αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση για ανάδειξη κοινού υποψηφίου στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Ανακοίνωση

Οι εξελίξεις του Καλλικράτη επιβάλλουν στην πόλη μας επιτέλους να παραμερίσουμε τις διαφορές μας και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τη νέα πραγματικότητα.
Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους επικεφαλής των τριών (3) παρατάξεων των προηγουμένων Δημοτικών Εκλογών κ. Ανδρέου – Λεόντιο Γεώργιο, κ. Κοκοβό Θεόδωρο και κ. Γεωργακό Ιωάννη καθώς και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέου Δ. Γεώργιο, για την ανάδειξη κοινού μοναδικού υποψηφίου της πόλης μας για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Η διαδικασία της διερεύνησης είναι η εξής:
  1. Μέχρι 30/06/2010 όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια είτε ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, είτε ως επικεφαλής της προσπάθειας θα πρέπει να το δηλώσουν στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (στον κ. Νικόλαο Γεωργιάδη).
  2. Από τον πίνακα που θα δημιουργηθεί θα επιλεγεί με άτυπο δημοψήφισμα από τον Αραχωβίτικο λαό ο επικεφαλής που θα ηγηθεί της προσπάθειας ως Υποψήφιος Δήμαρχος, σε συνεννόηση και με τους κατοίκους των λοιπών οικισμών του νέου Δήμου.
Αράχωβα 31 Μαΐου 2010
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ανακοίνωση Ντελάλη για ψηφοφορία

Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι ή θέλουν να προτείνουν κάποιον, να κάνουν ένα σχόλιο στην ανάρτηση αυτή ή με email για να μπει ψηφοφορία άμεσα και στο blog.
Η ψηφοφορία θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες και τα αποτελέσματα δεν θα είναι ορατά κατά τη διάρκειά της. Θα αναρτηθούν στο blog την 30.06.2010.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Προτεινω τον ΝΤΕΛΑΛΗ για δημαρχο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΚΟΒΟΣ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΚΟΛΦ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Γεωργιάδης έφτιαξε τον έξυπνο οικισμό τώρα θα φτιάξει και τον έξυπνο συνδυασμό. χα! χα! χα!

Αράχωβας blog είπε...

Ντελάλη η ανάρτηση αυτή είναι σοβαρή ή κάνεις πλάκα; Για να ξέρω σε τι ύφος να σχολιάσω.

ονομα είπε...

Αγαπητέ Αράχωβας blog

Για τη σοβαρότητα της ανάρτησης απευθύνσου στη... συντονιστική επιτροπή!
Εδώ πάντως, σχολίασε σε ότι ύφος θες, δεν σε παρεξηγώ.

Έχει και επιστημονικό ενδιαφέρον πάντως αν το καλοσκεφτείς (από κοινωνιολογικής άποψης), να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης. Κατ'εμέ, θα είναι πολύ διδακτικό και για αυτά που έρχονται σε ανώτερο επίπεδο...

Φιλικά
Ντελάλης

Αράχωβας blog είπε...

Από δημοσίευση του Αράχωβας blog:

Μαθαίνω για Συντονιστική Επιτροπή στην Αράχωβα, “για την ανάδειξη κοινού μοναδικού υποψηφίου της πόλης μας για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές“.

Τι είναι τούτο πάλι; Κατ΄αρχήν ο υποψήφιος δήμαρχος δεν θα είναι “της πόλης μας” αλλά πέντε (5) οικισμών και πρέπει να τους αγκαλιάσει όλους. Αν φτάσουμε στο σημείο το κάθε δημοτικό διαμέρισμα να κατεβάζει και από ένα μοναδικό υποψήφιο και να οχυρώνεται πίσω απ΄αυτόν, ωραίο δήμο θα φτιάξουμε! Συντονιστικές επιτροπές, λίστες υποψηφίων στη ΔΕΤΠΑ! (τι δουλειά έχει η ΔΕΤΠΑ με αυτά;), άτυπα δημοψηφίσματα (πως;), ψηφοφορίες σε blog για έναν και μοναδικό υποψήφιο…

Το εγχείρημα έχει πτυχές που δεν είναι σοβαρές, είναι πρακτικά ανεφάρμοστο και ο “μοναδικός υποψήφιος” θυμίζει πολιτικό ολοκληρωτισμό. Η πόλη που θα το κάνει, θα θέσει τον εαυτό της στην απομόνωση γιατί θα καταστήσει ολοφάνερο ότι προσπαθεί να ελέγξει για ίδιο όφελος το δήμο. Αν το κάνουν και οι τρεις τότε ο δήμος είναι χαμένος.

