αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Beachwave 2010 στα Άσπρα Σπίτια

Από την Παρασκευή 6/8 μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 8/8, στο Beach Volley, στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου θα διεξαχθεί το beachwave 2010! To event αυτό θα είναι ολοήμερο και με εντελώς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!!

Τρείς ημέρες, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα γεμίσουν party events και μουσική από γνωστούς, αλλά και guest, pop/rock/reggae/electro Djs. Το τριήμερο αυτό θα αποτελέσει ένα mix διαφόρων μουσικών ειδών που θα προσφέρουν την πιο summer beach party ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, με κορύφωση τα δειλινά, τα οποία αφιερώνονται στα LIVE CONCERT EVENTS από μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της περιοχής.

Το τριήμερο θα περιέχει αρκετά jam και karaoke καθώς και graffiti art, γεγονότα, που θα ανακοινώνονται από μικροφώνου, στη διάρκεια του τριήμερου! Παράλληλα τα ιστιοπλοϊκά σκαφάκια του Α.Ψ.Λ. “ΜΕΔΕΩΝ”, θα κάνουν σχηματισμούς επίδειξης κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών!

Διαβάστε περισσότερα στο: www.enviropol.gr/org

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παίζουν και τραγουδούν και Αραχωβίτικα παιδιά!

Top