαστε όλοι ψύχραιμοι δεν θα κερδίσουμε τίποτα αλλά θα χάσουμε το χρόνο μας!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Όπως ο ντελαλης γράφει στην αρχή του blog του, είναι ένας χώρος έκφρασης όλων των αραχωβιτων. οποίος ενοχλείται απο τους παρατηρητές, απλά δεν διαβάζει τα σχόλια τους. Το γράψιμο τους θα μπορούσε να το καταλάβει κανείς εάν είχε στοιχειώδη μόρφωση, διαφορετικά με το στυλ του γκαβαραπα που διακρίνει μερικούς σχολιαστές, τα λεγόμενα του φαίνονται κινεζικά. Οι παρατηρητές είναι έχουν μια άποψη που είναι σεβαστή, και οποίος είναι δημοκράτης θέλει να ακούσει και κάτι διαφορετικό. ο ντελαλης είναι μάγκας γιατί βάζει τα σχόλια και όσων ίσως είναι αντίθετοι με την δουλειά του. Όσο για τον φίλο που παρομοιαζει τους παρατηρητές με τον Παπανδρέου που δεν ξέρει να μιλήσει, θα του θυμίσω ότι ο Γιωργάκης δεν έφερε την χώρα εδώ που είναι σήμερα, την έφερε ο Κωστάκης που κρυβεται (αλλά χειρίζεται καλά τον λόγο. ) γιαυτό σας λέω εσείς του ανεξάρτητου ιδαιολογικου υποβαθρου ακούστε τα πάντα και κοιταξτε το καλό του τόπου, μόνο έτσι θα δούμε φως. με το να βρίσκεστε βυθισμενοι στο ΝΔ παρελθον σας δεν βλέπετε μπροστά! Ντελαλη θα ήθελα να δω αναρτήσεις απο την Βαγγελιω γιατί πιστεύω ότι υπάρχει μια σχετική υποστήριξη του κ. Πατσανταρα απο το blog σου, και μην μου πεις ότι μόνο αυτός σε χρεισιμοποιει για την προβολή του. Μήπως η Βαγγελιω σε θεωρεί βαμμενο μπλε και δεν σε χρεισιμοποιει ή μήπως εσυ δεν καταδεχεσαι να την πλησιασεις;

ονομα είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,

Αν η κ. Γρανιτσιώτη με θεωρεί βαμμένο "μπλε" όπως λες δεν έχουμε παρά να τη ρωτήσουμε.
Αν με ρωτάς εμμέσως πλην σαφώς αν είμαι "μπλε" σου απαντώ ότι δεν εντάσσομαι πουθενά κομματικά.
Αναφορικά με τις δηλώσεις της κ. Γρανιτσιώτη, κι εγώ θα ήθελα μια καλύτερη αντιμετώπιση και μια ανάρτηση από εκείνη, ωστόσο δεν μπορώ να επιβάλλω σε κανέναν τον τρόπο που επιλέγει να επικοινωνήσει.

Όπως μπορείς να δεις σε προηγούμενη ανάρτηση, ήδη έχω διαμαρτυρηθεί που οι συνεργάτες της κ. Γρανιτσιώτη στέλνουν τις ανακοινώσεις τους σε Θήβα, Βάγια και Ορχομενό κι όχι στα blogs τους Δήμου.

Τέλος, όσον αφορά τον κ. Πατσαντάρα, κάνεις λάθος στην εκτίμησή σου. Αφενός κρατώ από παντού τις ίδιες αποστάσεις (αντίθετα, οι υποψήφιοι δεν έχουν την ίδια εκτίμηση στο blog) και αφετέρου έχω τη βεβαιότητα ότι αυτό δεν είναι κάτι που και ο ίδιος ο κ. Πατσαντάρας θα ήθελε, ακόμη κι αν εγώ το πρόσφερα (πράγμα που δεν ισχύει).

Πάντως όλες οι απόψεις κι όλες οι φωνές έχουν θέση στο blog αυτό, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της ύπαρξής του.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ? ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΥ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ... ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΑΒΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ...ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ !ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ! ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΕΣ ΝΤΕΛΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΣΙΝΑ ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΖΙΒΑΓΚΟ ΞΕΧΑΣΤΕΤΕΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ !

Λ. είπε...

Ρε Ανώνυμε ζητάς από τους γαλάζιους να ξεφύγουν από το παρελθόν τους. Συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω αυτά που λες. Είσαι μειοψηφία ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ όταν λες ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής. Η αλήθεια είναι οτι φταίει για πολλά. Και η στάση του δεν είναι "παντελονάτη". Αλλά αυτά που λέει ο Παπανδρέου και είναι σαν να κάνει ακόμα αντιπολίτευση, δε χρειάζεται να τα λεμε και μεταξύ μας...
Όσο για το επίπεδο μόρφωσης, επειδή συνέχεια ακούγονται πολλά εδώ μέσα, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι πίσω από την ανωνυμία του κάθε συμπολίτη μας, δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι παιδεία και τι πτυχία κρύβονται!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, τη Χώρα δεν την έφερε σε αυτά τα χάλια μόνο ο Κωστάκης, ούτε ο Γιωργάκης είναι Άγιος. Τη Χώρα την έφεραν εδώ και τα δύο κόμματα μαζί, γιατί αυτά τα δύο κόμματα εδώ και τριάντα πέντε χρόνια, δανείζονται ανεξέλεγκτα και ταυτόχρονα διόριζαν στο δημόσιο κάθε αναξιοπαθούντα. Τούτος εδώ τώρα επειδή δεν του δίνουν άλλα δανικά, εκχωρεί, υπογράφοντας μνημόνια, εθνική Γή. Αν όλους αυτούς δεν τους φρενάρουμε λέγοντας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, θα βρεθούμε σε λίγα χρόνια στη θέσει να σου διεκδικούν οι Τούρκοι, νόμιμα πλέον, κανένα νησί και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί θα το έχεις υποθηκεύσει με τις υπογραφές των φωστήρων.

Στραβων είπε...

Η επισήμανση του Παρατηρητή προς τον Ντελάλη δείχνει και το επίπεδο της πνευματικής του ποιότητας.

ΓΚΙΟΝΗΣ είπε...

Τον Ανδρεα τον Παναγιωτηνο(Πενταρουλα) τον θυμαστε, με το μηχανακι που φωναζε ΣΑΡΟΥΜΑ και ειχε μια σπαρτια δεμενη πισω απο το μηχανακι του.
Για να δουμε ποιος θα του ταξει τα πιο πολλα απο τους δυο , με ποιον θα παει?
Του ειχε ταξει και ο Λεοντιος, αλλα μετα του εταξαν κατι παραπανω οι αλλοι, και αλλαξε την σημαια στο μηχανακι στο λεπτο.
Και για να μην γινει καμια παρεξηγηση, οταν λεμε του εταξαν κανενα πεντοχιλιαρο του εδιναν, ετσι για να γελανε.
Αυτοι ειστε κυριοι και απο τα δυο κομματα κοροιδευετε τους ανυμπορους.
Ερχεται τωρα η Βαγγελιω ,ποιος δεν θυματε το φαγοποτι του 80 ,μηπως θελετε να γραψω τα ονοματα τον εργολαβων που τα εφαγαν.
Απο την αλλη ο Πατσανταρας,που πας κυριε αν δεν αποκοπεις απο την ΤΡΟΙΚΑ , ΛΕΟΝΤΙΟΣ ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, και μετα λυπης μου απο την αδερφη σου ΣΟΦΙΑ, δεν κανεις τιποτα, αγορασε καλυτερα ενα κλουβι και βαλε μεσα εναν γκιονη γιατι θα τον δεις σιγουρα.
Η ΤΡΟΙΚΑ λεει αν βγαλουμε τον Γιαννη την βολεψαμε δεν αλλαζει τιποτα ,εχουμε το μαχαιρι απο παλια, το πεπονι δικο μας ειναι παλι, οτι θελουμε κανουμε.
Ετσι ειναι αγαπητοι συμπολιτες απλα αντι για μοσχαρι , μπορει να βαζουν βουβαλι, για να μην θεωρηθει οτι αντιγραφουν εναν απο τους μεγαλους σωτηρες της Αραχοβας.
Κυριοι του ΠΑΣΟΚ μην γελατε θα σας πω και για τα δικα σας.
θυμαστε τι γινοτανε επι Βαγγελιως ολες οι αποφασεις περνοντουσαν μεσα στο καφενειο του ΚΑΡΜΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ.
Ας μας πειτε εναν λογο για να ψηφισουμε την Βαγγελιω, εκτος το οτι εχει γαμπρο υπουργο, αλλωστε γι αυτο πηρε και το χρισμα αλλιως θα επερνε και αυτη κλουβι για να βαλει μεσα τον γκιονη.