Αυτό που χρειάζεται είναι ζυμώσεις με ανθρώπους από τα άλλα δημοτικά διαμερίσματα για να σχηματιστούν συνδυασμοί με σύγκληση απόψεων, που να διαπερνούν οριζόντια όλες τις πόλεις. Μπορεί να με ενώνουν χίλια δυο με ένα Διστομίτη, Ασπροσπιτιώτη, Αντικυραίο ή Στειριώτη και να με χωρίζει άβυσσος με έναν Αραχωβίτη παρόλο που είμαστε συγχωριανοί. Γιατί να υποστηρίξω κάτι που μπορεί να μην με εκφράζει; Το βασικό κριτήριο για να ψηφίσω δεν είναι από που κατάγεται κάποιος, αλλά τι μυαλά κουβαλάει.

ΛΑΙΟΣ είπε...

Με 1,255 εκατομμύρια ευρώ και εγώ μπορώ να φτιάξω πολλούς έξυπνους συνδυασμούς.

ενωτικος είπε...

εγινε μια προσπαθειανα ενωθει η αραχωβα και αμεσως να την διακωμωδησετε καο μαλιστα πρωτος ο αραχωβα μπλογκ.ντροπη σας διστομιτες γιατι αραχωβιτες δεν εισαστε.διαβαζω στον αχο ποιοτικο μπλογκ ο αραχωβα.μαλλον δεν θα το χες διαβασει αυτο σταθη.εν πασει περιπτωσει εγω προτεινω οι παλιοι να πανε σπιτια τους και να μπουν μπροστα νεοι κι αφθαρτοι οπως ο γιαννελος ο αλμπανης κατερινα κομνα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ? ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ? ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΕΝΩΘΗΚΑΝ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ. ΚΑΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Κώστας είπε...

Αγαπητέ "ΑΡΑΧΩΒΑΣ BLOG"
ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ με τη δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής δεν μπορείς να κατηγορείς για "πολιτικό ολοκληρωτισμό", μια προσπάθεια αιρετών για το μέλλον του χωριού μας. Λέει επίσης η ανακοίνωση για προσπάθεια συνεννόησης και με τους κατοίκους των λοιπών οικισμών του νέου Δήμου, τι πιο δημοκρατικό. Στις δημοκρατίες οι πλειοψηφίες κυβερνούν, είτε μας αρέσει είτε όχι και εμείς είμαστε μακράν το μεγαλύτερο χωριό από τα άλλα 4 με τα οποία μας συνένωσαν. 'Αρα μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό κάποιος από την Αράχωβα να ηγηθεί για τη δημιουργία της πλειοψηφίας. Το βασικό κριτήριο με το οποίο θα ψηφίσω είναι το συμφέρον το δικό μου και του χωριού μου. Δεν θα μπω στη λογική της κομματικής συνεννόησης.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ είπε...

EΓΩ ΕΙΠΑ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΚΟΜΝΑ.ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΑΛΛΑ 3.ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΑΛΛΟΣΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Παναγιώτης είπε...

Ρε ΑΝΩΝΥΜΕ αν είχε αντίρρηση κάποιος από τους τρεις θα έβγαινε και θα έλεγε ευχαριστώ δεν με ενδιαφέρει. Αφού δεν το είπαν και τους προτείνει κάποιος μπαίνουν στη λίστα. Ντελάλη προχώρα φτιάξε τη λίστα.

Αλμπανης Χαρης είπε...

