αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση του Γιάννη Καίλη, Δημάρχου Διστόμου (1987 - 1994)

Ο νέος Δήμος όπως αυτός διαμορφώθηκε με τον Καλλικράτη, μπορεί να γίνει φορέας ανάπτυξης ικανοποιώντας χρόνια αιτήματα των πολιτών που μέχρι τώρα δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις μέσα στις μικρές και ανίσχυρες τοπικές κοινωνίες.
Σήμερα χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι να είναι έξω από τοπικιστικές αντιθέσεις, γνώστες των προβλημάτων του συνόλου των Δημοτικών Διαμερισμάτων και ικανοί να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που παρέχεται μέσα από την νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση.
Έχοντας υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος Δήμαρχος του Δήμου Διστόμου για 2 τετραετίες, γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής μας και έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς ανθρώπους της αυτοδιοίκησης πιστεύω ότι η υποψηφιότητα της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται σήμερα για να εγγυηθεί μια πορεία που θα ενώσει τους κατοίκους των χωριών μας με κοινό στόχο ο νέος Δήμος να αποτελέσει ισχυρό κέντρο ανάπτυξης και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά, όλες τις υπηρεσίες που αφορούν στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Βαγγελιώ με τεράστια εμπειρία,ικανότητες και υψηλότατη μόρφωση θα είναι πάντα στη διπλανή μας πόρτα και θα δίνει λύσεις.. Το καταλληλότερο πρόσωπο για το νέο δήμο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΤΡΟΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ

ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Αγαπητε κ.Καϊλη ξαναζεσταμένο φαϊ δεν θα δοκιμάσουμε.'Ηθελα να μάθω Ολόκληρο Δίστομο με αρκετούς έμπειρους πρώην Δημάρχους σάν εσάς πώς και δεν μπόρεσε να κατεβάσει υποψήφιο και δεχτήκατε τη Γρανιτσιώτη;Μήπως ζηλέψατε το Δελφικό τοπίο;

Λ. είπε...

Στο σχόλιο του ανώνυμου θα απαντούσα:
1.Τεράστια εμπειρία πότε απέκτησε?
2.Ικανότητες σε τι?Στα επαγγελματικά της?Ή στα πολιτικά?
3.υψηλή μόρφωση στα "Πανεπιστήμια" της Ιταλίας?Ελάτε στα Πολυτεχνείο της Ελλάδας να δείτε καλύτερα....

Και στο σχόλιο του κ.Καίλη θα απαντούσα πάλι με ερώτηση και συνοψίζοντας ό,τι ήδη ανέφερα:

Γιατί δεν μας απαριθμείτε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ κτλ κτλ κτλ, τα οποία υποτίθεται ότι συγκεντρώνει η κα Γρανιτσιώτη?????

Επιτέλους μιλήστε με στοιχεία...Εκτός αν είστε κομματικοί παράγοντες, γιατί τότε εμείς οι πολίτες της Αράχωβας δε θέλουμε να σας ακούσουμε.Μπουχτίσαμε πια από ΟΛΟΥΣ σας...Είστε ανεπιθύμητοι!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Στάθη τι F4 έχει ο Αχός;; Λες και είναι κανά φυλλάδιο του Άμυνας ..Εμ κατεβένς εμ θες εφημερίδες!!

Αντικυραίος είπε...

Κύριε Καίλη μετά από 16 χρόνια,που δεν είχατε καμία εμπλοκή στά αυτοδιοικητικά δρώμενα,έρχεστε να μας προτείνετε τη Βαγγελιώ ως "καταλληλότερη"? Όλα αυτά τα χρόνια πού ήσασταν? Μήπως ενεργοποιήθηκε η χαμένη ευαισθησία σας ξαφνικά γιατί βλέπετε το ΚΑΚΟ να πλησιάζει ή συμβαίνει κάτι άλλο? Αιδώς Αργείοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι η απελπισία του πασοκ Διστόμου (και όχι μόνο) είναι τόσο μεγάλη, που άνοιξαν τη ντουλάπα με τους σκελετούς και επανέφεραν στο προσκήνιο μαριονέττες!!! Δεν πειράζει όμως,η στρούγκα θα μείνει άδεια, γιατί το κοπάδι έχει λακίσει εδώ και καιρό.Θα μάθουν, με πολύ εντυπωσιακό και συνάμα σκληρό τρόπο,ότι ούτε οι εκβιασμοί και οι απειλές περνάνε,αλλά ούτε ο κόσμος είναι πρόβατα. Καληνύχτα σας!!!!

