αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Πρόσκληση στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Α.Σ.Α. Παρνασσός

Πρόσκληση

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση του, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας (Παλαιό Δημοτικό Σχολείο) την Παρασκευή 06–08–2010 και ώρα 20.30’ με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση:

  • Εγγραφή Νέων Μελών
  • Απολογισμός απερχόμενου Δ. Σ.
  • Εκλογή Νέου Δ. Σ.
  • Λοιπά Θέματα
Η παρουσία σας, κρίνεται απαραίτητη για το ΜΕΛΛΟΝ του Ιστορικού Συλλόγου μας.

Με Τιμή
Το Δ.Σ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ(ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ)ΤΟΥ BLOG .ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

THOMAS

ονομα είπε...

Αγαπητέ Θωμά

Σ'ευχαριστώ για την υποστήριξή σου. Όσον αφορά το blog, είναι πάντα στη διάθεση της ομάδας, σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει.

Ελπίζω όλοι όσοι μπορούν να προσφέρουν έστω και λίγο, όσο μπορούν, να παρευρεθούν αύριο στη συνέλευση και να βοηθήσουν προκειμένου να αποτραπεί η διάλυση του Παρνασσού, κάτι που δεν θα το ήθελε κανένας. Ας βάλουμε όλοι το χέρι μας, να βοηθήσουμε έστω και λίγο την ομάδα, το σύλλογο, αλλά και όλους τους υπόλοιπους συλλόγους του χωριού.

Είμαι κι εγώ στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ να προσφέρω.

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

gia kritiki oloi kaloi eimaste otan einai gia douleia.......thoma kai oi ypoloipoi kratiste tin omada me kathe tropo tha einai ntropi gia to xorio na kleisei o parnassos....

βλαχαντωνης λαμπρος είπε...

οταν φιλε ανωνυμε λες να κρατησουμε την ομαδα με καθε τροπο, ελα αυριο στην γενικη συνελευση να μας πεις τη γνωμη σου.

Ανώνυμος είπε...

kleiste to to magazi afou den asxoleitai kaneis.....exoume sovarotera pragmata na kanoyme

Ανώνυμος είπε...

το να κλεισει το μαγαζι ειναι το ευκολο φιλε.....αντε λοιπον να κλεισουν ολοι οι συλλογοι... γιατι αυτο θα γινει στο τελος....κι εσυ θα καθεσε ησυχος πινοντας τσιπουρα στα καφενεια να κανεις κριτικη(σε ποιον αραγε?)γιατι εκλεισαν.

Ενα μελος απο εναν αλλον συλλογο με τα ιδια προβληματα.Καλα κουραγια.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ(50)ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ(ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?)ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ).ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ(ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....ΚΑΦΕ....BAR...ΤΣΙΠΟΥΡΑ...ΚΡΙΤΙΚΗ(ΑΝΟΥΣΙΑ)...ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...

THOMAS
ΥΓ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη, ωραία είναι αυτά που λες για την Ελληνική γλώσσα και την προστασία της ως κληρονομιά. Στην πράξη όμως δημοσιεύεις τα σχόλια αυτών των ανόητων που βαριούνται να γράψουν Ελληνικά και κακοποιούν τη γλώσσα με τους Λατινικούς χαρακτήρες. Νομίζω ότι πρέπει να ορίσεις κάποιους κανόνες γι’ αυτό το θέμα.

ονομα είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε έχεις δίκιο για τη γλώσσα.
Παρακαλώ όλους όσους αναρτούν σχόλια να το κάνουν στα ελληνικά.

Ντελάλης

ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ είπε...

τον κακος τον καιρο ρε ανωνυμε(ΛΑΤΙΝΙΚΟΣ) γιατι να κλεισει το μαγαζι δηλαδη ?
τοση απαξιωση για ολα ? ενδιαφερον για τιποτα ? παρτε το χαμπαρι οτι πρεπει ολοι οι συλλογοι να ξαναγινουν παλι δυνατοι και με πολλα μελη , να αρχισουν παλι οι δραστηριοτητες και οι εκδηλωσεις !
που ειναι αυτη η ζωντανια που υπηρχε παλια ? με τα καρναβαλια , με τα θεατρα , με τα πανηγυρια που γεμιζαν παντου χαμογελα και παιδικες φωνες ? μηπως πρεπει να σηκωθουμε ολοι μας απο τον καναπε και να αφιερωσουμε μια ωρα απο τον χρονο μας για το χωριο και το κοινωνικο συνολο ? καποιοι καποτε ετρεχαν αριστερα και δεξια συνεχεια για να οργανωσουν πραγματα και καταστασεις ωστε να βγει ενα ωραιο αποτελεσμα !μηπως αν ολοι μας προσπαθουσαμε να τους μοιασουμε εστω και στο μικρο τους δαχτυλακι κατι να αλλαζε ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΩΣ ΔΕΚΑΕΞΗ ΧΡΟΝΩΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΒΜΑΛΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ..ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΓΕΙΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ...

παρνασσαρας είπε...

τελικα ανωνυμε δεν σου γινε το χατηρι.ολοι οσοι διετελεσαν προεδροι.κοροδημος,σταθης γιαννελος.βλαχαντωνης κωστας και λαμπρος.μαργελος,θωμας γιαννελος,και νεοι θωμας κεφαλας.λουκας στεφανοπουλος,τηλεμαχος αγγελης.ενωθηκαν κι ο παρνασσος εχει παλι ισχυρη διοικηση.παρνασσαρα ολε

Top