Ειναι αξιο αποριας πως εσπευσαν οι δυο διαχειριστες των τοπικων blog να αφορισουν την ανακοινωση της συντονιστικης επιτροπης..... Το ΚΑΛΟ ειναι οτι μπορουμε να διαφωνουμε... Το ΚΑΚΟ ειναι να διαφωνουμε χωρις προτασεις και με προσβολες..... Επειδη δεν νιωθω ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (κατα τον Ντελαλη), ουτε εχω τασεις ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (κατα τον Αραχωβα blog) και επειδη ημουν εκει στο τελευταιο ανεπισημο Δημοτικο Συμβουλιο, οταν εγινε αυτη η προταση, και πραγματικα η ουσια της προτασης με βρισκει απολυτα συμφωνο, θα ηθελα να κανω μια μικρη ερμηνεια της προτασης, γιατι μαλλον καποιοι δεν θελουν να προτεινουν και θελουν μονο να αφοριζουν (ο αφορισμος δεν εχει συνεπειες ενω η προταση εχει κριτικη)..... Ο σκοπος της προτασης δεν ειναι να βρει εναν ΧΑΛΙΦΗ και να τον βαλει στη θεση του ΧΑΛΙΦΗ, αλλα να φερει στην επιφανεια μια ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (που μπορει να ειναι στο Δημοτικο συμβουλιο αλλα μπορει και να μην ειναι), χωρις εμπαθειες και κομματικες εξαρτησεις, ανθρωπους που αντικειμενικα η Αραχωβα θα τους προτεινει ωστε να μπορουν να την υπερασπιστουν και να την αντιπροσωπευσουν αξιοπρεπως στον νεο υπο συσταση Δημο... Αυτη η ομαδα θα κανει τις ζυμωσεις με τους ανθρωπους απο τους υπολοιπους οικισμους ωστε να μπορουν να βρεθουν ανθρωποι στο ιδιο πνευμα και να σχηματισουν ενα συνδυασμο με πραγματικη συγκλιση αποψεων που θα μπορει να διαπερνα οριζοντια ολες τις πολεις..... Αν λοιπον θελουμε να νιωσουμε οτι συμμετεχουμε μπορουμε να προτεινουμε καποιον ή καποιους, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ, που μπορει να μας εκφραζει, και οχι να θεωρουμε οτι ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ..... Σε αντιθετη περιπτωση ας περιμενουμε για αλλη μια φορα τις εντολες των κομματων και τοτε ολοι μαζι να κανουμε κριτικη και να βριζουμε εκ' του ασφαλους..... Συγνωμη για την ελλειψη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και για την ΓΕΛΟΙΑ παρεμβαση μου.....

ονομα είπε...

Αγαπητέ Χάρη.

Καταρχήν δεν αφόρισα την πρόταση, ούτε ασφαλώς την προσέβαλα.

Για μένα είναι απορίας άξιον, πώς εσύ κατάλαβες κάτι τέτοιο από την πλευρά μου. Αν διαβάσεις το σχόλιό μου λέει επί λέξη τα εξής:

Έχει και επιστημονικό ενδιαφέρον πάντως αν το καλοσκεφτείς (από κοινωνιολογικής άποψης), να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης. Κατ'εμέ, θα είναι πολύ διδακτικό και για αυτά που έρχονται σε ανώτερο επίπεδο...

Ως προς την ουσία της ανακοίνωσης δεν αναφέρω τίποτε, αν δηλαδή είναι θετική ή αρνητική (τους λόγους που δεν το κάνω αν θες στους παραθέτω επί προσωπικού, μέσω email).
Επέτρεψέ μου όμως να θεωρώ την πρόταση αυτή ουσιαστικά ανεφάρμοστη επί του πρακτέου. Κι αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου έρχεται σε σύγκρουση με τις έως σήμερα πρακτικές, και τα δεδομένα. Κάτι που δεν βλέπω να αντιστρέφεται!

Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η πρόταση θα είναι ατελέσφορη και ανεπιτυχής, θα μπουν στη μέση... άλλοι παράγοντες και εν τέλει δεν θα πετύχει το στόχο της.
Ελπίζω βέβαια να διαψευσθώ, και τότε για μένα, το γεγονός αυτό θα χρήζει περαιτέρω κοινωνιολογικής έρευνας και θα είναι διδακτικό για αυτά που σε ανώτερο επίπεδο μας περιμένουν...

Φιλικά
Ντελάλης

Κατερίνα Κομνά είπε...

Ευχαριστώ δεν μ΄ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι και αλλιώς όλοι όσοι θέλουν τέτοια πόστα το κάνουν για προσωπικούς λόγους και είναι οι γνωστοί που υποθάλπουν το κάθε το στην Αράχωβα εδώ και χρόνια. απλά εμπλουτίστηκαν και με ... τύπου Γεωργιάδη.

