αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Gadget: Καθρέπτης - bluetooth

Για τους φίλους των gadget η παρακάτω ανάρτηση:
Kαθρέπτης αυτοκινήτου με φωτεινή οθόνη ενδείξεων και Bluetooth ανοικτής ακρόασης. Ο αριθμός και η αναγνώριση του καλούντος εμφανίζεται στην οθόνη του καθρέπτη χωρίς να σας αποσπά την προσοχή από την οδήγηση. Δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση ιδιαίτερη αφού κουμπώνει απλά επάνω στον υπάρχοντα εργοστασιακό καθρέπτη.


Διαθέτει ηχείο και μικρόφωνο για ανοικτή ακρόαση και συνομιλία χωρίς να απασχολούνται τα χέρια του οδηγού. Επιπλέον είναι εξοπλισμένος με ασύρματο ακουστικό Bluetooth για συνομιλία χωρίς ανοικτή ακρόαση. Με το ενσωματωμένο FM transmitter οι συνομιλίες μπορούν να ακουστούν από τα ηχεία του αυτοκινήτου εφ όσον το ραδιόφωνο είναι συντονισμένο στην ίδια συχνότητα.

Διαθέσιμο στο: www.Gstore.gr
Top