αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Έχασε η ομάδα μας ελέω... διαιτησίας!

Α.Ε. Ορχομενού - Α.Σ.Α. Παρνασσός: 1 - 0

Το Σάββατο στο γήπεδο του Ορχομενού η Ομάδα μας ηττήθηκε με ένα γκολ του Μανόπουλου που δεν μπήκε ποτέ. Οι μόνοι που το κατάλαβαν ήταν ο άρχων της Βοιωτικής διαιτησίας Σκλιάς Κων. (ο άνθρωπος που στην καριέρα του σαν ποδ/στης είχε αποβληθεί τις περισσότερες φορές μακράν του δευτέρου!) και ο επόπτης -Παπαγεωργίου Χρήστος- που στην αρχή είχε σηκωμένη την σημαία του δείχνοντας ότι το γκολ ήταν άκυρο γιατί από τον άρχοντα είχε υποδειχτεί σαν έμμεσο, αυτό χτυπήθηκε απ' ευθείας .
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε έντονος καυγάς στα αποδυτήρια των διαιτητών (μεταξύ του άρχοντα και του συγκεκριμένου επόπτη για την ασυνεννοησία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο στην συγκεκριμένη φάση).

Από το asaparnassos.gr

Top