μαθηματικος είπε...

θα το ξαναπω.ολα στη ζωη ειναι μαθηματικα.ενα κι ενα κανουν δυο.εχουμε και λεμε.ο λεοντιος θελει αλλα δεν τον ακολουθει κανεις.ο κοκκοβος θα νομισουν οτι κανουμε πρωταπριλιατικο αστειο.ο γεωργακοσ στην αραχωβα βγηκε τριτος ,σκεφθειτε τωρα!ο πατσανταρας ο γιαννης που θα ταν καλη λυση καιγεται λογω αδελφης που πρεπει να ναι το πιο αντιπαθητικο προσωπο στην περιοχη ο μπακαλης ο θωμας καλος αλλα για ουρα του ψηλου!οποτε τι μασ μενει ψηλος και σταθης. ο ενας εμπειρος και με καλες σχεσεις διστομο,στειρι ο αλλος αφθαρτος και με δυναμη ασπρα σπιτια.αρα 1και 1 κανουν 2 η μηπως 1.ειδομεν.τακηςspeaking

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω οτι πρεπει αυτοι που θα βαλουν το ονομα τους στην καλπη,να εχουν καποια ιδεα με τα δχμαρχιακα.Αν ειναι εντελως ασχετοι δεν εχουν καμια ελπιδα αλλα δεν θα μπορουν να βοηθησουν και τον τοπο μας.
Γι αυτο λοιπον εγω προτεινω τον Δημητρη παπαγεωργιου, ο οποιος εχει ασχοληθει ειχε ξεκινεισει με τον Κρεμο, αλλα με τον Λεοντιο ανδροθηκε και εγινε μεγαλος.
Αρα λεοντιος, γεωργιαδης, παπαγεωργιου, αυτοι ειναι οι 3 συμβουλοι,ψαξτε για τους αλλους 5 .

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι στο τελος θα σφχτουνε ολοι δεν υπαρχει περιπτωση να προχωρισει αυτη η προταση.
Πρεπει να αρχισουν να γινοντε ζυμωσεις με ολα τα χωρια.

Ανώνυμος είπε...

Χαρη πιστευω πως στα λογια εισαι πολλη καλος αλλα κολας στη πραξη.
Ολα τα χρονια που σε ξερω τα λες πολλη καλα αλλα μολις σε παει καποιος λιγο κοντρα κανεις πισω και το μονο που κανεις ειναι να αποστασιποιησε.
Απεδειξε τωρα οτι εχω αδικο μπες μπροστα για Δημαρχος και εμεις μαζι σου.
Χαρη παρε και το Σταθη για Αντιδημαρχο και προχωρα ειμαστε μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΘΕς ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΗΣ? ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΟΤΕ? ΕΔΩ ΟΦΙΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ. ΡΕ ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

σημερα στη λακα σε συζητηση με λεοντιο και ψηλο ακουστηκε το ονομα του κουτσουμπα του μικρου του μηχανικου.αρχιζουν και παιζουν ονοματα σιγα σιγα. αυτη παντωσ κατα τη γνωμη μου ειναι μια καλη προσθηκη με μελλον και αφθαρτοσ

παρνασσος είπε...

η μεγαλη διαπλοκη για την οποια κατηγορειται ο δημαρχος ειναι οτι ο δ.παπαγεοργιου εχει παρει το 80 τοις εκατο τα εργαμε αναθεση κι εσιες εκει.σταθη ξεκαθαρισε την θεση σου.θα μπεις μπροστα.ολοι σε πιστευουμε

Ανώνυμος είπε...