Αηδιασμένη πολίτης είπε...

Καλά η Βαγγελιώ είναι γνωστή στην Αράχωβα και θα πάθει αυτό που της αξίζει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά στους υπόλοιπους υποστηρικτές(?) της δεν υπάρχει λίγη τσίπα? Έλεοςςςςςςςςς!!!!!!!Δεν θέλουμε άλλες συστάσεις,Φτάνει πιά, σας βαρεθήκαμε όλους, καλοβολεμένοι του συστήματος πασοκ...............

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ΄΄ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ..ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ..Η ΝΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ..ΤΑ ΕΠΤΑΩΡΟΦΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ..ΤΑ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ..ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΙΗΚΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ..ΤΙ ΛΕΤΕ''

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην φωνασκείτε αδίκως. Μην καταβάλλεστε από πανικό.
Η Γρανιτσιώτη θα είναι Δήμαρχος.
Ανώνυμοι μην βιάζεστε να κρίνεται τον Καίλη. Λίγοι από σας θα μπορούσαν να τον πιάσουν στο στόμα τους . Φωνές σαν αυτή του Καίλη να τις ακούτε, γιατί μόνο καλό μπορούν να κάνουν.

Λ. είπε...

προφανώς και δεν μας αρέσει η διοίκηση Λεόντιου-Γεωργιάδη!Γι αυτό μέσα από αυτό το χώρο έχουν γραφτέι πολλά!Όταν πιο πάνω γράφω για τα κομματόσκυλα, αναφέρομαι και στην απερχόμενη Δημαρχεία...Ας ελπίσουμε ότι αν επικρατήσει ο συνδυασμός του κου. Πατσαντάρα, δε θα κάνει όλα εκείνα τα λάθη.αν μη, τι άλλο, αυτός ο συνδυασμός είναι πραγματικά υπερκομματικός, και αυτό μας δίνει κάποια ελπίδα.

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιώ μαζί σου και άσε τη ΝΔ στους αιθέρες!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λ, το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας έχει το καλύτερο τμήμα αρχιτεκτονικής και ιστορία της τέχνης Στον κόσμο(πόλη του Leonardo Da Vinci)..όσο για τα ελληνικά τα γνωρίζω καλύτερα πιστεύω από σένα.. Φέρατε έναν τύπο που δεν χαιρέταγε κανέναν ποτέ.. Που ξέρει μόνο την παρέλαση.. τπτ άλλο..ένα ούφο

ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΣ είπε...

Ανώνυμε, Θα ήθελα μια τοποθέτηση για την πιθανολογούμενη - κατά την ταπινή μου άποψη Απίθανη - μελλοντική διοίκηση της Βαγγελιώς.Λαμβάνοντας υπ'όψη την επί τόσα χρόνια παρουσία της στα Δημοτικά Συμβούλια και στο ρόλο της Αντιπολίτευσης, όπου ήταν από υποτονική μέχρι ανύπαρκτη, κανένας δεν μας διασφαλίζει ότι θα μπορούσε να παίξει άλλο ρόλο από τη θέση του Δημάρχου - διαφωνείς γι'αυτό?

Αραχωβίτης είπε...

Στην περίπτωση του Γεωργιάδη ισχύει το: και κερατάς και δαρμένος.Φίλε Ανώνυμε τις όποιες αντιρρήσεις σου για την διοίκηση Λεόντιου δεν είναι έντιμο να τις φορτώνεις σε έναν υπάλληλο, ο οποίος απλά προσπαθούσε να βοηθήσει την κατάσταση. Αλήθεια μιας και είσαι καλά(?) ενημερωμένος για τα του Δήμου μήπως μπορείς να μας πείς και για τους άλλους υπαλλήλους? Φαντάζομαι ότι όλοι θα σκοτώνονται στη δουλειά - ή τουλάχιστον κάποιοι απ'αυτούς!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Βαγγελώ, και μιας και ζητάς την ψήφο μας, ποιά είναι η άποψή σου α)για το μνημόνιο? και μην απαντήσεις ότι δεν αφορά το θέμα αυτές τις εκλογές.
β)έχεις υπ'οψη σου τους εκβιασμούς που επιχειρούν οι "συνεργάτες" σου? και μην απαντήσεις ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει γιατί θα πείς ΨΕΜΑ.
Επιτέλους βάλε τέλος σε αυτές τις υποτιμητικές για τη νοημοσύνη μας λογικές και πρακτικές, και εσύ και οι πολιτικάντηδες του συναφιού σου. Έτσι κι'αλλιώς σας περιμένουν εκπλήξεις στις 7 Νοέμβρη. Βλέπεις έχουν ξυπνήσει ακόμη και τα βλήτα και θα σας πάρουν με τις πέτρες......

