αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Καταγγελία για τη δημοπρασία εκμίσθωσης της dolce vita

Του Θανάση Κόρακα

Καταγγελία για τη διαφανή και αδιαφανή δημοπρασία για την εκμίσθωση του οικοπέδου Πίσω Αλώνια (Dolce Vita).

Η φανερή προφορική δημοπρασία, που έγινε για την εκμίσθωση, απαιτούσε ορισμένα δικαιολογητικά:
1. Φωτοτυπία ταυτότητας
2. Αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας
3. Βεβαίωση του δήμου Αραχωβας μη οφειλής
4. Πιστοποιητικό ότι δεν έχει κηρυχθεί σε κατάστασης πτώχευσης κ' αναγκαστικής διαχείρισης
5. Τραπεζική επιταγή 10.000 Ευρώ


Στην πρώτη δημοπρασία, που έγινε στις 30-4-2010 πλειοδότησε ο Μπόκας Λουκάς με 1.050 Ευρώ, χωρίς να προσκομίσει βεβαίωση μη οφειλής (χρωστά χρήματα στο δήμο Αράχωβας). Κανονικά δεν έπρεπε να γίνει η δημοπρασία, αφού δεν είχε όλα τα δικαιολογητικά. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ?????

Στη δεύτερη δημοπρασία, που έγινε στις 12-5-2010, πλειοδότησα εγώ, ο Κόρακας Αθανάσιος με 1.100 Ευρώ.
Έχω προσκομίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που ελέγχθηκαν από την επιτροπή και τα βρήκαν νόμιμα και ενώ με είχαν διαβεβαιώσει, ότι θ'ανοίξω το μαγαζί, σε μερικές ημέρες μετά το συμβούλιο.
Εγώ σταμάτησα από την δουλειά μου ξοδεύοντας αρκετά χρήματα, ψάχνοντας για εξοπλισμούς και κλείνοντας συμφωνίες για τις δουλειές που πρέπει να γίνουν στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, γιατί το μαγαζί έχει υποστεί πολλές ζημίες. Ξαφνικά με ειδοποιούν ότι πρέπει να γίνει και μια τρίτη δημοπρασία, γιατί στο συμβούλιο ο Κοκκοβός Θεόδωρος ψήφισε κατά εμένα και υπέρ του Μπόκα Λουκά (ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ) και παίζοντας με τις ημερομηνίες υπέρ του Μπόκα.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ?????

Γίνεται και μια τρίτη δημοπρασία στις 28-5-2010. Στη δημοπρασία λαμβάνουν μέρος ο Κόρακας Αθανάσιος και ο Μπόκας Λουκάς.
Ο Μπόκας Λουκάς προσκομίζει βεβαίωση μη οφειλής του δήμου, ενώ δεν έχει εξοφλήσει όλο το ποσό που χρωστάει, αλλά με διακανονισμό και δόσεις. Σε ερώτηση μου προς τον Γεωργιάδη Νίκο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εάν είναι νόμιμη η βεβαίωση μη οφειλής του δήμου, ο Γεωργιάδης Νίκος μαζί με τον Μαυρεπή Νίκο παίρνουν τηλέφωνο τον δήμο Αραχωβας και ο Γεωργιάδης μου λέει ότι η βεβαίωση μη οφειλής του Μπόκα είναι νόμιμη.
Η Δημοπρασία γίνεται με πλειοδότη τον Μπόκα 1.505 Ευρώ. Εγώ μαθαίνω εκ των υστερών ότι έχει κάνει διακανονισμό με δόσεις... Σε ερώτηση μου σε δικηγόρο για βεβαίωση μη οφειλής ο δικηγόρος μου απαντά ότι δεν δίνουν βεβαίωση μη οφειλής σε όσους κάνουν διακανονισμό με δόσεις και δεν έπρεπε να λάβει μέρος στη δημοπρασία ο Μπόκας Λουκάς.

