αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ανοιχτοί το βράδυ της 24ης Αυγούστου όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι

Ανοιχτοί θα είναι το βράδυ της 24ης Αυγούστου, δηλαδή στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, οι αρχαιολογικοί χώροι όλης της χώρας.
Το υπουργείο Πολιτισμού εξασφάλισε το απαιτούμενο κονδύλι για τους εκτάκτως εργαζόμενους αρχαιοφύλακες και μάλιστα θα πληρωθούν όλοι οι φύλακες, ακόμη και εκείνοι της περιφέρειας, που είχαν απαντήσει καταφατικά για εθελοντική εργασία.

Οι αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την επικράτεια – 90 στον αριθμό – θα είναι ανοιχτοί από τις 7 το απόγευμα ώς τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σε 36 από αυτούς θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες απο το υπουργείο Πολιτισμού.

Από tanea.gr

3 σχόλια:

ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ονομα είπε...

Φίλε ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ

Στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών για τις 24 Αυγούστου είναι προγραμματσιμένη μουσική εκδήλωση. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες σε ξεχωριστή ανάρτηση.

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ..
ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ..ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ..ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΜΕΡΙΛΑΝΤ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΜΑΡΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ..
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...ΑΠΟΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ
ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ..ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ..ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΕΙΠΑΝ..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΤΙΝΤΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ...

Top