Η παγίδα και η φάκα στήνονται. Στην παγίδα πιανεσαι και στην φάκα μπαίνεις.Και οι δυο ειναι κρυφές.Ποιοί τις έστησαν.Αυτοι που ανησυχούν για την καρέκλα.Δεν θέλουν να μάθουν τους δικούς τους. Αυτούς τους ξέρουν.Τους αλλους θελουν. Ετσι εστησαν την παγιδα γιά να δημοσιοποιησει οποιος θελει την προθεσή του.Αρα πιάστηκε. Αμα την δημοσιοποιήσει δεσμευεται.Αρα μπήκε και στην φάκα και τον πιάσανε. Πονηράδες με λουλούδια. Την συντονιστική ποιός την σκέφθηκε;Ο αρχηγός.Τά αποτελέσματα ποιόν ενδιαφέρουν; Τόν αρχηγό. Ποιος ειναι αρχηγός; Κανείς. Τά φουμαρα με την συντο- νιστική και την ενωτική διαθεση ειναι καραμελλες με γυαλόχαρτο. Κάνουν λιγες γρατζουνιες στό στόμα.Καίνε οπως και τό πιπέρι!! Γιατί δεν ανακοινωσαν συνδυασμο και ποιός θα ειναι ο πρωτοδευ-τερος;για να ξερουμε δηλαδη.Γιατί δεν βγαίνει καθαρά ο Λεόντιος να πεί οτι θέλει εκλογές από τώρα και οχι τον Νοέμβρη; Συμφωνουν οι αλλοι; Η αποχή απο τά καλέσματα και η σιωπή στην "αγρα" υποψηφίων και υποψηφιοτητων κανει καλό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γκαβαραπάδες Διστομίτης δημαρχος μας αξίζει τότε όλα θα είναι ιδανικά για την Αράχωβα τότε θα σταματήσουμε το εμφυλιο και θα καταλάβουμε την μιζερη στειρα κριτικη

Ανώνυμος είπε...

Εγω ψηφηζω Γεωργιαδη για δημαρχο,ξερει απο δημαρχιακα εξου κι η παροιμια ΄΄μ οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις΄΄.

Ανώνυμος είπε...

O Γεωργιαδης ειναι ειδη ο Δημαρχος
γι αυτο παιρνει και 3000 το μηνα, καταλαβενεται αν γινει και με την βουλα αρχοντας, ε ρε γλεντια.
ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρος ο κουτσουμπας εχει δασκαλο τον θειο........αρα το συνθημα για τον προεκλογικο αγωνα θα ειναι
ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ψηλα στον αη γιωργη είπε...

εγω ξερω πολυ καλα οτι οταν παραιτηθηκε ο σταθης στο κλειστο συμβουλιο ειπε φοβερα πραγματα για το πως λειτουργουσε ο δημος.μαλιστα εκεινη την ημερα ηταν να παραιτηθουν κι ο ψηλος κι ο διαγουρτης αλλα εκαναν πισω.σταθη μας ειχες υποσχεθει οτι μολις τελειωσει ο καλλικρατης θα μιλησεις.περιμενουμε.κατ τ αλλα σε θεωρω καθαρο ανθρωπο .πεντακαθαρο αλλα προσεξε την φακα.και ανωνυμε μια παρατηρηση.ποτε αυτα τα εργα δεν ψηφιστηκαν.τα καναν μικρα και τα περναγαν απο την δημαρχιακη επιτροπη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ο ΚΟΚΚΟΒΟς ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ-ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥς ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΠΟΨΗ.Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟς ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ "ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΕΙ" ΚΑΝΕΝΑς.Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑς ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ?...ΚΑΘΕΝΑς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ.Ο ΨΗΛΟς ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΓΙΑΝΝΕΛΟ...Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
Β Α Λ Τ Ε ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...Θ Α Σ Α Ρ Ω Σ Ε Ι.
ΟΙ ΦΑΚΕς ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕς ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΓΟΥς...
ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟς ΜΙΑς ΚΑΙ ΤΟ΄ΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ας ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΙς ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕς,ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ?

μαθηματικος speaking είπε...

εγωφιλε δεν εκαψα κανεναν.ειπα με τετραγωνη λογικη αυτο που λετε ολοι.οτι απο μεριας αραχωβας μονο ο ψηλος κι ο σταθης μπορουν να παρουν τις εκλογες γιατι ακομη κι οι αντιπαλοι τους-οπως εγω-τους αναγνωριζουν.ομως οι παλιοι λεοντιος,βαγγελιω, κοκκοβος,δεν νομιζω οτι θα θελουν να παρουν συνταξη.οσο για τον γιαννη πατσανταρα ειναι αξιολογο ατομο αλλα θα διοικει η σοφια αι αυτο το ξερουμε ολοι.εγω λοιπον σταθη προτεινω να φτιαξετε ενα νεο ψηφοδελτιο με ολους κατω απο 50 και να προχωρησετε

Αράχωβας blog είπε...

