αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αξιολόγηση των υποψηφίων από έναν αναγνώστη

Από την Αργώ

Με την ανακοίνωση της τέταρτης υποψηφιότητας προχθές, νομίζω αξίζει να γίνει μια πρώτη αντικειμενική αξιολόγηση και δη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βάσει των κειμένων.

Αρχίζοντας χρονολογικά η πρώτη γραπτή υποψηφιότητα ήταν αυτή του κ. Πατσαντάρα: «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία». Σαφής ο προσδιορισμός, σαφέστατος ο σκοπός, μια νέα προσπάθεια, που αφορά όλους μας, για το μέλλον μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κ. Γρανιτσιώτη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, χωρίς όνομα. Καλογραμμένη, σαφέστατη, ως προς την πολιτική κατεύθυνση, αφού αναφέρει, ότι γίνεται «μετά από πρόταση και στήριξη του ΠΑΣΟΚ». Σαφέστατοι και οι σκοποί.

Η υποψηφιότητα του κ. Ζιάκα, «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι τόσο λιτή, στο κείμενό της, που θα αρκεστώ, όπως κι εκείνος άλλωστε, στον προσωπικό προσδιορισμό του, ως συνδικαλιστή και στέλεχος του εργατικού κινήματος.

Η τελευταία, μέχρι στιγμής υποψηφιότητα, είναι του κ. Πανουργιά. Το κείμενο «παχύ», η αιτία της ανακοίνωσης της καθόδου του απλή: «γιατί τα προβλήματα του τόπου δεν μπορούν να αφεθούν σε λύσεις κομματικού χαρακτήρα», βαπτίζοντας ο ίδιος τον εαυτό του «αυτοδιοικητικό». Διακρίνεται μια τάση απολογισμού των πεπραγμένων, μιας και το μισό κείμενο της ανακοίνωσης αφορά το παρελθόν.

Τώρα, στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ και δια της... αφαιρετικής μεθόδου. Δεν θα έδινα με τίποτα την ψήφο μου στον συνδυασμό του κ. Πανουργιά για τους εξής, κυρίως, λόγους:
  • Είναι έντονη η αίσθηση, διαβάζοντας το κείμενο, ότι «κλείνει δικούς του προσωπικούς λογαριασμούς».
  • Δεν είναι ειλικρινής, βαπτίζοντας τον εαυτό του «αυτοδιοικητικό». Οι «κότες» το ξέρουν, για να θυμηθώ το γνωστό ανέκδοτο και θα τον «φάνε»...
  • Εκτενής ο απολογισμός για τα περασμένα, που δεν μας αφορούν τους περισσότερους και ελάχιστες οι αναφορές στο μέλλον του τόπου, που αφορά όλους μας...
  • Σε μια παράγραφο του κειμένου μέτρησα 5-6 φορές τη λέξη, ή το νόημά της, για «σκληρή δουλειά», που περιμένει τον ίδιο και τους συνεργάτες του, αν οι δημότες του νέου διευρυμένου δήμου, τους τιμήσουν με την ψήφο τους. Δίνει την εντύπωση, έτσι, ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή, αφήνει πίσω της, την «Κόπρο του Αυγεία»! Δεν θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της εκκαθάρισης... Απεχθάνομαι την μυρωδιά του σταύλου!
Αργώ

12 σχόλια:

Αγανακτισμένος είπε...

(.... Απεχθάνομαι την μυρωδιά του σταύλου!)

Αργώ, πολύ κομψά το λες.....

μπόχα αναδύεται....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την Αργώ..
Πάμε φίλοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..για την Αργωναυτική Εκστρατεία με καπετάνιο τον Πατσαντάρα..που ξέρει να πιλοτάρει και να κρατάει γερά το πηδάλιο,μπάς και φέρουμε το ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ στον τόπο μας.
Γιάννη σε εμπιστευόμαστε ΟΛΟΙ..ο άνεμος είναι ούριος και οι ναύτες σου πιστοί και ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ(ΚΥΡΙΑΚΗ)? ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ?ΕΝΝΟΩ ΤΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ...ΟΙ "ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" -ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ (και είναι ένας απόστρατος που ακόμη δεν ξέρει τίποτα από τοπική αυτοδοίκηση?εαν εκλεγεί ίσως γίνει ο καλύτερος..για τώρα όμως..) ??
ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΤΟΣΗ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ...ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΑΣ!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ?? ΟΧΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ..ΦΙΛΟΙ-ΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΜΕ..ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε μην μας ΤΡΕΛΑΊΝΕΙΣ

1) στις εκλογές του 2002 και 2006 έτρεχε να πάρει το χρίσμα της Ν.Δ.

