αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Σχόλια του διεθνολόγου κ. Δρούγου για την υποψηφιότητα του κ. Πατσαντάρα

Του Δρ Αθανάσιου Δρούγου

Ένας εκλεκτός φίλος και κορυφαίος αξιωματικός της Πολεμικής μας Αεροπορίας, εισέρχεται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο επίτιμος Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Ιωάννης Πατσαντάρας υποψήφιος δήμαρχος στη Βοιωτία.

Δεν αφιερώνω εύκολα θέματα επί προσωπικού. ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΜΟΥ. Όμως επειδή είναι εκλεκτός προσωπικός μου φίλος, (έτη φωτός μπροστά από πολλούς, τους οποίους μάλλον στεναχωρώ όταν τους συναντώ συνέχεια... σε κοινωνικές εκδηλώσεις), και επειδή κορυφαίο μυαλό της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ μας ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ήταν επιεικώς άδικη η αποστρατεία του από Α/ΑΤΑ στη ΛΑΡΙΣΑ (κατά γενική ομολογία, και έγραψα αρκετά τον ΜΑΡΤΙΟ) αφιερώνω λίγο χώρο στον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ. Αξιωματικό με λεβεντιά (που έχει αρχίσει να εκλείπει σταδιακά στις υλιστικές ημέρες μας σε μια χώρα που φθίνει από πολλά...), γνήσιο Ρουμελιώτη, ντόμπρο άνθρωπο, καθαρή σκέψη, με Νατοϊκές εμπειρίες, χρόνια πιλότο μαχητικών αεροσκαφών, υπασπιστή του πρωην προέδρου της Δημοκρατίας ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και με πλούσιο βιογραφικό. ΑΛΛΩΣΤΕ είμαι από τους ανθρώπους που σε αυτή την χώρα έχω πει και γράψει ότι δεν προχωράνε σε όλους τους τομείς οι άριστοι, αλλά παίζουν ρόλο άλλα... (και αυτά μας φέρανε στα χάλια που βρισκόμαστε σε όλους τους τομείς...). Προ ημερών σε εφημερίδες της ΒΟΙΩΤΙΑΣ (και ενημερώθηκα από τον ΝΤΕΛΑΛΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ) ο φίλος Γιάννης με συγκροτημένη - δυναμική - ακομμάτιστη - πολυσυλλεκτική - παρέμβαση κατέθεσε γραπτώς τις θέσεις του με τις οποίες κατέρχεται ως υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ στον Καλλικράτειο Δήμο ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ. Σωστή κίνηση και ουσιαστική παρέμβαση από τον φίλο ΓΙΑΝΝΗ. Είναι άτομο με γνώσεις - ενδιαφέροντα - ψύχραιμος - και σε ότι αφορά τα δημοτικά αγαπάει τον τόπο του και τους ανθρώπους. ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με διαφθορά. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ - ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΟΣ. Αν εκλεγεί σε όλη την περιοχή θα προσφέρει πολλά. Το ψηφοδέλτιο του θα είναι ΕΝΩΤΙΚΟ. Μακριά από στεγανά και κομματικά. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Σε μια χρονική περίοδο που η χώρα μας είναι στην κατιούσα σε όλους τους θεσμούς (και τι άλλο έρχεται...) η φωνή - παρουσία - δύναμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ σε αυτή τη γωνιά Ελληνικής γης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Είναι η θετική - αξιοπρεπής και αξιοκρατική λύση. Επειδή είμαι φανατικός υπέρμαχος της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ σε εποχή ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ σε ΟΛΑ (έχουμε άραγε αναλογιστεί πως έχουμε φθάσει εδώ και πως μας βλέπουν έξω;) η απόφαση του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ είναι πολύ σημαντική και ολόψυχα εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.

Μπορεί η ΠΟΛΕΜΙΚΗ μας ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ να έχασε ΑΡΧΗΓΟ για τον 21ο ΑΙΩΝΑ, αλλά άλλοι ΤΟΜΕΙΣ - ΧΩΡΟΙ τον υποδέχονται με επίσης λαμπρό μέλλον, γιατί έχει ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΛΕΒΕΝΤΙΑ - ΓΝΩΣΕΙΣ - και πιστεύει στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Πηγή: drougos.gr

Σημ.: Ο Δρ. Αθανάσιος, με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Αναλυτή – Διεθνολόγου επιστρατεύεται κατά καιρούς από τα Μ.Μ.Ε., ως ειδικός σε θέματα παγκόσμιας Ασφάλειας, προκειμένου να αναλύσει τόσο διεθνή δεδομένα όσο και την στρατηγική σημασία των, κατά καιρούς, εθνικών μας επιλογών σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Πατσαντάρα
Τραβά μπροστά μαθαίνω ότι η ΡΙΓ¨ΗΛΗΣ με Πρωτοπαλίκαρο τον ΜΟΥΧΑΛΟΥΛΙΑΚΟΥ θέλει να επιβάλει κομματική υποψηφιότητα.
Βρε για δές που μετά από τόσα χρόνια λήθαργο ξύπνησαν και αντί να ρωτήσουν τι έχει συμβεί στο ενδιάμεσο Ο ΜΟΥΧΑΛΟΙΛΑΚΟΥΣ θέλει να κατεβάσει το τσιράκι του από το υπουργείο Άμυνας για δήμαρχο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΪΚΥΡΑΣ.
Βρε ουστ από δω ο κόσμος είναι φευγάτος πολύ μπροστά από κάτι σαν εσάς ΜΟΥΧΑΛΟΥΛΙΑΚΟΥΣ και λοιπούς χαραμοφάειδες.
Θα πείς αφού τα έκαναν θάλασσα μέσα σε πέντε χρόνια στο Κράτος γιατί να μη τους δώσουμε την ευκαιρία να τα κάνουν θάλασσα και στους Δήμους.
ΜΟΥΧΑΛΟΥΛΙΑΚΟΥ ξύπνα δεν είναι εδώ το ΣΟΥΛΙ.
Είμαστε στον εικοστό πρώτο αιώνα και οι κοινωνία είναι μπροστά από κάτι σαν εσάς.
Ο Ερευνητης

Ανώνυμος είπε...

KARAVANAS KAI AXIOKRATIA
KALA RE LEBENTH PLAKA MAS KANEIS
TA IMIA TA KSEXASES.....
THN KYPRO TA FANTARIA TREXAN....

Ανώνυμος είπε...

o pantsaras grafei se ola ta blog pantou.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ..
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ

Top