αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Αιμοδοσία απο τον Πελεκάνο σε Ιτέα και Αράχωβα

Την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρες 9:30-14:00 ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ιτέας "Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ" διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη, στην Ιτέα και την Αράχωβα.
Η αιμοδοσία στην Ιτέα θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου στην παραλία και στην Αράχωβα στο παλιό δημοτικό σχολείο.
Θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου στην Ιτέα την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρες 18:30-21:30.

Από το iteanet.blogspot.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ.
ΒΑΛΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΙΜΑ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ.

ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗ ΠΤΟΗΣΕ...

Top