αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Έκλεισε η χωματερή

Επανέρχομαι στο θέμα της χωματερής της Αράχωβας.
Στη διπλανή φωτογραφία (με ημερομηνία 10 Αυγούστου 2010), φαίνεται ότι η χωματερή έκλεισε και τα μπάζα (μαζί με τα σκουπίδια που υπήρχαν εκεί) μαζεύτηκαν.

Η Δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των πολιτών κι επειδή το blog του Ντελάλη δεν είναι μόνο για κριτική, οφείλω να το αναγνωρίσω και να τους συγχαρώ. Είναι ένα πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της απόθεσης των αδρανών υλικών. Βέβαια, το πρόβλημα που καλείται να λύσει η Δημοτική αρχή είναι πραγματικά δυσεπίλυτο, καθώς το ερώτημα: "που θα πάμε τώρα τα αδρανή υλικά" παραμένει.

4 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΑ ΡΑΠΤΗ είπε...

STO ΠΑΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΘΕΡΑΙΤΑ΄΄΄ΝΑΙ''...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΘΑ ΜΠΟΠΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΄΄ΕΣΕΙΣ'' ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΜΕΙΣ..ΠΙΕΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΟΥΝ ... ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΨΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΩ ΟΛΕΣ .

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

KAI TΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΕΞΩ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ......

ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟΣ είπε...

Καλα τα λες εσυ κ. Ραπτη, αλλα ξεχνας οτι το νταμαρι ειναι αγναντιο απο τα οικοπεδα του Δημαρχου στην πανια.Οποτε αν τα παμε εκει θα ειναι οτι χειροτερο για την επενδηση που θελει να κανει τωρα που θα φυγει απο Δημαρχος.
Νομιζω λοιπον οτι καταλαβενεις γιατι δεν εγινε τιποτα εδω και 4 χρονια, γιατι τοσα εχουν περασει, προεκλογικα μας το ειχε ταξει.
Μηπως το νταμαρι εχει αδεια φυσικα και οχι , η αδεια του ειναι για αποκατασταση και οχι για εξορυξη.
Αραγε ο εισαγγελεας ειναι ενημερος γι αυτα?

Και για να γελασουμε λιγο.
<>

Ανώνυμος είπε...

H ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ...ΦΤΥΝΩ ΠΑΝΩ ΦΤΥΝΩ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΩ ΦΤΥΝΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ...Η'' ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΝΥΧΤΑ...ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ...

Top