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα της Βαγγελιώς είσαι λάθος.. Τα παραμύθια δεν πουλάνε πάνω στη δημαρχία που ΕΧΤΙΣΕ έκαναν πλίατσικο.. Και σε προκαλώ να βγεις να πεις δημόσια ονόματα κανένας δεν θα σε σωπάσει εγγυώμαι.. Του Πατσαντάρα κυνηγάνε κόσμο και απειλούνε.Κανείς φυσικά δεν θα ζητήσει το λόγο γιατί δεν ψήφισε μετά τότε Βαγγελιώ(άς είναι καλά μερικοί ΠΑΣΟΚ ).. Τώρα πάντως θα βγει και με τα τσαρούχια!!Θα το δεις

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανταρσία θα σου θυμίσω ότι η μόρφωση του κάθε ένα απο εμάς που βρισκόμαστε σε αυτή την συζήτηση αντικατοπτρίζεται στα λεγόμενα του, όσο πτυχία και να έχει ο κάθε ένας σημασία εχει ο τρόπος που εκφράζεται και οι θέσεις που εχει σε όσα γράφονται εδώ. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν μορφωμένοι γκαβαραπες; Γκαβαραπια είναι η νοοτροπία και όχι οι γνώσεις! Όπως γκαβαραπια είναι να είσαι «τσοπανης» και να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό που θέλω να δείξω είναι οτι δεν στηρίζω πρασσιναδες και μπλε μπουγανες αλλά αναρωτιέμαι για την ανεξαρτησία όσων είναι κολλητοί με τους καραβαμενους εξουσιαστές του τόπου μας εδώ και τόσα χρόνια. Όσο για την Βαγγελιω την βλέπω κάθε μέρα εδώ, ο κ. πατσανταρας μας θυμήθηκε τώρα; Ποιος μας λέει ότι δεν είναι μια απο τα ίδια; Μάνατζερ εξ Αθηνών με στρατιωτική περιβολή, με φίλο τον λεοντιο και σίγουρα όχι ανεξάρτητο; η υποτιθέμενη ανεξαρτησία είναι για τους αφελείς. Τι έκανε τόσα χρόνια διοίκησης του λεοντιου, δεν τον συμβουλεψε ποτέ σαν φιλος;

ΑΝΤΑΡΣΙΑ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

o leontios einai gata kai den einai san to fantoma.ama xasei o fantomas apo ton panoyrgia tha pesei gelio poly. forza thanasi panoyrgia kai partoys ta brakia.

Αηδιασμένη πολίτης είπε...

Κύριοι προλαλήσαντες είσαστε μίζεροι και θέλετε και κάποια μαθήματα ήθους. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ήθελα να ήξερα τί σόι παντελόνια (ή φούστα) φοράει κάποιος, που πίσω από την ανωνυμία σπιλώνει ονόματα και ανθρώπους ,τους οποίους υπό άλλες συνθήκες θα φοβόταν να κοιτάξει στα μάτια? Είναι τόσο δύσκολο να βγάλουν τις μάσκες ή έτσι έμαθαν να λειτουργούν πάντα? Λίγη τσίπα βρέέέέέέ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο αρκετες μερες απουσιας εμφανιστηκε και ενας υποστηρικτης του Πανουργια και μαλιστα αγγλοφωνος(!).Τυχαιο? Δεν νομιζω!!!! Οσο για τα βρακια, η απαντηση ειναι οτι "η αχλαδα εχει πισω την ουρα".....

Top