αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Απάντηση του κ. Λουκά Παπαγεωργίου στον κ. Χάρη Αλμπάνη

Κύριε Χάρη Αλμπάνη

Διαβάστε παρακαλώ την επιστολή σας που ο ίδιος έχετε γράψει 25/5/2010 και πέστε μου σε τι διαφέρει ως προς το ενωτικό κλίμα από την δική μου.

Στο ότι σέβομαι τις αποφάσεις των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων που προβάλλουν τις επίσημες θέσεις, καθώς και τις τοποθετήσεις των Συμβούλων και δεν θα τις σχολιάσω.
Είναι κακό κύριε Αλμπάνη?

Το ότι πήραμε ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις στηρίζοντας τα του δήμου μας.
Είναι κακό κύριε Αλμπάνη?

Ότι στην ιδία έκτακτη συνεδρίαση που καταδικάζουμε τα μέλη της Κυβέρνησης και ανακαλούμε τις προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις μνήμης της 10ης Ιουνίου από τα μέλη της κυβέρνησης και τους Βουλευτάς του Νομού μας και η απόφαση ψηφίζεται ομόφωνα, από το Δημοτικό Συμβούλιο που οι πέντε από τους δώδεκα Συμβούλους καταγόμενοι από το Στείρι, με παρόντα και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου ΣΤΕΙΡΙΟΥ, εκφράσαμε απόλυτο σεβασμό στην αυτοτέλεια, τους αγώνες και την ιστορική διαδρομή των υπολοίπων Δήμων και Κοινοτήτων, όπως και στις έντονες και δίκαιες αντιδράσεις του Δημοτικού Διαμερίσματος Στειρίου για την μη αναφορά του ονόματός του στο Νέο Δήμο.
Είναι κακό κύριε Αλμπάνη?

Το ότι στήριξα την πρωτοβουλία του Προέδρου και του Τοπικού Συμβουλίου Στειρίου, μόλις το ενημερώθηκα τηλεφωνικώς από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου έστω και στο παρά πέντε?
Και στην ομιλία μου ξεκαθάρισα ότι πέρα από την θεσμική μου θέση ως Στειριώτης στηρίζω την απόφαση αυτή?
Είναι και αυτό κακό κύριε Αλμπάνη?

Το Στείρι είναι ο τόπος καταγωγής μου κύριε Αλμπάνη και δεν θα υποδείξετε εσείς πως και με ποιον τρόπο θα στηρίξω τα συμφέροντα του τόπου μου.
Και δεν θα χρειαστώ κύριε Αλμπάνη, την άδεια από εσάς και από όσους λειψά και ανακριβή σας πληροφόρησαν για την πολιτική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας κύριε Αλμπάνη.
Θέλω να εκφράσω την απορία μου, χωρίς να γνωριζόμαστε καν, πώς αναφερθήκατε σε τόσες λεπτομερής ανακρίβειες. Λυπάμαι.
Και δεν θα ασχοληθώ πάλι μαζί σας.

Και κάτι ακόμη.
Αν θα είμαι υποψήφιος στο ΝΕΟ ΔΗΜΟ θα είναι τιμή μου να μην με ψηφήσετε κύριε Αλμπάνη.

Με τιμή
Λουκάς Ι. Παπαγεωργίου

10 σχόλια:

Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Κ. Παπαγεωργίου γιατί λέτε ψέματα για τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου ΣΤΕΙΡΙΟΥ.
Ήταν παρών στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο (ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 6/2010
Σήμερα την 21 Μαΐου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 μ.μ συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, ύστερα από την αριθ. πρωτ. 1211/21-5-2010 πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλου Λουκά Παπαγεωργίου, που δημοσιεύθηκε στον ειδικό χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και επιδόθηκε με αποδεικτικό στους Συμβούλους, στον Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Στειρίου (άρθρο 95 του Ν. 3463/2006 «Κ.Δ.Κ») για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ: Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των νέων δεδομένων, μετά την απόφαση – εισήγηση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής επί του σχεδίου νόμου «Πρόγραμμα Καλλικράτης», να δοθεί τριπλή ονομασία στον Νέο υπό σύσταση Δήμο.

Δείτε το πληρες κείμενο εδώ

Λουκάς Παπαγεωργίου είπε...