Ερώτηση μου είναι γιατί μου το απέκρυψε η επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου και δεν ελέγχθηκαν τα δικαιολογητικά από το συμβούλιο και τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου. ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ??? Η ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΟΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Υ.Γ. Η επιστολή γράφτηκε, για να μάθουν οι Αραχωβίτες την αλήθεια. Γιατί με ρωτούν κάθε μέρα ΓΙΑΤΙ???????

25 σχόλια:

Ο ξευτίλας είπε...

Αν όσα αναφέρονται πιο πάνω είναι αλήθεια, είσαστε όλοι αισχροί. Αναφέρομαι περισσότερο στο Δήμαρχο ο οποίος μάλλον ξοφλάει ….γραμμάτια στον yes man Κοκκοβό, που ήταν το άβουλο δεκανίκι του για δύο τετραετίες. Ο Μπόκας ας μην ξεχνάμε, έχει και το κιλικίο στο Γυμνάσιο, στο οποίο πουλάει ανεξέλεγκτα ότι θέλει, έχει επίσης και τη γυναίκα του που δουλεύει. Αν, επαναλαμβάνω είναι αλήθεια όλα αυτά που γράφονται πιο πάνω, τραβάτε καμπουριαστείτε κύριοι. Στάθη!!! Μη νομίσεις ότι σε εξαιρώ!!!! Είσαι κι εσύ μέσα στο κόλπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alhena είπε...

Θανάση, αυτή την καταγγελία την έχεις κοινοποιήσει μόνο στον Ντελάλη? Έχεις κάνει ένσταση? Αφού καλύπτεσαι νομικά, δεν πρέπει να κινηθείς αναλόγως? Αν είναι έτσι τα πράγματα, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ στους ιθύνοντες.

γιαννελος σταθης είπε...

ξευτιλα ονομα και πραγμα εγω δεν ειμαι στη δετπα εδω και καιρο κι αν ρωταγες θα το ηξερες.σε κολπα ειναι ανθρωποι σαν εσενα που βριζουν ανωνυμα .ασχετα απ αυτο διαβαζοντας την καταγγελια του φιλου θαναση κορακα ζηταω σαν δημοτικος συμβουλος την απαντηση του δσ της δετπα.καιστο τευχος ιουνιου του αχος θα βαλω ολες τις αποψεις και του λουκα μποκα αν θελει.οσο για σενα ξεφτιλα περιμενω μια συγγνωμη αλλιως δικαιουμαι να πω οτι εισαι ενας αθλιος βαλτος συκοφαντης

ενημερος είπε...

εωαξα σ εναν παλιο αχο και βρηκα την διοικηση.προεδρος λεοντιος(σαν τον παπαδοπουλο παντου)μελη.οικονομακης(κολλητος του διαγουρτη)μπακαλης(κολλητος του ψηλου)κοκκοβος(γιατι τοσο επιμονη θοδορε για το μποκα)και εφη του κοκκορα(αυτη παλι απο που κι ως που)ωραια παρεα.ξευτιλα δεν συμφωνω για το σταθη.στο ιδιο φυλλο που διαβαζω στα νεα της στρουγκας τους τα χε σουρει.τωρα ομως ελπιζω να καταλαβες σταθη το λαθος να παραιτηθεις

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ!!!!!!

ιεραξ είπε...

Κύριε Κόρακα, τι περίμενες να γίνει αφού στο δ.σ.της ΔΕΤΠΑ,πρόεδρος είναι ο Γεωργιάδης, γνωστός και από άλλα σχόλια, σχετικά με το δήμο

Ανώνυμος είπε...