2)ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας σε έργα Δημοσίου; ( πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη {πολιτικό μέσον }

ΑΡΓΩ είπε...

Το "αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ΔΗΛΑΔΗ και πετυχημένος" δεν υπήρχε, στο κείμενο της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του κ. Πανουργιά και γι΄αυτόν το λόγο δεν το έλαβα υπόψη.
Όσο για τον κόσμο, δηλ. όλους εμάς, νομίζετε, ότι θα μας θαμπώσουν τα "πυροτεχνήματα" της τελευταίας βραδιάς και "δια βοής" θα βγάλουμε δήμαρχο;Τέλος αυτά!
Παίρνω μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση γιατί θέλω να "γνωρίσω", κατά ένα μέρος και από το διαδικτυακό κοινό, όχι μόνο τον υποψήφιο, αλλά και τους συμβούλους του και αυτούς που ανώνυμα ή επώνυμα τον ακολουθούν.

Η συμβουλή μου, πάντως, για τον κ. Πανουργιά: αλλάξτε Γραφιά!

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

Μάλλον στον Πατσσαντάρα να απευθύνεις την συμβουλή σου...
έχουμε μέλλον ακόμη φίλη μου ΑΡΓΩ....
ξέρεις πολλούς ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ στην ελλάδα που εφτασαν τόσο ψηλά χωρίς κομματική εύνοια? να σου αναφέρω κάποια ονόματα? ΛΥΜΠΕΡΗΣ (Ναυτικό), ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ.., και πολλόυς ακόμη..

εκτός εαν μου φέρεις σαν παράδειγμα ακομάτιστου ..τον διοικητή της ΕΥΠ..που πήγε στο ΛΑΟΣ μόλις τον έστειλαν σπίτι του

ΑΡΓΩ είπε...

Γιατί τόση εμπάθεια, αγαπητό καρφί, προς έναν υποψήφιο;
Ο συχωρεμένος Φρ. Μιτεράν έλεγε, πως όποιος επιτίθεται στον άνθρωπο, ως πρόσωπο, έχει ήδη χάσει στο μέτωπο των ιδεών.

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

καμμία εμπάθεια αγαπητή μου... μάλλον για σένα μιλάς..απαξιώνεις προτάσεις και προσωπικότητες σε αρκετά σχόλια σου με μοναδικό κριτήριο την μονοδιάστατη στήριξη...

και για ποιές ιδέες μιλάμε ?
εχουμε ακούσει κάτι για το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ?? ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΡΥΠΩΝ??ή για ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ από αυτόν που υποστηρίζεις? δεν κάνουμε καλλιστεία ξέρεις στις εκλογές..

το μόνο που ακούσαμε ΕΝΩΤΙΚΟΣ..μακάρι να είναι, όμως ποια πολιτική θέση παράγεται από αυτό και μόνο τον αυτοπροσδιορισμό??
εχουμε πολλά φίλη μου να πούμε ακόμη.τα ερωτήματα θα μπουν και αναγκαστικά θα απαντηθούν..

Στραβων είπε...

Και το προγραμμα του θα παρουσιάσει για τον τόπο και τις πολιτικές του θέσεις.
Το έχει κάνει κάποιος άλλος υποψήφιος και γι' αυτο λες ότι υστερεί ο Πατσαντάρας?
Όλοι θα τοποθετηθούν και όλοι θα ερωτηθούν.

Για πες μου τώρα είσαι γερό καρφί για ν' αντέξεις την κορνίζα του πτέραρχου ή θα λυγίσεις αμέσως?

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΝ.. ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ.. ΑΠΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ta galonia den paragoyn politiki.o fantomas bgike me ti stolara na anakoinosei oti katebainei stis ekloges.na ton xaireste.einai sigoyra enotikos giati katafere na enosei oloys tous dejious.eseis oi aristeroi tromara sas den stirijate to leontio kai pate me to fantoma;me to gianelo pos tha ta bgalei pera;sas barethikame...oxi sthn kaki paralagi toy leontiou.nai se oti tha ferei pragmatiki allagi kai orama.an den yparxei kati tetoio apoxh.

Top