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΙΑ...ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥ......

Λ. είπε...

Φίλε ανώνυμε, ξέρω τα ελληνικά πανεπιστήμια και δη το ΕΜΠ, γιατί βρίσκομαι εκεί.Δες και αυτό για να μάθεις καλύτερα σε ποιά θέση βρίσκετε της φλωρεντίας.
http://www.moec.gov.cy/ysea/pdf/katataxi_sxolon_stin_italia.pdf .
15ο στην Ιταλία(όχι στον κόσμο και όχι το 1452—1519 που έζησε ο Ντα Βίντσι)!!!
Αυτό βέβαια δεν αφορά κανένα από εδώ, όπως δε μας αφορούν τα "δημιουργήματα" της αρχιτέκτονος κας. Γρανιτσιώτη, αλλά τα έργα και οι ημέρες της στην πολιτική ζωή του τόπου που ξαναζωντανεύουν μνήμες...

Θα επιμείνω, ας μας πει επιτέλους κάποιος ΠΟΙΑ είναι τα στοιχεία που συγκεντρώνει η εν λόγω υποψήφια, ώστε να την ψηφίσουμε...Εκτός του ότι είναι η εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ.

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ... ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ε???? ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ????

Ανώνυμος είπε...

Εμ ζητάτε ψήφο εμ βρίζετε, να σκωθείτε να φύγετ... Ήρθε ο στρατιώτς να εξουσιάς.. Να πάει στην Αθήνα δεν τον θέλουμ εδώ , μας θμήθκε ο Γιαννέλος
και ο Στέργιος πάει το στόμα τς!!! Χούντα στο χωριό δε θέλουμ.. Αραχοβίτες δεν είναι.:

ΕΛΕΟΣ!!! είπε...

Ανώνυμε αν δεν μπορεις να κρατησεις το επιπεδο σε καποια πλαισια τουλαχιστον μην γραφεις.ακου δεν ειναι αραχωβιτες....Χουντα δε θες αλλα οι αποψεις σου φαινονται να μην ειναι μακρια απο αυτην....Τι να πω;ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Άκου Λ, τη Βαγγελιώ ότι και να σου πω δεν θα την ψηφίσεις.. παρά την κατά τη γνώμη μου επιτυχία της τετραετίας της η μόνη μη δεξιά δήμαρχος που είχε η Αράχοβα και την εργατικότητα της... Τώρα για το ΕΜΠ αραχοβίτης δεν υπάρχει(μόνο ένας).. Από αλλού είσαι η απλά δεν είσαι..Άς αφήσουμε τον κόσμο να αποφασίσει.Δυστηχώς η μόνη δημοκρατική διαδικασία που έμεινε και που κάποιοι του Πατσαντάρα σκλαβώνουν σταυρούς και δεν κερδίζουν..

Ανώνυμος είπε...

Εχετε φαγωθει με ενα Λεοντιο και ενα Γεωργιαδη.
Ρε Γεωργιαδη βγες και παρε θεση εσυ η ο Δημαρχος να τελειωνουμε.Και εσυ ρε Πατσανταρα πες μας θα τον κρατησεις η θα τον διωξεις για να ξερουμε το προγραμα σου.


ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ...ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ...ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΧΟΛΕΙΑΣΤΕΙ...ΣΤΗ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΜΕΝΟΙ Ν.Δ ΤΥΧΑΙΟ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΣΥΜΒΑΤΟ ΠΟΛΙΤΗ...

Λ. είπε...

