αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μπράβο στους συντελεστές και στους συμμετέχοντες στη μουσική βραδιά του Σαββάτου

Είδα την πρόβα της Παρασκευής και το Σάββατο, χθες (σ.σ. Σάββατο 31/07/2010), ήμουν στην ώρα μου εκεί με σχεδόν όλο το σόι. Κάτι χρόνια είχα να νιώσω έτσι στο χωριό μου, βλέποντας "νέους γέρους και παιδιά" τόσο στο αδιαχώρητο του ακροατηρίου, όσο και πάνω στη σκηνή! Αμ στο δρόμο για τα Πίσω Αλώνια, σαν το παλιό καλό καιρό με τις βόλτες!

Μπράβο στους συντελεστές, μπράβο στον Γιάννη Κ. Σύρο, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, για τις φιλότιμες προσπάθειές του να γίνουν όλα όσο καλύτερα μπορούσαν.

Αλλά δεν βρίσκω λόγια για τα παιδιά της Φιλαρμονικής, τους οργανοπαίχτες και την χορωδία! Μας ταξίδεψαν, σε μια μαγευτική και σπάνια για την Αράχωβα βραδιά, στο φως του Αποσπερίτη, στην "απάνω γειτονίτσα" και σιγοτραγουδήσαμε μαζί τους το "Μίλησέ μου", παλιές γλυκιές αγάπες...

Παιδιά να είστε καλά και να μην αποκάμετε, μέχρι να πειστούν οι αρμόδιοι, οτι κάτι τέτοια σαν το χτεσινό ενώνουν το χωριό και φέρνουν χαμόγελο στα χείλη και ζέστη στην καρδιά. Θα περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα το επόμενο.

Άλφα Ανώνυμη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιμπτόντως πληροφορήθηκα, ότι λάβατε πρόσκληση από την Διευθύντρια του αρχαιολογικού χώρου Δελφών για μια "παράσταση" στους 'Ιερούς,προγονικούς Τόπους' του Απόλλωνα, στις 24 Αυγούστου. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το "ταξίδι" μαζί σας. Μην απορρίψετε την πρόταση... Και θυμηθείτε, εκείνο το βράδι έχει πανσέληνο!
Άλφα Ανώνυμη

Ρουμελιώτης είπε...

Ντελάλη ενημέρωσε μας για να προγραμματίζουμε όχι την τελευταία στιγμή.

ονομα είπε...

Δυστυχώς φίλε Ρουμελιώτη οι σύλλογοι δεν με ενημερώνουν.

Μόνο αν εγώ δω κάποια ανακοίνωση την δημοσιεύω, ή αν κάποιος από τους αναγνώστες με ενημερώσει.

Όλοι οι σύλλογοι μπορούν με ένα απλό email να με ενημερώνουν για τις επόμενες δραστηριότητές τους, έτσι ώστε να ενημερώνω κι εγώ τους αναγνώστες που δεν μένουν στην Αράχωβα και θα ήθελαν να παρεβρεθούν.

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Απορώ αγαπητέ Ντελάλη γιατί γίνεται αυτό. Αν δεις στα διπλανά χωριά Ιτέα, Αμφισσα, Λειβαδιά οποιαδήποτε εκδήλωση προγραμματίζεται απο σύλλογο ή το Δήμο στέλνεται στα blogs και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες. Εμείς γιατί?

Γαβριάς είπε...

Δεν τον πάνε το Ντελάλη τα ΔΣ των συλλόγων γιατί αμά κάνουν κανένα στραβό, τους τραβάει το αυτί. Κι επειδή δεν ξερουν και ποιος ή ποια είναι. Τον σνομπάρουν. Όμως όλοι τον διαβάζουν και μαθαίνουν τα νέα, όλοι στα λημέρια του τριγυρνάνε. Μπράβο ρε Ντελάλη, από μένα συγχαρητήρια. Κατάφερες μόνος σου ή μόνη σου (δεν ξέρω τι είσαι) αυτό που δεν κατάφεραν αυτοί τόσα χρόνια. Και που'σαι; Μην πας ποτέ μαζί τους, με το σύστημα που λένε... Από μακριά κι αγαπημένοι. Κράτα γερά κι εμείς μαζί σου. Πάντως η μουσική βραδιά ήταν πολύ επιτυχία, μπράβο κι από μένα κι ας σνομπάρετε το φιλαράκι μου το Ντελάλη.

Γαβριάς

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου αστοχείτε όλοι σας! Το πιό πιθανό είναι να μη πολυκαταλαβαίνουν όλοι τους, πως να διαχειρίζονται το μπλόκ! Να μπουν να το διαβάσουν, ναι!
Αλλά μη τους λες για αναρτήσεις, σχόλια κλπ. Ξέρω τι σας λέω, το βίωσα. Κάποια τεχνικά προβλήματα, όμως μπορούν να ξεπεραστούν, αν βάλουμε όλοι, όσοι είμαστε ένα βήμα πιό μπροστά, διαδικτυακά,το δακτυλάκι μας. Αρκεί στην ουσία να συμφωνάμε: ότι δηλαδή το καλό πρέπει να ακούγεται και μπράβο στον Ντελάλη, που το κάνει πράξη!
Άλφα Ανώνυμη

Ανώνυμος είπε...

αλφα το μπλογκ του ντελαλη ειναι για ολους !!! και μαλιστα ολες οι ηλικιες googlarουνε και serfαρουνε
και μαλιστα υπαρχει και μια γιαγια η οποια εχει και FB !!!! και λεει και στο κουσουλτο οτι κανει και chatttt....

bita επωνημος

Top