αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο κ. Στάθης Γιαννέλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Γιάννη Πατσαντάρα

Φίλες και Φίλοι

Μετά από συζήτηση που είχα με τον Γιάννη Πατσαντάρα και την τιμητική για μένα πρόταση του να συμμετάσχω στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Ανεξάρτητο συνδυασμό του Γιάννη Πατσαντάρα.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια που ασχολήθηκα μα τα κοινά θέλω να πιστεύω ότι φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών μου, εργαζόμενος για το καλό του τόπου μας, χωρίς κανένα υλικό όφελος και πράττοντας πάντα αυτό που μου επέβαλε η συνείδηση μου και η αγάπη για το χωριό μου.

Γνωρίζετε επίσης ότι δεν δίστασα να συγκρουσθώ με οποιονδήποτε εάν επρόκειτο για θέματα διαφάνειας και αξιοπιστίας αποποιούμενος ακόμη και «τίτλους» κι «αξιώματα».

Η θητεία μου αυτή στα δημοτικά μου δίδαξε ότι τα στοιχεία που πρέπει να διέπουν έναν Δημοτικό Άρχοντα είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η πλήρης διαφάνεια στις ενέργειες του, ο σεβασμός στις διαδικασίες και πάνω από όλα η αγάπη για τον τόπο του.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο Γιάννης Πατσαντάρας έχει όλα τα παραπάνω σε υπερθετικό μάλιστα βαθμό αποφάσισα να συστρατευθώ μαζί του στην έντιμη αυτή και ενωτική προσπάθεια μας.

Για αυτό απευθύνομαι σε όλους τους Αραχωβίτες και Αραχωβίτισσες, αλλά και στους παλιούς μου συμμαθητές και φίλους στα Άσπρα – Σπίτια, την Αντίκυρα, το Δίστομο και το Στείρι και ζητώ την υποστήριξη τους.

Έχοντας μεγαλώσει στα Άσπρα – Σπίτια και μετέπειτα στην Αράχωβα γνωρίζω ότι υπάρχουν ευκαιρίες που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε για την ανάπτυξη της περιοχής αρκεί να είμαστε ενωμένοι.

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τυχόν διαφορές του παρελθόντος και τις όποιες κομματικές σημαίες.
Ο καθένας έχει την πολιτική του ταυτότητα ενίοτε και την κομματική.
Στις Δημοτικές εκλογές όμως μόνο μια ταυτότητα πρέπει να έχουμε όλοι.

Την Αγάπη για τον τόπο μας.

Ας το αποδείξουμε όλοι μαζί.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Στάθης Γιαννέλος

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ..
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!

Ανώνυμος είπε...

να σαι σιγουρος.. στο Διστομο θα σε ψηφισουμε ολοι...

ονομα είπε...

Αγαπητέ Στάθη,

Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Φιλικά
Ντελάλης

αντικυριωτης είπε...

συμμαθητη ασε τον διστομιτη να λεει οτι θελει.προχωρα.μαζι σου

MEDEON είπε...

OLOI OI PALIOI FILOI APO TA ASPRA SPITIA SOY EFXOMASTE KALI EPITIXIA

ΑΡΑΧΩΒΑ είπε...

ΕΓΩΣΤΑΘΗ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

γιαννης είπε...

προς διστομιτη που ειρωνευεται.στο διστομο ψηφιζουμε κι εμεις..θα δουμε λοιπον.σταθη μαζι.καλη επιτυχια

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ. Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ-ΝΕΟΣ είπε...

ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΕΡΧΟ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ.ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ.

νικος είπε...

καλη επιτυχια παλιοφιλε.μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

Einai πονηρη η κουβερτα, γι αυτο φιλε Σταθη να κρατας μικρο καλαθι.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Σταθη να ξερεις οτι ολοι περιμενουμε τον ΑΧΟ για να δουμε τι θα πεις.
Και μην μας αρχισεις να σωσουμε πρωτα το χωριο και μετα , γιατι αυτα μας τα εχεις πει και παλιοτερα.
Σου εχω κανει παλι την ερωτηση τα τρωνε ο αρ..... με τον ερ...... και τον αλλο απο την π....... ΝΑΙ η ΟΧΙ.
Βεβαια ειναι και οι αλλοι που σε πιεζουν και σου λενε, κοιτα μην κανεις καμια μ..... γιατι θα μας εκθεσεις ολους.
Εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.
θαρος λοιπον Σταθη πες μας, ειναι πολλα Η ειναι λιγα ?

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ..ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ..ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ..ΑΛΛΑ....................ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ..ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ/ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ/ ΑΠΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

ωραιά υποψηφιότητα... έβριζε τους vεκρούς της σφαγής.. γεμάτη εμπάθεια, και μίσος..
ετσι θα δούμε ποιος είναι ο συνδυασμος ''κατασκεύασμα'' των συμφερόντων.. τα περί Αράχωβας κτλ, είναι μόνο για προπαγάνδα.
..δεν έχουμε θεμα στο Δίστομο με το να έχουμε Αραχωβίτη Δήμαρχο. οχι αυτόν όμως που θα υποδείξουν τα συμφέροντα που τον χρηματοδοτούν , και η δημοτική αρχή που όλη η Αράχωβα σχεδόν αντιπαθεί!!!

Ανώνυμος είπε...

ego stathi se perimena gia prothipourgo:)

Top