Αφου καταφεραμε να μας κανει κουμαντο και ο κυριος προεδρος της
βρωμερης δετπα Νικος Γεωργιαδης ειμαστε αξιοι της τυχης μας φιλοι μου.Παρε θεση κυριε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και μην κρυβεσαι αν εισαι καθαρος,αλλα εισαστε κωλοβρακο με το δημαρχο γι αυτο κανεις και το κοκοτο.ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος
Απο ότι έμαθα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης εταιρείας του Δήμου που αξιοποιεί την περιουσία του Δήμου από άγνοια όρισε την επαναπροκηρύξη της δημοπρασία τέσσαρες μέρες μετά ενώ με βάση το νόμο για τις εταιρείες του δημοσίου όπως προκύπτει απο την ένσταση του Μπόκα θα έπρεπε να περάσουν πέντε μέρες.
Γι’ αυτό και έκανε νέα προκήρυξη για να δώσει το χρόνο σε όλους .
Έτσι οριστικέ επανάληψη του διαγωνισμού που πήραν μέρος και οι δύο ενδιαφερόμενοι και το αποτέλεσμα είναι σε όφελος του Δήμου και όλων των Δημοτών αφού ανέβηκε το ενοίκιο που θα εισπράττει.

Ο διακανονισμός γίνετε για να πάρεις ενημερότητα ο κάθε πολίτης από την εφορεία το ίδιο ισχύει και για τον Δήμο μάλλον ο δικηγόρος είναι άσχετος .
Τέλος το πιο σημαντικό που έμαθα είναι ότι επειδή είναι ανώνυμη εταιρεία Α.Ε. δεν την υποχρεώνει κανένας νόμος να κάνει διαγωνισμούς.
Μάλλον από υπέρμετρη ευαισθησία των μελών του ΔΣ ακολουθήθηκε κατά γράμμα ο νόμος που εφαρμόζεται στο Δημόσιο. Για να πάψουν οι κακόβουλοι να λένε βλακείες για τα μέλη του Δ.Σ.

τακης είπε...

ποιος γεωργιαδης προεδρος ρε παιδια.υπαλληλος ειναι.το δ.σ κανει κουμαντο.βγες ρε κοκκοβε και πες γιατι ουρλιαζες για τον μποκα..γιατι κρυβεσαι

Ανώνυμος είπε...

Ρε Θανάση ποιανού μπροστινός είσαι; Το μαγαζί γιατί άρχισες να το «καθαρίζεις» μόλις έδωσες την προσφορά σoυ χωρίς να έχεις σύμβαση; Ποίος σου το υποσχέθηκε; Ποιός σου έδωσε τα κλειδιά; Στις 30 Απριλίου γιατί δεν πήγες στην δημοπρασία; Δεν σε είχαν βρει ακόμη; Αφού δεν πήγες γιατί σε ενδιαφέρει τι έγινε.
Ρε Θανάση από ποιά κλειδαρότρυπα άκουγες τον Κοκκοβό. Πες μας να μάθουμε.
Θανάση έμαθες ότι ο Κοκκοβός παραιτήθηκε από την Επιτροπή; Έμαθες το γιατί; Έμαθες ότι πρώτα παραιτήθηκε ο Κοκκοβός από την Επιτροπή και μετά πήρε το μαζαγί ο Μπόκας;
Θανάση το μαγαζί του Μπόκα δεν είναι το Κυπριακό. Μην το παρακάνεις. Πες στον δικολάβο που σε συμβουλεύει να διαβάζει καλύτερα τους νόμους και μάλιστα τους τελευταίους και να μην βιάζετε να σου δίνει συμβουλές. Πήγαινε και στον Δήμαρχο και ρώτα τον γιατί δεν άφησε τον Μπόκα να πληρώσει μια μέρα πριν την πρώτη δημοπρασία αφού είχε κάνει και αίτηση να εξοφλήσει για να πάρει την βεβαίωση. Ποιός φταίει ο Μπόκας που ήθελε να πληρώσει ή ο Δήμαρχος; Ρε Θανάση μήπως αυτός που σε έστειλε χρωστάει πολλά στον Δήμο και δεν εμφανίστηκε;
Μήπως ο ίδιος γράφει στον Ντελάλη με το όνομά σου; Ρε Θανάση τα κουνούπια στην Αράχωβα δεν κρύβονται ούτε κάτω απ’τά πλατάνια.
Θανάση μην κλαίς. Άμα ήθελες το μαγαζί θα έδινες κάτι παραπάνω για να το πάρεις. Ζημιά δεν έπαθες εσύ αλλά ο Μπόκας για το καλό της Αράχωβας. Αλήθεια γιατί πριν από κάθε ποσό που έδινες στην δημοπρασία έπαιρνες και ένα τηλέφωνο; Στον «νονό» σου για οδηγίες. Όλοι που ήταν εκεί σε είδαν και όλοι σε ακούσανε.
Θανάση τα κοράκια σε αυτές τις περιπτώσεις πάνε ή για μεροκάματο χωρίς ένδια- φέρον η για κάποιον άλλον που κρύβουν. Ποτέ όμως δεν παθαίνουν ζημιά. Κάνουν τη δουλειά μέχρι εκεί και μετά λουφάζουν.