Δεν έχω λόγους να γράφω ανακρίβειες.
Αναφέρομαι στην έκτακτη συνεδρίαση τις 21/5/2010 η οποία έχει αναρτηθεί και στο site του Δήμου Διστόμου.
Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με των Πρόεδρο.
των οποίων εκτιμώ και η συνεργασία μας είναι άριστη.
Η αναφορά μου στης παρουσίες είναι καλοπροαίρετη και όχι για θίξω κάποιων, απεναντίας.
Κάποιοι άλλη με δημοσιεύματα προσπαθούν να δημιουργήσουν ρίξει.

γνωστης είπε...

η δημοκρατια ειναι μεγαλη υποθεση.ετσι ο λαλιστατος στην αντικυρα εχθρος της αραχωβας βρισκει βημα στον ντελαλη να ζηταερι και τα ρεστα.ο εμμισθος δημοτικος κατ επαγγελμα αρχων.ο κυριος???παπαγεωργιου.δοξαστε τον.η καλυτερη αποδειξη του τι κανει ο ανθρωπος για μια χουφτα ευρω

Ανώνυμος είπε...

Στο δια ταύτα.

Ήταν ή δεν ήταν στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της (21/10/2010);;;

Εάν λασπολογώ ή προσπαθώ να δημιουργήσω ρίξεις,δείξτε το βίντεο ή τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δ.Σ. στο site του Δήμου Διστόμου, για να λάμψει η αλήθεια...και να μην υπάρχουν σκιές,ανακρίβειες και ψέμματα...

Ή ότι άλλο αποδεικνύει την παρουσία του προέδρου στο Δημοτικό συμβούλιο της 21/5/2010.

Ανώνυμος είπε...

Παρών και ο προσκληθείς Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Στειρίου Σεραφείμ Ρόδης.

Στη συζήτηση παραβρέθηκε και ο υπάλληλος του Δήμου κ. Γεώργιος Λίτσος υπεύθυνος για την τήρηση των πρακτικών.

Ο Πρόεδρος μετά τη διαπίστωση της απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγήθηκε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης , ως εξής:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε:

Μετά από εισήγηση του Δημάρχου συγκάλεσα σήμερα έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης, «Νέα δεδομένα μετά την απόφαση – εισήγηση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής να δοθεί Τριπλή Ονομασία στον Νέο υπό διαμόρφωση Δήμο».

Ακολούθως ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο ο οποίος εισηγήθηκε προς το Δημοτικό Συμβούλιο, εξιστορώντας χρονικά τα όσα διαμείφθηκαν για να φτάσουμε στην ΤΡΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, να αποφασίσει την σύνταξη ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

Μετά την εισήγηση του Δημάρχου και διαλογική συζήτηση το Δημοτικό Συμβούλιο, σεβόμενο απολύτως την αυτοτέλεια, τους αγώνες και την ιστορική διαδρομή των υπολοίπων Δήμων και Κοινοτήτων όπως και τις έντονες και δίκαιες αντιδράσεις του Δημοτικού Διαμερίσματος Στειρίου για την μη αναφορά του ονόματός του στο Νέο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

"ΚΥΡΙΕ" Παπαγεωργίου,
ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΑΦΟΥ, ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 'ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ' ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΟΝ ΩΣ ΑΚΕΡΑΙΟΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝΤΙΑ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ! 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ...ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ...ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΓΙΑΓΟΥΡΤΙΑ ΑΡΑΧΟΒΙΤΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

κ. Παπαγεωργίου

Εάν είστε καθαρός σαν το χιόνι, ας στείλουν επιστολές οι συνάδελφοί σας Δημοτικοί Σύμβουλοι που να επιβεβαιώνουν ότι ήταν παρών ο πρόεδρος του Τ.Σ. Στειρίου κ.Ρόδης στο Δημοτικό συμβούλιο της 21/5/2010. ή και ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Ρόδης να το επιβεβαιώσει με ανοικτή επιστολή του, που πιστεύω θα την δημοσιεύσει ο Ντελάλης.

Επίσης μπορείτε κ. Παπαγεωργίου να την διανέμεται σε όλα τα γραπτά και ηλεκτρονικά έντυπα του νομού μας για να αποκαταστήσετε την τιμή και την υπόληψή σας.

Εισαγγελέας δεν υπάρχει;;;;

Ο έπαψας να είναι βλάκας

Αλμπανης Χαρης είπε...