Ανώνυμε, κάνεις λάθος μεγάλο για το πόσοι Αραχωβίτες υπάρχουν στο ΕΜΠ και στο λέω με πλήρη ευθύνη(δεν είναι απαραίτητα φοιτητές).Υπάρχουν και ετεροδημότες αρκετοί βέβαια.Εσύ μπορεί να θες να καταλάβεις ποιός/ά είμαι, αλλά δεν έχει νόημα, πίστεψέ με.
Μπορεί να μην ψηφίσω τη Βαγγελιώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να συζητάμε εδώ μέσα και να ανταλλάσσουμε απόψεις!Εγώ ζητάω επίμονα να μου πει κάποιος γιατί εγώ ή κάποιος συμπολίτης μου να εμπιστευθεί την κα. Γρανιτσιώτη. Δεν είμαστε στη δεκαετία του 80, αλλά στο 2010 και σε ένα Δήμο τελείως διαφορετικό από αυτόν που διοίκησαν οι προηγούμενοι. Ζητώ λοιπόν να μάθω τι έχει να προσφέρει η κα. Γρανιτσιώτη, δεν προτρέπω κανένα την ψηφίσει ή να την καταψηφίσει.Για τον κ.Πατσαντάρα ακούσαμε πολλά.Καλά και κακά. Για την κα Γρανιτσιώτη δεν έχει μιλήσει συγκεκριμένα κανένας από τους κομματικούς παράγοντες που την έχουν στηρίξει ανοιχτά.

Φιλικά πάντα,
Λ.

Αραχωβίτης είπε...

Επειδή και η ευγένεια έχει τα όριά της και ο ή η Ανώνυμος υπερέβη τα εσκαμμένα, θα πρέπει να καταλάβει ότι το να τον/την ανέχεται κάποιος δεν είναι και κατ'ανάγκη αδυναμία. Επειδή δε εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια, τον/την πληροφορούμε ότι το χρήμα δεν είναι πάντα σε πρώτη προτεραιότητα και ότι αξιόλογοι και έντιμοι άνθρωποι, που βρίσκονται πολύ κοντά στον κ. Πατσαντάρα, μπορούν και είναι διατεθιμένοι να προσφέρουν πολλαπλάσια από μια ιστοσελίδα και πάντα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!!!!!

Αντικυραίος είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο που διάβασα σήμερα, αφορά στην εργατικότητα και αποτελεσματικότητα της Βαγγελιώς, ως μη δεξιάς δημάρχου της Αράχωβας. Πραγματικά εδώ γελάνε και οι κότες!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λ, η Βαγγελιώ κατά την άποψή μου είναι εργατική, καλός άνθρωπος είναι διατεθημένη να αφήσει τη δουλειά της(νόμος για τον δήμαρχο) ο κόσμος δεν προπαγανδίζει για αυτήν, όπως για τον μέχρι πέρσι απών κΠατσαντάρα, την ξέρουμε όλοι, ξέρουμε ότι αντέχει την πίεση και παρά τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει κόσμος που την αγαπάει ανεξάρτητα κόμματος γιατί ήταν πάντα εδώ.... Βίωσε τα προβλήματά μας( χαίρομαι που συζητάμε έτσι πολιτισμένα)Μόνο αυτά τίποτα άλλο απλά βασικά

Ανώνυμος είπε...

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως για τον νέο Δήμο και τα προσωπικά ξεκατινιάζονται όλοι ανώνυμα... ΧΑΧΑΧΑ
Ελλαδάρα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Λ. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΤΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Ν.3463/06Φ.Ε.Κ.Α'114/2006 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 21 ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια Βαγγελιω , οι βουλευτες-υποστηρικτες και φιλοι σου τι κανουν? Δωσε τα χαιρετισματα μου στη φιλεναδα σου την τσονογλου και πεσ' της οτι δεν σε βοηθαει με την τακτικη των εκβιασμων.Χαιρετισματα στην εξουσιαααααααα(?)

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια φιίλε ανώνυμε στο Στείρι πόσους ψήφους αγοράσετε λαμόγια;;; Απόδειξη πήρατε;

Στραβων είπε...

Εγώ με τα υποκειμενικά γυαλιά μου, βλέπω ένα συνδυασμό ανοιχτό στον κόσμο με πολύ καθαρούς υποψήφιους πρόθυμους να συζητήσουν και να απαντήσουν σε όλους

και..

ένα συνδυασμό που κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού περιφέροντας σαν έκθεμα την Τσόνογλου και κάθε ξεχασμένο πρώην πασοκτζή δήμαρχο.

ΥΓ 1. Γιώργαινα με το φουστάνι βαλ' τα πρόβατα στη στάνη.
ΥΓ 2. Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς.
ΥΓ 3. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
ΥΓ 4. Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σημαίνει πρόοδος οπθισθοδρομικοί νεοδημοκράτες, εθνικοί μειοδότες.

Top