Ανώνυμος είπε...

θα γραψω και εγω σαν ανωνυμος, οπως εγραψε και ο φιλος απο την ΔΕΤΠΑ.
Τα βαζεις με τον θαναση γιατι λεει την αληθεια και προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις.
Μαλλλον εσυ, ο δημαρχος και ψηλος δεν ζητε στην Αραχωβα.
Γιατι αν ζουσατε θα ξερατε τι σας σουρνει και ο κοσμος.
ΡΕ ΤΟ ΣΤΙΣΑΤΕ Η ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΙΣΑΤΕ.
Ροχαλα θελετε φτου ρε, ντροπη.
Μολις γινουν οι εκλογες ο ενας θα παει Βουλγαρια, και ο αλλος Αθηνα, και εις υγειαν στα κοροιδα.
Το μονο αδικο ειναι το οτι εγινε ο Κλλικρατης και δεν προλαβατε να βγειτε και αλλη μια φορα για να μας σωσετε καλα.

Μηπως ξερει κανενας να μου πει γιατι την dolge vita την διαχειριζεται η ΔΕΤΠΑ και οχι ο Δημος?
Ρε φιλε να ξερεις οτι τα κουνουπια δεν κρυβονται ουτε κατω απο τα κεραμιδια του Μουσειου, και εκει τα βλεπουν.
Με αυτα που μας γραφεις θελεις να μας πεις οτι τα κανατε ολα αυτα για το καλο της Αραχωβας, γι αααυτο την δωσατε στον Μποκα που ειναι λιρα Αγγλιας.
Να προσεξεις γιατι το κορακια βγαζουν και ματια ειναι ατιμα πουλια.

Ανώνυμος είπε...

Το στήσιμο της dolce vita δεν είναι τίποτα μπροστά στο στήσιμο που γίνεται εδώ και είκοσι πέντε περίπου χρόνια με το κυλικείο στον Όσιο Λουκά.
Έχει δει κανείς καμιά τοιχοκολλημένη προκήρυξη στην ευρύτερη περιοχή του Οσίου Λουκά;

