αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Απών ο δήμαρχος από την περιφορά της εικόνας της Παναγίας;

Δημοσίευση από "Αραχωβίτισσα"

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν εθεάθη ο δήμαρχος μας στην πομπή της περιφοράς της εικόνας της Παναγίας την Παρασκευή 20/11/2009. Αντίθετα στην περιφορά παρεβρέθηκαν οι κ. Μ. Γιαννάκης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας), Γ. Καράμπελας (υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ.), Ε. Μπασιάκος (πρώην υπουργός Ν.Δ.) και ο κ. Ε. Γιανέλλος (δημοτικός σύμβουλος). Ούτε όμως και την επομένη στην εκκλησία εθεάθη.
Γνωρίζετε το λόγο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πικρόχολο σε βρίσκω ας αφήσουμε το κουτσομπολιό εκτός internet αρκετές Κατίνες έχει το χωριό .

Αραχωβίτισσα είπε...

ο ανωνυμος κυριος γιατι με βρισκει πικροχολη? αν καποιο δημοσιο προσωπο δεν παραβρεθει σε οποιοδηποτε σημαντικο γεγονος δεν θα πρεπει να σχολιαστει?ειναι τοσο αυτονοητο?

Αχαριστος είπε...

Λυπάμαι που δεν παραβρέθηκα στην περιφορά της εικόνας λόγω υποχρεώσεων, εκπροσωπήθηκα όμως από το σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο .
Ανάλογη ευαισθησία όμως αγαπητή συμπολίτισσα δεν βλέπω να έδειξες και για τις ηχηρές απουσίες από την επέτειο για τη Μάχη της Αράχωβας που έγινε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 στον Άγιο Γεώργιο στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος που μάλλον θα απουσίασες και εσύ
Γιώργος Ανδρέου Λεόντιος

Top