Κ.Παπαγεωργιου... Κατ'αρχη θα ηθελα να πω οτι σας τιμαει που απαντατε, εστω και με αυτο το τροπο, σε εναν απλο πολιτη αυτου του νεου Δημου..... Δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω πια επιστολη απο τις δυο (τη δικη σας και τη δικη μου) εχει ΕΝΩΤΙΚΟ χαρακτηρα και ποια ΚΑΤΑΠΡΑΙΝΤΙΚΟ, ας αποφασισουν αυτοι που τις εχουν διαβασει..... Επειδη ομως στην απαντηση σας με ρωτατε επανελλημενα αν αυτα που εχετε κανει ειναι κακο ή οχι και επειδη οι εννοιες κακο και καλο ειναι σχετικες, υποκειμενικες και αφορουν τον καθενα ξεχωριστα, θα σας πω τι ειναι κακο για μενα και μαλιστα οταν γινεται απο εναν ανθρωπο που υπαρχει στα Δημοτικα και Κοινοτικα θεματα περιπου 30 χρονια..... 1)ΚΑΚΟ ειναι να προσωποποιειτε καποιος μια Εθνικη επετειο- μνημοσυνο 218 φρικτα σφαγιασθεντων Ελληνων πολιτων..... 2)ΚΑΚΟ ειναι να απογορευεις σε οποιοδηποτε ανθρωπο να συμμετεχει στην επετειο της Εθνικης θλιψης για αυτους τους ανθρωπους, επειδη θεωρεις οτι καποιοι απο αυτους δεν σου εκαναν το χατηρι και να σου δωσουν τα παντα..... 3)ΚΑΚΟ ειναι τη μια μερα να παιρνεις πολυ σκληρες αποφασεις για την ΤΡΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και την επομενη να υπογραφεις οτι υποστηριζεις την ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ (εκτος αν η Αντικυρα ειναι το προβλημα)..... 4)ΚΑΚΟ ειναι να βαζεις μπροστα σαν ασπιδα, ωστε η απαντηση σου να εχει υποσταση, τους υπολοιπους 4 συμβουλους που ειναι απο το Στειρι καθως και τον Προεδρο του Τοπικου Συμβουλιου Στειριου..... 5)ΚΑΚΟ ειναι να στηριζεις ΜΟΝΟ τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφασεις του Δημου Διστομου που αφορουν ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ενω σε αντιθεση την ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ των κατοικων του ΣΤΕΙΡΙΟΥ, απλα υπογραφεις οτι την στηριζεις επειδη ηταν μαζεμενο ολο το χωριο, και μετα κανεις οτι δεν ξερεις τιποτα..... 6)ΚΑΚΟ ειναι να παραδεχεσαι ΚΟΙΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΕΣ και ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ δημοσιων εγγραφων σε επιπεδο υπουργειου, χωρις να εχει φανει ουτε μια στιγμη οτι για σας αυτες οι ενεργειες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ..... Κ.Παπαγεωργιου, για μενα ολα τα παραπανω ειναι ΚΑΚΟ... Και οταν γινοντε απο εναν ανθρωπο που ειναι 30 χρονια στην τοπικη αυτοδιοικηση και σημερα εχει τον τιτλο του Προεδρου Δημοτικου Συμβουλιου, περνανε τα ορια του ΚΑΚΟΥ και γινοντε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ..... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ... Ελπιζω η επομενη ανοιχτη επιστολη σας να εχει συγκεκρημενες θεσεις, αποψεις και προτασεις ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, που πρεπει σωνη και καλα να τα βαφτισουμε ενωτικα και να νομιζετε οτι χτυποντας μας τις πλατες θα πουμε οτι ολα ειναι καλα καμομενα και θα μπορουμε ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ..... Κ.Παπαγεωργιου ουτε εγω σας γνωριζω προσωπικα... Ολα αυτα που γραφω ειναι προσωπικες μου αποψεις απο τη γραφη και τις ενεργειες τις δικες σας... Αν εγραφα κατοπην εντολων των αντιπαλων σας θα φροντιζα τουλαχιστον να μην γραφω το ονομα μου... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ (οπως μου λετε) για να δω μηπως εχω κανει λαθος.....

Ανώνυμος είπε...

Χαρη μη τους ζοριζεις πολυ γιατι αυτοι ειναι ικανοι να ψηφισουν ΟΜΟΦΩΝΑ και για σενα την απαγορευση εισοδου στο Διστομο.

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη δεν μας αναρτάς και μια φωτογραφία όλου του Δ.Σ. του Δήμου Διστόμου,να τους γνωρίσουμε και εμείς και να τους ..... για τις ομόφωνες αποφάσεις τους.

Top