Ο Άγιος

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλες της ΔΕΤΠΑ και λοιπά λαμόγια!!!! Ολο οτι φάμε, οτι πίουμε και οτι αρπάξει ο κ...ς σας ειστε!!!!!Μας έχετε καταστρέψει και συνεχίζετε να τα τρώτε παλιο ξεφτίλες!!!!Δεν έχετε βαρεθεί ρε??ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΟΥΣΤ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση από τον Θανάση στον ανώνυμο .Υπονοείς ότι πίσω από εμένα είναι ο εργοδότης μου .Αυτό είναι μεγάλο ψέμα Γιατί εγώ είμαι Επιχειρηματίας από το 1984[ ΚΟΥ ΡΟΣ , TROPIKANA ΚΩΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ] δεν χρωστάω σε κανένα ,μόνο μου χρωστάνε κ’έχω την δύναμη να λειτουργήσω κερδοφόρα οποιοδήποτε μαγαζί .Βγαίνοντας επώνυμα καταγγέλλοντας κάτι και δεν κρύβομαι ανώνυμα σαν ΚΟΤΑ οπός εσύ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕ. ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΟΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ. ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΑΙΣΧΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΟΥΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θανάση,κακώς θεωρείς τον εαυτό σου Επιχειρηματία με Ε κεφαλαίο,γιατί οι κινήσεις που αναφέρεις στην καταγγελία σου χαρακτηρίζονται μόνο από ερασιτεχνισμό. Ένας σωστός επαγγελματίας πρώτα υπογράφει συμβόλαιο για να είναι κατοχυρωμένος και μετά ξεκινάει εργασίες και κλείνει συμφωνίες με εταιρείες,όπως επικαλείσαι για να εκβιάσεις καταστάσεις.Με απλή διαβεβαίωση δε στήνονται επιχειρήσεις, αγαπητέ Θανάση, που έχεις τη δύναμη να λειτουργήσεις κερδοφόρα!!!!Άραγε με παρόμοιο τρόπο θα είχες στήσει και τις παλιές σου επιχειρήσεις(ΚΟΥΡΟΣ Κ.Λ.Π.).Οι κινήσεις σου δείχνουν ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΙΑ και μην αυτοαποκαλείσαι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ επειδή εκμεταλλεύτηκες την επιτυχημένη πορεία του φίλου μας Γιάννη Τρυφέρη στον ΚΟΥΡΟ και στη συνέχεια είχες 2 χρόνια στην Κω την TROPICANA!!!Για να λέμε τα πράματα με τ'όνομά τους,εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΘΑΝΑΣΗ Οι κότες κακαρίζουν ανώνυμα και με ψεύτικα στοιχεία .ΟΥΣΤ παλιοκοτα

Ανώνυμος είπε...

Ωραία απάντηση από πρωτοκλασσάτο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.Εγώ κότα,εσύ κόρακας,κατεβάζεις τη συζήτηση σε επίπεδο ζώων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστεύω πως από την συγκεκριμένη διαδικασία νόμιμη η όχι ,κερδισμένη είναι η Δετπα αφου καταφεραν να το νοικιάσουν 400 ευρώ περισσότερο μακάρι να τα δίνει μόνο ο Μ΄ποκας μην το κάνει σαν τον Κοροδημο που το χε σεράι του και δεν πληρωνε κιο΄λας αλήθεια που είναι αυτά τα ενοίκια οέο?Η αντιπολίτευση τα έκανε πλακάκια για α΄λλη μια φορα΄?

Ανώνυμος είπε...

Κόρακα γιατί δεν έδινεσ περισσότερα χρήματα αφού πλειοδοτικός ήξταν ο διαγωνισμός και να τη έπερνεσ εσυ ,άστα αυτά τα περί αδικίας ήταν ή όχι πλειοδοτικός ο διαγωνισμός?Κανείσ δεν σε ρωτάει ,και πες στο μπόκα να σε πληρώσει

SIT είπε...

οσο τα πηρατε απ τον πρωτο αλλο τοσο θα τα παρετε και απο τουτον κυριοι της ΔΕΤΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοροδημος δεν πληρωνε, ειναι γνωστο αυτο, γιατι ομως τα ενοικεια δεν τα περνουν απο τον γρανιτσιωτη(τεμπελη],αφου αυτος ηταν ο εγγυητης?
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΥΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗΣ , δεν εχετε το θαρος.
ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Προς τους αναλφάβητους Αραχωβίτες . Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεστε γράφοντας ανορθόγραφες και ασύντακτες παπα… ριές .Χρησιμοποιήστε επιτέλους το Microsoft offise Word 2007 για ν σας διορθώνει τις ανορθογραφίες και τις ασυνταξίες σας. Σταματήστε επιτέλους να εκτίθεστε.

Ανώνυμος είπε...

η σωστή ορθογραφία είναι:office!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από Θανάση προς ορθόγραφη κότα .Οι κότες κρύβονται στο κοτέτσι και οι ανώνυμοι μορφωμένοι πίσω από τα γραφεία τους, τα συμβούλια και τα μαγειρέματα σε βάρος των πολιτών

Top