@ Χάρης.
Φίλε Χάρη θα διευκρινίσω κάποια πράγματα σχετικά με την ανάρτησή μου γιατί τα αντιλαμβάνεσαι όπως θες και με κατηγορείς άδικα. Γράφω:
"Το εγχείρημα έχει πτυχές που δεν είναι σοβαρές, είναι πρακτικά ανεφάρμοστο και ο “μοναδικός υποψήφιος” θυμίζει πολιτικό ολοκληρωτισμό."

Πουθενά δεν λέω ότι "οι άνθρωποι δεν είναι σοβαροί", όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ και τοποθετείς τον εαυτό σου στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το εγχείρημα του άτυπου δημοψηφίσματος και της συντονιστικής λέω ότι έχει πτυχές που δεν είναι σοβαρές. Πρώτον, τι δουλειά έχει η ΔΕΤΠΑ με λίστες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων δημάρχων; Έτσι αντιλαμβανόμαστε το ρόλο της; Δεύτερον, πώς είναι δυνατόν να θεωρήσουμε ένα δημοψήφισμα σε blog ως αντιπροσωπευτικό, τι στιγμή που το διαδίκτυο αφορά ελάχιστους ανθρώπους σε σχέση με το σύνολο του ντόπιου πληθυσμού. Η άποψη των άλλων δεν μας αφορά; Τρίτον. Ας πούμε ότι έχω μπροστά μου μια λίστα με συντοπίτες μου και πρέπει να ψηφίσω κάποιον ή κάποιους απ΄αυτούς. Με ποιο κριτήριο θα αποφασίσω αφού δεν θα συνδέεται το κάθε πρόσωπο με συγκεκριμένες θέσεις; Από το αν μου είναι συμπαθές; Όλοι συμπαθείς μου είναι, αντιπαλότητες δεν έχω. Αυτό που θέλω να κρίνω είναι θέσεις. Και μην ταυτίζεις τον όρο πολιτική με τον κομματισμό. Δεν μιλάω για κόμματα. Ότι αφορά την διοίκηση των κοινών είναι πολιτική.

Ο "πολιτικός ολοκληρωτισμός" που γράφω αφορά τη δέσμευση εκ των προτέρων για ένα και μοναδικό συνδυασμό. Το ότι είμαστε όλοι Αραχωβίτες δεν σημαίνει ότι έχουμε την ίδια άποψη για τον τόπο. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να συνυπάρξουν όλες οι τάσεις κάτω από το ίδιο ψηφοδέλτιο, ούτε το βρίσκω πολιτικά υγιές. Είναι η προσωπική μου άποψη και δεν κατηγορώ κανένα αν έχει διαφορετική.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε μας λες οτι το 80% των εργων τα παιρνει ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ποιος του τα δινει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
Πες μας ανωνυμε να μαθουμε και εμεις γιατι αυτος? και κανεις αλλος? ???????
Το συμβουλειο τι λεει γι αυτα τα ψηφιζουν?
Ειδικα Μαυρεπης Γιαννελος Διαγουρτης πως τα δεχονται αυτα? για τον ψηλο δεν ρωταω.
ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Υ.Γ.Φτυσιμο στην Λακκα θελουν,και περιφρονυση αυτο ειναι το χειροτερο,να τα διαβαζουν τα παιδια τους και να ντρεπονται.

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ANΩΝΥΜΕ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ,ΒΡΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...

πανταχου παρων είπε...

υποθετικη ιστορια.ερχεται ενα ευρωπαικο στελεχος στην αραχωβα και ζηταει να δει τις ηγεσιες των κομματων.συναντιεται πρωτα με τον θωμα σπαρταλη ο οποιος του αναπτυσει την στρατηγικη και μετα με τον παναγιωτη κεφαλα που του εξηγει τα πλανα...που πατε βρε,,,,,,,,,,,,,κομματοσκυλα.για κανενα τσιπουρο εισαστε.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτης Οικονομάκης. Αφθαρτος, συνταξιούχος, οπότε θα μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά και θα σαρώσει σε Αράχωβα, Δίστομό και Στείρι.

Top