αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού ΚΤΕΛ γραμμής 'Άμφισσα-Αθήνα'

Έλαβα το ερέθισμα να αναφέρω την παρακάτω συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου ΚΤΕΛ μετά από διάφορα άλλα περιστατικά που διάβασα στο ιντερνετ απο συμπολίτες μας.

Το λεωφορείο σχεδόν γεμάτο και η μόνη διαθέσιμη θέση πίσω δεξιά του οδηγού. Πληρώνω στον εισπράκτορα το αντίτιμο της διαδρομής και Παρασκευή απόγευμα στις 4.30 πήρα το λεωφορείο της γραμμής 'Άμφισσα-Αθήνα'. Μέχρι να φτάσουμε στο Ξενοδοχείο ΕΡΑΤΩ στην Λιβαδειά (που αποβιβάστηκε ο εισπράκτορας) έχουμε ακούσει πολλά από την προσωπική ζωή του οδηγού, δεκάδες φορές και δη μέσα στην πόλη της Λιβαδειάς πατούσε την κόρνα όταν έβλεπε κάποια κοπέλλα ή γυναίκα στον δρόμο και κάνοντας τον νταή στον εισπράκτορα έλεγε οτι είναι σεξουλιάρης και πολύ καλός στο π...μα. Έκανε καμάκι δε και σε μια κυρία στο λεωφορείο που μάλιστα την ρώτησε από που είναι ('απ που ίσε εσύ μωρή και τι δλια κάνεις) και άρχισε τα σεξουαλικά υπονοούμενα. Μετά την αποβίβαση του εισπράκτορα αποθρασύνθηκε και μιας και δεν μπορούσε να μιλήσει άρχισε να στρίβει τσιγάρο και να καπνίζει, να κορνάρει σε οτιδήποτε θηλυκό έβλεπε να κινείται στον δρόμο και να αφήνει και χυδαία σχόλια στο αέρα, να μιλάει ακατάπαυστα στο κινητό του, να αλλάζει τους σταθμούς στο ράδιο, να πίνει καφέ και όλα αυτά ενώ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ένα λεωφορείο γεμάτο ανθρώπους προς Αθήνα.

Εν κατακλείδι τι θα κάνατε εσείς, αγαπητοί συμπολίτες αν είχατε ένα οδηγό που είχε τα εξής 'προσόντα': Μηδενικός επαγγελματισμός, αγενέστατη συμπεριφορά, επικίνδυνος οδηγός, σεξουαλικά φορτιζόμενος και οριζόμενος;;;;;
Άρα τα ΚΤΕΛ που είναι ιδιωτικοί φορείς μισθωμένοι από κράτος όσο γνωρίζω κάνουν σεμινάρια συμπεριφοράς στους οδηγούς τους;

Παρά το γεγονός ότι τα ΚΤΕΛ είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, που δεν επιχορηγούνται άμεσα από το κράτος, όπως συμβαίνει με τις αστικές συγκοινωνίες, συνεχίζουν να αποτελούν στην ουσία, κοινωφελείς οργανισμούς, υπό την άμεση εποπτεία του κράτους, άρα οφείλω και εγώ να αποστείλλω αυτή την καταγγελία στις παρακάτω διευθύνσεις μήπως και στο μέλλον αποφευχθούν παρόμοιες συμπεριφορές:
  1. Διοίκηση ΚΤΕΛ Φωκίδας (Καρδαράς Σπυρίδων)
  2. Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυσ/των Υπεραστικών Συγκοινωνιών
  3. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος
  4. Νομαρχία Φωκίδας
  5. Δήμος Άμφισσας
  6. Εφημερίδες: Νέα - Ελευθεροτυπία - Καθημερινή
  7. Blogs της περιοχής
Αναγνώστης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το πουλμαν του ΚΤΕΛ Αμφισσας εγραφε, σε διαφορα σημεια το ονομα του οδηγου 'ΣΑΚΗΣ' τοτε εχω να κανω και εγω μια καταγγελεια, για τον συγκεκρημενο κυριο. Πριν 15 ημερες ανεβενα ακριβως πισω του, με το δικο μου αυτοκινητο, απο Αμφισσα προς Αραχωβα. Ακριβως πανω στην στροφη της Κασταλιας πηγης, στους Δελφους, ηταν περιπου 50 ατομα με εναν ξεναγο και τους μιλουσε. Ο οδηγος του πουλμαν, ο 'ΣΑΚΗΣ', δεν εστριψε, αλλα εφτασε με μεγαλυτερη ταχυτητα προς τα πανω τους και φτανοντας ακριβως διπλα τους κορναρε πολυ δυνατα με αποτελεσμα να τρομαξουν ολοι και στην προσπαθεια τους να αποφυγουν το πουλμαν που ερχοταν προς τα πανω τους 2 ατομα μεγαλυτερης ηλικιας να σκονταψουν και να πεσουν, ο δε ξεναγος εμεινε με ανοιχτο το στομα για την απαραδεκτη συμπεριφορα του 'ΣΑΚΗ'. Μετα απο λιγο βλεποντας τον απο τον καθρεφτη γελουσε για το μεγαλο αντιτουριστικο κατορθωμα που ειχε κανει. Αν χρειαστει μπορω να τα καταθεσω επισημα και επωνυμα.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ?

Μιχάλης είπε...

Καιρός λοιπόν να ενεργήσουμε εμείς αν δεν λάβω mail από τις πηγές που το έστειλα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ & ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ο κος ΣΑΚΗΣ. Από που είναι ξέρετε;

Σοφία είπε...

Διαβάστε και εδώ για τον κο ΣΑΚΗ.
http://www.amfissapress.gr/epikairotita/7-2009-10-13-09-45-40/2287-2010-08-09-07-24-41

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

δειτε τη φωτο με προσοχη. ο τυπος οδηγει κ ασχολειται με το κινητο του.μαζεψτε τον κυριοι του κτελ.ειναι απλα επικινδυνος.συγχαρητηρια για την καταγγελια και την ετοιμοτητα στον φιλο ή τη φιλη που εβγαλε κ αυτην την απιστευτη φωτο.ελεος κυριοι.ουτε η οδηγηση λεωφορειου ειναι κληρονομικο χαρισμα.καλος οδηγος ο πατερας του αλλα το παιδι αυτο ειναι κινδυνος-θανατος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΤΕΛ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΝΑΙΑ...
ΟΠΩΣ ΕΠΙΓΟΡΗΓΗΤΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΤΑΞΙ.
ΠΛΟΙΑ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΚΑΙ ΚΤΕΛ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,
ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ....

Top