αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Συναγερμός στη Βόρεια Ελλάδα για τον ιό του "δυτικού Νείλου"

Τουλάχιστον 20 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Μια 70χρονη από τη Νάουσα νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα, στην εντατική μονάδα του Θεαγενείου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρης Μουσιώνης, στην περίπτωση της ηλικιωμένης γυναίκας έχει ταυτοποιηθεί ότι πρόκειται για τον «ιό του Δυτικού Νείλου».
Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ, αν το συγκεκριμένο περιστατικό συμπεριλαμβάνεται στα τέσσερα τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανέβασαν σε 20 τον αριθμό των περιπτώσεων, στις οποίες έχει ταυτοποιηθεί ο «ιός του Δυτικού Νείλου».
Η κατάσταση της 70χρονης, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη, στην εντατική, είναι σοβαρή.
Ηδη απο χθες σε πολλές νομαρχίες της βόρειας Ελλάδας αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι ψεκασμοί για όσο χρειαστεί παρά το γεγονός οτι η περίοδος των ψεκασμών έχει λήξει.

Από το newsbeast.gr
Top