αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ο Παρνασσός δυνατός ξανά...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Α.Σ.Α. Παρνασσός, κι έτσι η ομάδα μας έχει πάλι ισχυρή διοίκηση.
Παλιά στελέχη και πολλοί διατελέσαντες πρόεδροι της ομάδας, αλλά και νέα παιδιά, ένωσαν τις δυνάμεις τους κι ο ιστορικός Παρνασσός είναι ξανά δυνατός.
Μπράβο σε όλους εσάς παιδιά που προσφέρετε από το χρόνο σας με αγάπη και μεράκι για τον Παρνασσό. Κι ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να αναγνωρίσουν την προσφορά σας και να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή. Η Αράχωβα πρέπει να έχει το δικό της σύλλογο!

Όσο για μένα, όπως βλέπετε, εχω φορέσει ήδη τη στολή του Παρνασσού που μου πρόσφερε η διοίκηση (χωρίς χορηγό, μιας και ο Ντελάλης δεν έχει χορηγούς) κι αν δε βρείτε καλό δεξί εξτρέμ, είμαι στη διάθεση της ομάδας.
Όσον αφορά το blog, θα στηρίξει κάθε σας προσπάθεια από δω και στο εξής.

Ντελάλης

2 σχόλια:

Roland είπε...

Me geia h kainourgia sas stoh, a3iotime Ntelalh! Sas paei omorfa...
me 0ermous xairetismous apo thn California -Roland

ονομα είπε...

Γεια σου αγαπητέ Roland. Νομίζω μπορούμε να μιλάμε στον ενικό.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η στολή ήταν ειδική παραγγελία για μένα, γι'αυτό και μου είναι τόσο καλή.

Θερμούς χαιρετισμούς από την Αράχωβα.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Top